yarın için müsaitsen bir tur da beraber atalım
yarın için müsaitsen bir tur da beraber atalım
çok ucuza mal etmişsin, bravo bir markalarda bir manete 80 tl verenler var
Teşekkür ederim, bi konuda size danışacağım var. Önceki sayfalarda sormuştum ama gözünüzden kaçmış olabilir.
http://urun.n11.com/ampul/h7-12v-55w-philips-x-treme-vision-12972xvs2-ampul-P68219914
Bu ampülü alacağım yarın sabah, bizim motor s2 socketli galiba, açıklamada da s2 yazıyor uyumlu demek oluyor galiba?
Biraz daha derine indiğimde,
Nerdeyse philips vision ile aynı perfomansı veren, yarı fiyatına bu h7 ampülde var.
http://urun.n11.com/ampul/h7-megalight-ultra-120-general-electric-P84228824
ne yapmalıyız?
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:24 ----------
ha birde 55w yazmayı unuttum, motor kaldırırmı?
35w varken diğerlerine hiç bulaşma, bizimki enjeksiyonlu, araba ecu'sune benzeyen beyni var, bir yerine az güç falan gider yanar, sonra çok üzülürsün
Philips S2 Motosiklet Ampulu 12V 35W
45,00 TLÜcretsiz Kargo aynı sitede var, s2 ve h7 nin dip kısımları bambaşka, yerine uymaz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:18 ----------
Depoda 95 oktan benzin vardı, 20 tl 97 oktan üzerine eklettim, şu an 90 km/h sonrasında silkeleme yapıyor, 95 den devam etmeli, aman dikkat...
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:50 ----------
Depoda 95 oktan benzin vardı, 20 tl 97 oktan üzerine eklettim, şu an 90 km/h sonrasında silkeleme yapıyor, 95 den devam etmeli, aman dikkat...
Şu an aşağıdaki atölyeden 50 tl ye depo üstü deri, püsküllü, metal düğmeli kılıf yaptırıcam, şirinevlerde motoay ve motosay'ın sokağında, bir arka sokakta rks benelli bayi var, blacksteri orada gördüm, çok mat renge gözüm alışmamış olacak ki beğenemedim, bizim motorlar krom dolu
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:58 ----------
polo usta, aynı ampül baska satıcıda 10 lira 35 lira kargo farkı alıyor herhalde?
s2 ampüller en fazla 10 lira eder zaten, elden alacam.
püskül bendede var 6 aydır takmadım. yakışmış
Sevgili arkadaşlar merhaba, bende 2009 model land cruiser var. Debriyaj telini değiştirmeyi planlıyorum ancak piyasada keewaye ait pek yedek parça bulunmamasından dolayı yeni model olan rks den temin edebileceğimi tahmin etmekteyim. Acaba land cruiser debriyaj teli rks cruiser250 debriyaj teli ile aynımıdır ?
Geçenlerde mecidiyeköydeki bir yetkili servisin telefonunu yazmıştık,oraya sorsanız iyi olur, normalde uyması lazım
Bir haftalığına bangkoktayım, sonrasına inşallah diyelim, gece geç saatler bana da uyar, dışarı çıkabilmem için çocuğun uyuması iyi oluyor
O zaman tam vakti gece saati diyoruz ve dönüşünde planı yapıyoruz. Her gece bana uyar
İstanbuldan başka arkadaşlar varsa görüşelim. Gökhan ben mecidiyeköydeyim, sen ne taraftasın?
Selamün aleyküm arkadaşlar zincirimizi dişlilerimizi ön arka değiştirdik.zımba gibi oldu maaşallah.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:57 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:08 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:10 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:12 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:14 ----------
Benim geçen sene zincir ilerledikçe gerilip boşalıyordu, arka dişli gerçekten değiştirmeye değmeyecek kadar iyi olduğu için sadece ön dişli değiştirmiştim. Dün zincir tekrar aynı duruma geldi; yarın ön-arka dişli, o-ring 520 zincir siparişi vereceğim.
Çok faydasını görürsün dostum.şıkırtı güc hız ses değişiyor.biraz tuzlu ama değer.350 tl tuttu.bura mağduriyet yeri olduğu için arkasını aramadım.130tl sadece zincir.dişli ile kaprin de değişiyor.neyse artık.
Valla ben motosikletsepeti.com'dan alıyorum parçaları, ön ve arka dişli toplam 124 lira yapıyor; 150 liraya kadar da orta halli o-ringli bir zincire bütçe ayırıyorum genelde; 275 lira. Tam olarak neredesin? Fiyat araştırmadan çok şe'yapma, arkasını ara sen.
Kaprin dediğin şey arka jantın arka dişli tarafında, içerdeki bir parça; arka dişlinin bağlı olduğu plaka ile jantın birleştiği arada kalıyor:
Hiçbir ustadan kaplinin değişmesi gerektiğine dair bir şey duymadım, gayet kalın ve dolgulu kauçuk bir malzeme, neye dayanarak yıpranabiliyor ki? Bilgim yok.
Arkadaslar merhaba 2013 model ama sifir bir RKS cruiser alarak araniza katildim. Motoruma sissy bar ariyorum motosikletsepeti uzerinden baktigim sissy bar bana fazlaca uzun ve motorun goruntusunu bozuyomus gibi geldi. Baska bi sitelerde farkli sissy bar modelleri varmi bildiginiz?
Saol dostum.izmir aliağa dayım.zaten 265 mlz tuttu.ön arka dişli kaprin ampül.oringli zincir. 350 tl istedi usta tüm motoruda elden geçirmiş.güzel işcilik yapmış.kaprini arka dişli boşluk yapmış. Zincir de çok ses yapıyordu.dişli elle oynuyordu.önceki sahibi çok gerdirmiş.bende gevşetince olan oldu.şakır şukur.neyse halloldu şükür.
Hayırlı olsun dostum.
He tamam, arka dişlide boşluk varsa yapacak bir şey yok.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:40 ----------
Ya bu arada, motorunuzu sadece marşa basarak mı çalıştırıyorsunuz yoksa marşa basarken biraz gaz veriyor musunuz?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)