benim scooter var 150 lik onu satacağım. bunu alma isteğimde şu pazar günleri kafa dağıtmalık kendimi dağa bayıra vuracağım.
benim scooter var 150 lik onu satacağım. bunu alma isteğimde şu pazar günleri kafa dağıtmalık kendimi dağa bayıra vuracağım.
Bende buyutmeyi planladigim icin satiyorum ozelden goruselim istersen
Gayet memnunum motordan (:
Merhaba,
2 şey sormak istiyorum,
1.sorum: 1.vites dislisini kiranlar oldu,siz hiç yaşadınız mi?
2 sorum ise: orjinal sticker nasıl söktünuz.?
teşekkür ederim.
1. vites dişlisinde herhangi bir sıkıntı yaşamadım 13 ve 14 modellerinde bu sorun giderildi diye biliyorum. Kilometre redüktörüm bozuldu sadece oda siparişle gelicek sözde garanti kapsamında hala gelmedi. Orjinal stickerdan kastınız yanlardaki turuncu ve ön çamurluktaki siyahlıklarsa onlar hemen sökülüyor üstünde cila olmadığından ama depoda bulunan RKS yazısı çok sıkıntılı. Onu sökmeden direk üstüne yapıştırdım stickeri.
Arkadaşlar bu motor benim gözümde ucuz yollu makinalar içinde ramzey 200 den sonra gelen motor ben kullandım arazide arka dişliyi 56 yaparsan crf lere kök söktürüyor cesaretin varsa çıkmayaçağı yer yok ya pati çekiyor kalıyor yada takla atıyor kesinlikle kesilmiyor motor
Arkadaşlar rks 200 cross u alalım 2 ay oldu su 1. Vites edilişini 2. Sefer değiştiriyorum. Tabi kurulmasından dolayi. Ama eskisini sanayide kaynayıp takılan. Birde öyle deneyeceğim.Başka yapacağım birşeyler var sa bana bilgi verebilirsiniz.
İyi günler bende aranıza katılmış bulunuyorum. 2. Motorum rks rk200r 2013 model 3.000 km de vitesliye geçiş motoru oldu benim icin şuan herhangi bir problem cıkarmadı. Yalnız söyle bir ikilemde kaldım sizde de bu şekildemi sanki devir saati biraz geç kalıyor yani tam olarak yansıtmıyor ?.
Satıcı arkadaş boyu yetmedigi için zorlandığı için satmış. Suzuki sticker falan yapıştırmış kötü durmamış aslında ama sökeceğim Buda bendeki ilk fotosu
Bebek gibi olmuş lastiklerle birlikte. Sökmeyin bence.
Arkadaslar bende bu modeli arastirma surecindeyim paylasimlarinizi bekliyoruz. Uzucu olan ise netlesen 1nci vites disli siyirma problemi. Rks yedek parcalarinin hepsini tedarik eden camgoz motordu bilen varmi ?
Şuan kullandığım motosikleti almadan önce bayağı bir araştırmıştım ve az kalsın alıyordum. Almama sebebim ise; ben büyük ölçüde off-road tarz kullanacağım için sele konusu benim için çok önemliydi. Off-road tarz kullanımda dönüşlerde selenin olabildiğince önüne yüklenip ağırlığı öne veriyoruz, bu yüzden cross motosikletlerin seleleri en arkadan en öne kadar genelde çok hafif ovallik dışında düz olur ve neredeyse deponun üstüne kadar gelir. Bu modelde o sele depoya gelmeden yükselmeye başlıyor ve "öne oturma pozisyonu" geride kalıyor(tercih meselesidir). Bunun dışında burada bu modeli kullanan 5 arkadaşım var. Hepside motosikletlerinden çok memnunlar.
Rks 200 un 3.vites dislisi gitti.
servis 500 tl
camgoz 150 tl istedi.
komple takimina.
ramzey 200 un 3.vites dislisini alsam
birebir ayni mi. Deneyen takan varmi.
ramzey 200 dislisi 40 tl civari..
Nasıl kırılıyor bu dişliler ya. Tüm modellerde mi kırılıyor yoksa düzeltildi mi son modellerde?
Son modellerde değiştirildi artık öyle bir problem vermiyor şuan
Bir kaç görsel ve yakıt tüketimi vs. hakkında bilgi paylaşabilecek biri var mı ?
Arkadaslar herkese selam haziran basindan itibaren 5800 km de ikinci el aldigim RKS200r cross motoru kullaniyorum. Yaklasik 500km kullandim. 3 kez gunduz 1 kez de gece araziye ciktim. En son sali gunu ciktim. Motordan cok memnunum.arazi icin yapilmasi gereken tum degisiklikler aldigimda yapilmisti o yuzden cok rahat ettim. Bu motorla araziye cikmak icin bikac degisiklik yapilmasi gerekiyor. Oncelikle motorumun uzerindeki degisikliklerden bahsedeyim; On tekerlek prelli scorpion sahane dusmemek icin ve yokus inis ve cikislarinda iyi on tekerlek sart. Arka teker kenda. On 13 arka disli 45 oringli zincir. Cekis bu sayede cok iyi max hiz 110km/saat. Koltuk altina kaynakla 2 cm yukseltme. Elcik koruma. Plakalik sokulup demirden saglam kisa plakalik. Vites koluna parca kaynattim kros botu ile kullanmak icin sonra baktim KTM ile ayni olmus. Arka fren basma yerini ayagima gore yamultup ayarladim. Arkadasimda KTM 250ecx var onunla cikiyiruz ve onun ciktigi tum zorlu parkurlari cikiyor arkadasim da RKS yi cok begendi. Sormak istediginiz sorularinizi cevaplayabilirim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)