Merhaba arkadaşlar;
Elinde bu motosikletin kullanım kılavuzu ve bakım planını gösteren çizelgesi olan var mı?
Merhaba arkadaşlar;
Elinde bu motosikletin kullanım kılavuzu ve bakım planını gösteren çizelgesi olan var mı?
Ceyhun Gürpınar
haziran gibi bende rks 200r almayı planlıyordum. şimdiye kadar forumlarda kötü bir şey bulmamıştım, hatta iyi yönde bir çok yazı ile karşılaştım(fiyatına göre). ama dişli arızası benide çok uğraştırır, heleki başlangıç modelim olacağını düşünürsek, neyse ben biraz daha düşüneyim.
Bu gün benimde Benim 1.vites dislisi dagildi actik baktik 1 tane dislinin üst disliye baglanan 4 tane disi kirilmis.. ramzey krosslarin parcalarinin uyacagini dusunuyorum ama tekli satilmadigi icin 125 tl gibi bir parca masrafim olacak..
motru servise bıraktım, resim imkanım olursa çekerim, bu gün tornacıya arka dişli bıraktım 3 diş kadar büyügünü yaptırıyorum.. bakalım performansta ne kadar etkisi olacak
Bu nedir vites disli takimina 420 lira fiyat cektiler.. ramzeyle ayni motoru kullaniyor acaba dislileri uyarmi benden once disliyi kiran arkadaslar yardimci olurmusunuz ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:38 ----------
Arkadaslar motorun dislisini sonunda buldum servis 420 tl fiyat bicerken gaziantepli bir firma 150 tl ye gonderiyor bilginiz olsun
Bende alalı 1 ay olmadan 1. vites dişlisinin bağlantı yuvalarını kırdı, kırıldığı sırada arkadaşım kullandığı için, o tamir ettirdi o yüzden ne kadar masraf etti bilemiyorum. Sonuç, ramzey dişlisi takıldı ve gayet memnunum. Özel bir tamirciye götürmedik arada bir cros tamir eden bir usta ama iyi usta ki bayağı sağlam işçilik çıkarmış.
Merhabalar Gaziantep teki motorcunun ismini öğrenebilirmiyiz
Camgöz den almışlardır muhtemelen.
Arkadaşlar baya bi araştırdım da işin özetine gelirsek kullananlara soruyorum.
Bu motor alınır mı alınmaz mı? Ayrıca fiyatı 6,274 TL yazıyor yaz geldi diye mi böyle olmuş
evet camgöz motordan aldım vites dişlilerini.. 36 olan arka dişliyi de tornacıya 4 diş büyüğünü yaptırarak 40a çıkardım, yalnız dişlilerin arasındaki ağırlık farkı 2 kata yakın ,umarım problem yaratmaz..
http://i.hizliresim.com/A2vYB0.jpg
http://i.hizliresim.com/0Va2Y8.jpg
dişlinin içini bosaltsaymıs agırlık olarak daha iyi olurmus.
dişliye ısıl ışlem uygulandı mı? yoksa işlem görmüş parcadan mı yapıldı?
ısıl işlem görmediyse dişleri cok cabuk eriyip kırılabilir
birde dişli için ne kadar ödediniz?
Nasil bir islem ile yapti bilmiyorum acikcasi, 70 tl ödedim.. dislinin icini bosaltmamis bende alirken gordum. Ama isim aceleydi birakamadim disliyi.. performansa etkisini deneyip gorecez
performans olarak torku arttıracaktır
bassy_bolu alayımıı almayayımmı bu motoru cevap ver )
Kullanma amacina bagli. Eger hoplayip ziplayacaksan yada önunu arkasini kaldiracaksan hic yanaşma, ama arada hafif araziye girerim ve sehir ici kullanirim diyorsan uzun yillar masrafsiz binersin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)