Bende fazla mercek ve zenon var, evde bulursam bugün yarın taktırıcam
Bende fazla mercek ve zenon var, evde bulursam bugün yarın taktırıcam
Gökhan çantaların markası nedir ?
Merhaba lar arkadaş lar geçen ilçemdeki motor servisinde ustayla konuşurken lamba konusunda led ampül getirceni söyledi .getirdi taktık güzel oldu.40 tl istedi bende verdim.bide u5 u7 diye geçen çakarlı led sis takımı taktık. Vavvvvvvvv.10 numero.tavsiye ederim.gerçi sisler birax oynuyor tam sıkamadık heral.
Zenon mercek az büyük geldi, usta farın arkasını biraz yontacak galiba, göreceğiz
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:19 ----------
Bir kaç modifiyeli rks cruiser 250, bence becermişler. Olmuş
Aliağa yalçınlar tic.mehmet usta exhel.sis farını koruma demirine taktık.fenada olmadı.yalnız montaj faha özenli olabilirdi.direk aküye aç kapa mandalıyla montaj yaptık anahtarı gizledik.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:59 ----------
Evet olmuş o arka kol dayamalar güzel.biraz daha küçük olsaymış iyimiş.
Kol dayamalar aklıma yatmaya başladı
Çantaların markası armode. Orijinal çantalar değil önceki sahibi takmış. Ancak ben değiştirmeyi düşünüyorum. Burası istanbul, sıkıntı, bana kilitli modeli lazım. Bu çantaları elden çıkartacağım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:54 ----------
Fotoğraf atsaydın da görseydik
Orjinal çantaları iyi değil.Benim çantaların arkaları yırtıldı mesela.Senin çantalar güzele benziyor.
http://i.hizliresim.com/v4zv3v.jpg
Arkadaşlar bu motorların samandıra ve yakıt ışıkları neden bozuluyor? Dün gün ışığında deponun içine bir göz baktım samandıra zaten baya baya yukarıda duruyor. Hani içinde 2 - 3 litre yakıt olsa bile görmez. Kafaya koydum bu işe de çözüm bulacağım. Çünkü benzini bitince yeniden çekene kadar birkaç defa uğraştırıyor. Karbüratörlü sanki meret.
zenon ve ses sistemim en sonunda takıldı, bayraklar gerçek yerini buldu ekstra getirdiğim sinyaller yerleştirildi, fotolar pek yakında
ön dişli takıldı oldu, ancak zincir kısa geldi, uyanı 180 tl olduğu için zincirin uzamasını beklemeye karar verdik
usta gündüz farı gibi ayar çekmiş, sislerin ve merceğin halkası (angel eyes) motor çalışır çalışmaz yanıyor, umarım uzun ömürlü olurlar
siz depo üstü sticker'ı sökmüştünüz, altta iz kaldı mı? bugün Arçelik buharmatik ile tam çıkaracaktım ki esnaf amcamız araya girdi, pişman olursun, böyle güzel dedi iz kalabilir vs ... amcanın gönlü olmadı, kaldı sticker şimdilik
Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat her şeye bedeldir. Özdemir Asaf...
Sislerin ve merceğin halkası derken? Angel eyes ve mercekli sisler olmak üzere iki bölümden oluşmuyor mu? Bağlantısı da bir şase, angel için bir pozitif, sisler için bir pozitif şeklinde değil mi?
Aynı işi dün ben de yaptım. Angel'ı fara, sisleri uzuna bağladım. Farları açınca angel halkaları yanıyor, uzunları yakınca sisler yanıyor. Onlar da üç modlu: ilk açınca güçlü, kapatıp açınca çakar, kapatıp açınca zayıf. Ana farı da biraz aşağı eğdim uzun konusu sorun olmadı.
Benim depo önceden etiket üzerindeyken boyanmış. Bu sebeple etiketin sınır noktasında çok hafif bir kalınlık farkı var. Hani yakın bakınca görülüyor ama çirkin bir görüntü değil. Onun dışında hiç bir sorun yok. (bana da bir esnaf arkadaş "sökme altındaki görüntü berbat durumdadır" demişti )
İzmir-Manisa yaptım gçen gün, 144 km durmadan, banamısın demedi.
Gitgide seviyorum motoru. sezonda yaklaştı.
yanlara çanta alacağım. 1 kask içeri almalı. tavsiyeniz varmıdır?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)