Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
26. sayfa BirinciBirinci ... 16242526272836 ... SonuncuSonuncu

RKS Cruiser 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Rks cruiser 250
    Alıntı Ouzhan07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motora bakmaya gidiyorum usta rks ye hiç bulaşma demiş motordanda anlamıyorum moralimi bozdu akşam akşam yarın sabah göstereceğim inşallah usta yanılıyordur
    Her ustaya inanma ben ilk ustaya götürdüm adı usta sadece hatir belasina "rks ne nerden buldun geldin bunu yağ eksiltiyor motor yapılacak "dedi başka bi ustaya götürdüm bu motorun hiç bi şeyi yok yağ eksiltmemis bu motor hiç bi motora benzemez ne cinliye ne japona dedi mugladaki bütün chopperlerin ustasıdır kendisi

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motorun dişlisi kırılmış orjinal parçayla değiştirilmiş daha 20000 de Çin malı olduğu için mi bu kadar çabuk arızalanıyor

atik216 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Rks Blackster
    arkadaşlar kullandığınız ekipmanlar hakkında bilgi verebilirmisiniz acaba?

Motosikleti
    Rks 250 chaper
    Nasıl ekipman yani ......blacstar aldınmı kullanıyormusun

Motosikleti
    Rks Blackster
    henüz gelmedi Blackster. mayıs sonu gibi kullanmaya başlayacağım zaten o başlığın altına bayağı fotoğraf atmayı düşünüyorum. ekipman derken, kask,eldiven,mont,ayakkabı,pantolon. bu tarz kullandığınız ekipmanlar varsa paylaşmanızı istedim.henüz pek bilgim olmadığı için yardım istiyorum sizden

Motosikleti
    Rks 250 chaper
    Atik kardesim özel bişe yok bende .güzel sağlam hafif bi kask al.rüzgar geçirmez bi mont tamam. Haaa özel ürünler istersen aksesuar cılarda acayip şeyler var.korumalı kıyafetler felan.bütçe meselesi.hayırlı olsun.

polo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    Alıntı atik216 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar kullandığınız ekipmanlar hakkında bilgi verebilirmisiniz acaba?
    sanalpazardan sıfır gibi alman malı motorcu derimontu almıştım, sonra onu boyattım, tam sıfır oldu ebaydan kevlar korumalı kot getirmiştim, maviydi, onu da siyaha boyattım, terzi bir abimiz var, boyama yapan yer akrabası, garantili iş yaptılar, hatır gönüle oldu, eldivenlerde illa ki deri olmalı

yukarıdakileri bu motor için aldım, önceden supermoto vardı, ondan kalanlarda var, hint malı kıyafetler fena değil...
    Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat her şeye bedeldir. Özdemir Asaf...

Motosikleti
    Rks Blackster
    teşekkür ederim bende işte bu kevlar korumalı kotlardan almayı düşünüyorumda ondan sordum. ekipmansız yola çıkmak aklımın ucundan bile geçmiyor

GökhanD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Doğru sıfırlanmış olurdu ama, ilk motorum sorunsuz olsun istedim.

Motosikleti
    Rks cruiser 250
    Ekipman bende fuar indirimiyle aldığım hudson robocop ,

hediye gelen durt eldiven(ucuz ama kaliteli bir eldiven, sevdim)

4riders poyraz denim jean pantolon

bell qualifer kask.

genelde siyah mümkünse mat rengini tercih ederim motorla uyumundan.

Motosikleti
    Rks Blackster
    açıkçası fuarda gördüm bende fakat alamadım bütçeden dolayı, ama robocop modeli gerçekten güzel. deri olanı mı aldınız ?

Arkadaşlar titreşim durumu nedir motosikletin almayı düşünüyorum fakat kararsızım yardımcı olabilir mi deneyimli arkadaşlar. Teşekkürler

Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    Titreşim yok gibi bir şey, v motorların hepsi böyle genel olarak...

Motosikleti
    Rks Blackster
    bakalım blackster da nasıl olacak titreşim olayı merakla bekliyorum. polo34 birşey soracağım rodaj dönemini biraz anlatırmısın bana ne gibi şeylere dikkat etmem gerekiyor birde orjinal lastiği değiştireyim mi sence?

Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    Rodajı kitapçığına göre yapman lazım, belli km'lere kadar belirli devirleri ve sürati geçmemen lazım, muhtemelen ilk 1000 km son sürat için denemeler de yapmaman gerekiyor, bazı ustalar rodaj diye bir şey yok desede ben inanamıyorum, çünkü motorun rodaj sonrası bariz titreşimi, yakışı vs değişiyor...

Lastikler ne marka gelir, hangi tarihli olur gelince görücen, hamurunda plastik çok olan dandik lastikler yıllanmışsa laylaylom çıkıcan otobana 80-90 la giderken motor yolda geziyor mu bakıcan, rahatına düşkün değilsen idare de edebilirsin, bizim motor 180 kg, ben yolda dengesizlik olmasın ön cam da kalsın dedim lastiklerle sorunu çözüm, sizde ön cam olmayacak, bakalım sonuç nasıl olacak, bizim motoru ön camsız süren de çok var

Motosikleti
    Rks Blackster
    aslında bir motor geçmişim de yok öyle çok. yaklaşık 10 ay kadar scooter kullandım 50 cc lik. o yüzden motorun gezmesi tanımına çok yakın değilim motor nasıl geziyor? birde amortisör ayarlarını biliyorsan anlatabilir misin? mesela senin motorun arka amortisörünün resmini çekip ayarın nereden yapıldığını filan, arkana birisi binerse hangi konuma getirmek gerekiyor? bir arkadaşımın amortisörü patlamıştı sebebini sordum ayar yapmadan arkama birisi oturdu dedi. çok sıkışmadan dolayı patladı dedi, şaşırdım. bilgin varsa birazcık bahseder misin?

Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    istanbuldayız, Avrupa yakası özellikle e6 otobanında rüzgar fazla oluyor, hatta bazen köprü geçişlerinde fırtınadan motorları sağa çekip beklettiklerini bile yaşadık, keza Çanakkale tarafları da fena esiyor, rüzgar türbinleri var, Mersin'i bilmem ama buralar bazen fena esiyor, işte bu şiddetli rüzgarda 90 km/h üzerine çıkmak bu tip ucuz çan çin çon motorlarla cesaret istiyor, çünkü istemsiz olarak şerit değiştirme riski oluşuyor, rüzgar dengeyi bozabiliyor, neyse yaşayan bilir diyelim

amortisör bunlarda gazlı değil, yay var, motora iki kişi binmediğimden orijinal ayarında duruyor, ama hatırladığım kadarıyla ayar zorda olsa mümkün gibi, pek kurcaladığım bir yer değildi, bilen arkadaşlar vardır belki ...

yegen70 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RKS 250 CRUISER
    Kardeşim biirçok conta kullandıkama sonuç alamadık çünki benzinle temas ettiği için conta deforme oluyor.onun için benzine dayanıklı birşey olması lazım.

Motosikleti
    Rks 250 chaper
    Arkadaşlar bişe soracam.bir video izledim. Bizim motorun avrupada bir videosu. Adam ayakçayı açıyor motor stop ediyor.bizde yokmu böyle bişey.ayakçanın yanında müşür var ama ayakça ona basmıyor.küçük bi aparat var ayarlanırsa basacak.bi denicem ben.

Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    Alıntı Omar35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bişe soracam.bir video izledim. Bizim motorun avrupada bir videosu. Adam ayakçayı açıyor motor stop ediyor.bizde yokmu böyle bişey.ayakçanın yanında müşür var ama ayakça ona basmıyor.küçük bi aparat var ayarlanırsa basacak.bi denicem ben.
    benimki motor çalışırken ayağı açınca stop ediyor
    Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat her şeye bedeldir. Özdemir Asaf...

26. sayfa BirinciBirinci ... 16242526272836 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler