Arkadaşlar merhaba, uzun zamandır buradan ses çıkmıyor. 8 Ocak 2015 Perşembe sabahı İzmir Otogarı'ndaydım, satıcı ile buluştum gerekli işlemler, ufak bakım falan derken motoru aldım Çanakkale'ye geldim. Vitesli motosiklet ile trafikte tecrübem yoktu, sağ salim geldim.
1 haftadır kullanıyorum Cruiser 250'mi, kısaca gayet memnunum, hiçbir sıkıntısı yok. Sanırım en çok merak edilenlerden konulardan biri titreşimdir, şöyle söyleyeyim: motosiklet titrediğini belli ediyor, titrediğini fark ettiriyor size ama İzmir'den Çanakkale'ye gelene kadar 1 kez bile herhangi bir bölgenin uyuşmasından dolayı durmam gerekmedi. Yakıt tüketimi şehirlerarası süperdi 12 kuruş falan yaktı kilometrede, ama şehiriçi cebimi yaktı biraz.
25 kuruş... Şehirlerarası bu kadar düşükken şehiriçinde bu kadar fazla yakmasının tek sebebi kullanıcı sanırım, çok mu devirli kullanıyorum anlamadım.
Motosikletin gücüne gelince: dediğim gibi vitesli bir motosikletle trafik tecrübem hiç yoktu ve ben İzmir'den Kawasaki ER5 almaktan son anda vazgeçtim, hızı çok seven bir insan olmadığım için almışken Kawa alayım be sakin sakin sürerim diyordum, Çanakkale yolunda anladım ki ER5 alsaydım şu an forumda yazmıyor olabilirdim, rüzgarı seven insan gaz kolunu çeviriyor aga.
Tek başıma(80kg) 4. viteste 120'ye çıktım, daha giderdim ama mantıklı bir korku yavaşlattı beni. Gücü bence 250'lik bir motor için iyi, tork yetiyor. Zaten cruiser hız için kullanılmaz.
Güneşli bir havada bol fotoğraflı bir mesajla aranıza katıldığımı yazmak isterdim ama baktım hala fotoğraf çekmedim, ufaktan bir giriş yapayım dedim. Motosiklet hakkında sorularınız varsa lütfen çekinmeyin.
Güzel havalarda kısa mesafeli keyif turları yapmaktan fotoğraf çekmeyi falan unuttuğum için şimdilik şununla yetininiz:
https://pbs.twimg.com/media/B7FBKvgIYAE51VH.jpg