zaten orijinal lastikle gezmek çin malı motorda kolay mı alırsınız motoru, sonra aynı tekerlek çapında montaj yerini de düşünerek maksimum genişliğe sahip, uygun taşıma yük kapasitesine de dikkat ederek iyi bir marka lastik alırsınız, işlem tamam olur cepten de 400-500 en az çıkar, bende arka 140 taban var, orijinali 120, otobanda orijinalleri ile tırtıklı yol çalışmasının unutulduğu yerlere girdiğimde motor sağa sola istemsiz giderdi, şimdi öyle bir şey yok, ayrıca önü de 110 dan 120 ye çıkardım...
Polo34 bravo sana . Merak araştırma ve tavsiyelerin için. Ben çok geç kaldım lastik işinde. İzmire gidemedim. Yoğunluktan dolayı. İlk fırsatta değiştircem.130 80 arka 110 80 ön becerebilirsem. Veya 100 80 ön.
AYRICA TÜM RKS CRUİSER 250 AİLESİNİN VE MOTOR SEVDALISI MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZİN BAYRAMI KUTLU OLSUN İNŞALLAH.
Bu motoru 6200 tl'ye 80 km'de plakasız almıştım, fiyatına göre havası bin iyi bir de ustam var, pazarlık yapmayınca motoru istediğim hale getirdi, onunla para konuşmuyoruz herkese iyi bayramlar ...
İyi bayramlar. Bende yavrumu satılığa çıkardım. Sezon bitmişken cc yükseltmek istiyorum. Yetkili serviste tertemiz intruder var, bunu satıp üzerine 10 bin ekleyip alacağım.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-rks-baslangic-icin-cok-uygun-v-twin-enjeksiyon-ve-michelin-lastikli-338871255/detay/
bayram sonu mondial mct 250'nin arka çanta demirini bizim motora takabilirim
Çok güzel olur bence. Deri çantalar sarkma yapıyor.
üst cantaları satarsan talibim
Orjinal egzozun boyunu arka çamurluğa kadar uzattırmaya karar verdim, kim ucuza yapar? Ercanmotor 650 tl ile bir servet istedi
Selamlar arkadaşlar. Bugün ipone Road Twin 15 - 50 yağ ve ngk buji aldım. İlk fırsatta yağ değişimini yapıp tecrübelerimi paylaşacağım.
Polo34 haberleşelim.
Arkadaşlar selamlar. Lastiklerini değiştiren arkadaşlardan fotoğraf istiyorum.ebatına göre istiyorum satıcılar yok çirkin durur yok taşımaz gibi şeyler söyleyip satmıyor.ön ve arka lastik fotolarını ve ebatlarını lütfen.birde 100 80 16--- 110 70 16 ön arka 130 80 ---140 70 düşünüyorum.yardım lütfen. polo34 senin 70-16 idi yanılmıyorsam.görüntü nasıl motora göre merak ettim.
zamanında araştırmıştık, yük taşıma kapasitesi açısından sorun yoktu, benim motorun fotoları konu içinde fazlaca var, motor 90 yanak ile epey havada dururken yanağı azaltıp tabanı aynı oranda artırdık, rüzgarın olumsuz etkilerini bertaraf ettik...
Arkadaşlar yağı 24 saat ve 50 km kadar kullandım. Fikrim: ipone kesinlikle castrol'den daha iyi. Road Twin. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Özellikle ara viteslerde ivmelenmede büyük artış var.
arkadaşlar bursa da rks iyi bir servisi varmıdır
Kuba sl 200'ün arka çanta taşıma demiri bizim motora oluyormuş, galerideki sıfır motora takıldığına göre tadilata gerek kalmamıştır...
Bu çanta çok kötü görünüyor, benim armode çantaları tavsiye ederim, hem kilitli hem diri duruyor.
Ben aldığım gün attım çantaları. Çok kötü ama zaten Polo34 çanta demirinden bahsediyor. Sanırsam
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)