S.a rks almayı düşünüyorum aslında rks cruiser 250 de rks blackstret de hoşuma gidiyor tek sıkıntı 1.85 boy 95 kiloyum motor bacaklarımın arasında kaybolmasını istemiyorum kuba superlight 200 vardı daha önce ve bacaklarımın arasında kayboluyordu motor resmen blackster ve cruiser 250 boyutları aynı mı ve bana uygunmu acaba yardımcı olurmusunuz
Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat her şeye bedeldir. Özdemir Asaf...
detaylık temizlik sonrası halimiz
VİKAUL MADEN Cilasını bulaşık süngeri ile paslara uygulayın, çoğunun çıktığını göreceksiniz, kromajlarda acayip başarılı ...
https://urun.n11.com/temizlik-urunleri/vikaul-maden-cilasi-pirinc-gumus-bakir-parlatici-100-gr-2-adet-P344683568
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:35 ----------
rks keeway vb cruiser chopper whats up dayanışma grubumuz var, genelde teknik konular, parça fiyatları ve tavsiyeler konuşuluyor, 40 kişi kadarız, istekliler özelden telefon yazabilirler
What's up grubumuzdaki motor sahiplerinin bir kısmı (ben dahil) motorun ara ara öksürmesinden şikayetçiyiz, hatta bazılarında sürekli olarak 80-90da öksürme sonrası (bir kere bana da oldu) FI kırmızı ışık yanıp, motoru kapatıp yeniden çalıştırmak zorunda kalmaktadırlar.
Yakıt pompasından ciddi ciddi şüpheleniyoruz, hem aliexpress de (vergi ile) hem burada 1300 tl fiyatı var, bu rakamı verip motorunu 2 senedir sorunsuz süren arkadaşımızda var, biz çoğunluk tamiri araştıracağız, benim gönlüm karbüratöre çevirmekten yana, motor bu haliyle güven vermiyor, bu motorun sürücüleri bu fiyatlarda parça alımlarına hazır değil karbüratör sisteminin yakıt pompası 150 tl, dönüşüm 1000 tl tutmuyor...
Merhabalar ben Rks cruiser 250 alacağım 16 binde alırken nelere dikkat etmeliyim ve whatsaap grubuna beni alabilirmisiniz
Iyi geceler. Beni de whatsapp grubuna ekler misiniz? 05373556935
Herkese merhaba arkadaşlar. Yeni katıldım gruba. Rks nin yağını filtresini kendim değiştirmek istiyorum ama yağ filtresi ve boşaltım tapası hangisi anlıyamadım. Bilen varmı acaba
Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat her şeye bedeldir. Özdemir Asaf...
Selamlar rks blackster 250i emme ve eksoz subap ayarları kaç mm?
Ve oringli zincir kaç baklalı uyumlu ayrıca ön dişli sayısı kaçlık bilen arkadaşlar aydınlatabilirlermi bizleri teşekkürler
2 yıl önce sattım. Özlüyorum. Düşük devirdeki torku ve saydırması çok güzeldi.
Hayırlı günler cümleten ben de blackster kullanıcısıyım ve aranıza yeni katıldım.Beni de watsap grubunuza alırsanız sevinirim. 05302219568
https://chat.whatsapp.com/311MCygB5no7jSyNEOMmpK
what's grup linkidir, konu 250 cc v motorlar, yedek parça ve teknik bilgi üzerine dayanışma grubudur, spor siyaset konuşulması yasaktır, şu an 51 kişiyiz, bekleriz ...
Hakikaten burayı bayağı boşlamışız. Gören hareket yok bu motorda sanacak. Whatsapp a yüklendik forum boş kaldı. )
Merhaba bu motor 15 bine alınır mı veya 250 lik cruiser öneriniz var mı?
whats up a gelip sorabilirsiniz, orada sohbet koyu, 135 kişi olduk
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:39 ----------
artık daha ucuza pek motor kalmadı, 15e sorunsuz varsa alınır elbette, ben dahil şehirler arası sorunsuz keyifle gezen bir sürü arkadaş var, motor özellikle yakıta hassas, parçaları pahalı, bütçe sıkıntılıysa aynı kasanın landcruiser modeli var, onlar karbüratörlü, onlar bakılabilir ...
[QUOTE=polo34;4596280]whats up a gelip sorabilirsiniz, orada sohbet koyu, 135 kişi olduk [COLOR="Silver"]
Link atabilir misiniz?
[QUOTE=eeeemmreee;4596286]https://chat.whatsapp.com/311MCygB5no7jSyNEOMmpK
bu da market alım satım grubu 93 kişi
https://chat.whatsapp.com/EazBaoAZ4fbGyqObRFKOWo
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)