2 yildir hic tam depo kilometre denemesi yapmamistim, ufak periyotlarla yolda falan kurus hesabi yapiyordum. Surusum %90 agresiftir, hep sehir ici 3.4 litre yakti. Egzozlardan birer susturucu acik.
2 yildir hic tam depo kilometre denemesi yapmamistim, ufak periyotlarla yolda falan kurus hesabi yapiyordum. Surusum %90 agresiftir, hep sehir ici 3.4 litre yakti. Egzozlardan birer susturucu acik.
son 2 depoda 5.17 den benzin alıp 15.38 kuruş yaktım milimetrik hesap. bu sefer dpooyu fulledim. bitene kadar sürmeyi planlıyorum 5lt yedek benzin aldım bakalım ne olacak. bu arada bursa da en azından benzin vermiyorlar depo dışı. yasaktı ama gevşekti tutuklarız demeye başlamışlar alamadım hiçbir yerden. karakoldan kağıt istiyor bütün istasyonlar. zor bela kameraya göstermeden depoya alır gibi bidonuna aldım tanıdıktan
ve bir sorun yaşıyorum egzostlar 4 er delikli. acayip kötü ses çıkartıyor ve titriyor. motor da acayip titriyor balans dedim ön arka yaptık geçmedi. muhtemelen deliklerden kaynaklanıyor delikler kapanınca düzelir umarım
Benim sorunum çözüldü, akünün oralarda bir yerde kablo çıkmış, usta yerine takmış, sorun yokmuş...
Rks 250 cruiser kullanıcıları konumuzu güncel tutalım bir sorununuz bir masrafınız yada motorla iyileştirmeler yaptığınız zaman yazalımki herkez yararlansın 9 bin km deyim motorumla ilgili hiçbir sorunum yok ilk sibob ayarlarını yeni yaptıracağım geçen hafta zincirimi değiştirdim 180 tl ye oringli bir zincir taktım ivmelenmesi daha iyi oldu daha atik en son hız kaç görüyorsunuz bakim
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:01 ----------
polo 34 arkadaşım bu blackstarlarda v motorun önünde bir kapak var krom bunu bizim motorada takabiliriz dimi bide bu ürünü nerden bulacağım
selamınaleyküm iki teker dostları yeni bir motorsiklet aldım mr 150 vultera gönül isterdiki rks cruiser almak polo kardeşim gibi temiz bir rks cruiser ama olmadı durumlardan dolayı bunu aldım.sıfır 2016 model titreşim yok gibi balansör ben burdayım diyor.4500 tl ye aldım kazasız belasız bineriz İNŞALLAH.420 kilometre oldu rodajda olduğu için fazla zorlamıyorum.bugün biraz yağ çubuğunu kontrol ettim yağ eksildiğini farkettim ilk defa sıfır makina kullanıyorum yağ eksiltme normalmidir polo kardeşim sen anlarsın biraz yağ ekledim.yakında ilk yağ değişimine bakıma götürücem İNŞALLAH bir daha yağ eksiltmez.sürüşü oldukça keyifli en son 120 gördüm oda yokuş aşağı.rks cruiser alana kadar beni idare etsin yeter.işlerden dolayı fazla gezemiyorum.mesai oluyor ama ilk fırsatta ankara veya daha uzaklara gitmek niyetindeyim.sevgili iki teker dostları hepinizin tekeri düz bassın kazasız belasız sürüşler diliyorum bütün motorsiklet tutkunlarına.
bir depoyla 430 gördüm bitmesini bekleyemedim sıkıldım doldurdum geri. ama benim günlük yolumun önemli bir kısı şehirdışı gibi.depo 14 litre mi tam olarak
muhtemelen benim şehiriçi kullanınım da güzergah itibarıyla şehirdışı gibi olduğu için bir miktar farklı oluyor.
İyi ki de zorlamıyormuşsun. Yahu Allah aşkına şu kitapçıkta yazan rodaj kurallarına bir uyun. Birincisi sıfır motorla yokuş aşağı hız denemesi yapılmaz. İkincisi yağ kontrolünü muhtemelen yanlış yaptığın için eksiltti zannediyorsun çünkü 400 km'deki motor yağı tamsa eksiltme yapmaz. Bu durumda eksik olmayan yağı tamamlamak da sağlıklı değil.
Hayırlı olsun.
sağol kardeşim ben ilk defa motor kullanmıyorum ilk defa sıfır motor kullanıyorum.80 li yıllardan beri motor sırtındayım o yıllarda durum iyi değildi kiralıyordum.düz yerde yağ çubuğunu kontrol ettim eksik gördüm birde motorun alt kısmında mercek gibi bir yer var ordada eksik gösteriyordu o yüzden azda olsa yağ ekledim.eksik yağla sürüş yapmak mekanik arızalara sebep olur.cevabın için teşekkürler.
bir de motor durduktan 15-20 dk sonra yağ seviyesine bakmak gerekiyor
haklısın polo kardeşim aradan baya zaman geçti 5,6,saat gibi,yoksa bende biliyorum 400 kilometrede bir motor yağ eksiltmez.ilk yağı koyarken biraz eksik koymuş olabilirler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:01 ----------
bende castrol 10,40 aldım tavsiye üzerine çok iyi dediler ilk yağ değişiminde kullanıcam İNŞALLAH.şu an 476 kilometre oldu.kazasız belasız keyifli sürüşler diliyorum herkese.
Bu motor neden RKS sitesinde yok ? Artık gelmeyecek mi acaba ? Gelmeyecekse çok yazık çünkü Blackster bunun yerini tutamayacak gibi duruyor. Hem pahalı hem de çantası ve camı yok.
nede yapılmaz? daha doğrusu neden yokuş aşağı yapılmaz
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:46 ----------
bitirdiler black bizim yerimize geldi. ben ellerinde kalan son bir tane vardı blackster almadım bunu aldım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)