ayak derken yan sehpadan mı bahsediyorsunuz?
ayak derken yan sehpadan mı bahsediyorsunuz?
evet atik216 yan sehpayı açınca motor stop ediyor.benimkinin orda bi parça var. ayakçanın basacağı şekilde.ayarlı.ama şu anda basmıyor. alyanla ayarlıcam pozisyonunu .polo34 stop ediyor diyor.
Şiddetle tavsiye olunur.
bunlar çin malı olunca bakım aralığı daha sık oluyor, motorun sağına soluna sık sık bakman lazım, paslanma emareleri olabilir, dikkat etmek gerekiyor, gv250 300 cc olunca fiyat olarak uçacak diyorlar, dolayısıyla ortalık regal-daelim-rks'ye kalacak, daelim'in malzeme kalitesi daha iyi olabilir, yakından bakmak lazım, regal raptor daytona da epey şekil bir motor, rks de harley kopyası, rks bu üçlü içinde iki ya da üçüncü sırada olabilir, bana göre daelim birincidir ama tipi en ufak ince olandır, ben rks'yi şekline bakıp masraf açarsa adam ederim diye aldım, süslemekle meşgulüz
Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat her şeye bedeldir. Özdemir Asaf...
daelim daystar,rks cruiser 250 ye göre daha yakışıklı görünüyor bencede fakat tek silindir olmasından ötürü bence kaybediyor, insan GV250 alacağı paraya neden daelim daystar almak istesinki
Bir sürü parça oldu, vakitsizlikten takamadım, çantalara devam
Polo34 çok güzel kazasız belasız kullan inşallah. Valla ben bindikçe daha sever oldum bu motoru. Acaba diyordum. Ama hoş gerçekten.bin km den sonra titreşim kayboldu gibi. Aydınlatmalar yeterlimi senin. Sisler işe yarıyormu.
sisler acayip işe yarıyor, şiddetle tavsiye ederim, elbette hep açık gezmiyorum, görülmem farkedilmem gerektiği zaman açıyorum...
70-80'le giderken bu motordan epey keyif alıyorum, yüksek hızlarda süren biri değilim, beklentimi karşılıyor, bayırları zorlanmadan 250cc olduğunu göstererek gayet güzel çıkıyor, arkadaki dişli 45 olması lazım, onun sayesinde bayırlarda tıkanmıyor...
Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat her şeye bedeldir. Özdemir Asaf...
henüz yedek parçalık bir durum olmadı, v motorların çoğu parçası aynı, zamanında araştırmıştık, problem şu ki yeni v motor diğer markalarda gelmiyor yamaha virago, Osmanlı motor, keeway landcruiser, keeway supershadow, bisan roadstar, monero, zealsun vs zamanında getirildi ve artık yoklar iyi bir haber olarak üzerindeki motor dünyaca meşhur bir kopya olarak biliniyor, dolayısıyla yurt dışından bir şeyler bulmak mümkün, ayrıca rks'de illa ki arkasında, bu motorların parça stokunu 10 sene tedarik etmesi lazım...
Rks titanik 150 konusunda da bir arkadaş yazmış, antepteki merkezde stok çok varmış, bu motor bir ara eski harley distribütörü tarafından getiriliyordu, çok el değiştirdi, bir türlü dikiş tutturamadılar, pazarlama reklam nerede bajaj nerede keeway, benelli de çin de aynı fabrikadan çıkıyor, bakalım o nasıl pazarlanacak...
Bütün markalar üretimlerini çinde yapıyor fakat ortada şöyle bi durum var rks ve benelli Türkiye distribütörü müjdeci gruptur aynı zamanda müjdeci grup kuba motorun üretimi Türkiye'de yapıyor bugune kadar bu markaları getirenlerin büyük bir motosiklet geçmişi yoktu bunlar en azından işi biliyor ve ülke genelinde büyük bi bayi ve yetkili servisleri var bu duruma gelebilmek için heralde epeyi uğraşmışlardır ve şuanki piyasada adamlar başarılı bence hiç çamur atmayın.
Ewet bende almayı düşündüğüm için biraz araştırdım markayı üretimini falan hatta bir kaç yerde şöyle bir şey okudum RKS üretimlerini kuba motor fabrikasında gerçekleştiriyor.
Arkadaşlar RKS Blackster piyasaya girmiş, bilen kullanan eden var mı
@haydabre ben rks yi bu yurt dışındaki keeway markası üretiyor diye biliyordum yani macaristan malı diye düşünüyordum. ozaman şöyle diyebilir miyiz? motorbloğu vs. üretimi macaristan fakat montaj Türkiyede yapılıyor. bilen varsa yazabilir mi doğrusunu?
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:55 ----------
@ulgio daha henüz girmedi fakat eli kulağında, ben fuarda satın aldım 15 nisanda geleceği söylendi. son 1 hafta yani
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)