Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
25. sayfa BirinciBirinci ... 15232425262735 ... SonuncuSonuncu

RKS Cruiser 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    polo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    Alıntı Omar35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu başlığı oku çok değil 24 sayfa gider alırsın.polo şu gösterge işine bi el mi atSak ki
    bende yanlışlıkla gelmiş bir adet gösterge daha var, ancak devir saati mi hız mı unuttum ilgilenirsen detayları yazarım, bizimki enjeksiyonlu olduğu için gerekli sinyalleri alabilmeleri lazım...
    Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat her şeye bedeldir. Özdemir Asaf...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Sam@ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    97' Virago 250 / artık yok
    Selam herkese,

Polo34:
    Bende bir ara düşündüm amortisör toz lastiğini, sonra çok oynuyorum motosikletle yeter diyerek vazgeçtim

Aliexpresste seçenekler çok ;

http://tr.aliexpress.com/item/1pair-...9-bc5f36b8fcda

Aynaları taktıktan sonra böyle oldu.

[IMG][/IMG]

fazil bunu beğendi.

Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    O toz lastikleri üniversalsa alırım aslında demiştim ki iki farklı çap, serbest uzunluk, çökme uzunluğu vs

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:20 ----------

Omar sana bendeki dijital göstergeleri aldığım fiyattan gönderebilirim, sen becerirsen ben yine siparişle getiririm...

Uğraşmaya vaktin varsa buradan foto fiyat açıklayabilirim,

Abi Denizli'de motor gidip göstereceğim yedek parça sıkıntısı var mı yarı yolda bırakır mı ? Öğrenciyim 2 3 ay da bir masraf çıkarır mı ? En önemlisi elimden kolayca çıkara bilir miyim ?

Motosikleti
    Rks cruiser 250
    Alıntı polo34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O toz lastikleri üniversalsa alırım aslında demiştim ki iki farklı çap, serbest uzunluk, çökme uzunluğu vs

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:20 ----------

Omar sana bendeki dijital göstergeleri aldığım fiyattan gönderebilirim, sen becerirsen ben yine siparişle getiririm...

Uğraşmaya vaktin varsa buradan foto fiyat açıklayabilirim,
    hocam dijital göstergelerin detaylarını yazabilirsen sevinirim bana, omar abi düşünmezse ben düşünebilirim, burda iyi bir usta var..

ouzhan, chopper motorlar en azından 250 cc klasmanında en iyisi rks cruiserdir bence, bi tık öte de blackster var, en pahallısı en kalitesi de gv250

superlightta var ama tek silindir ve karburotorlu, onunda modası geçti, sırf görünüşü için 7200 tl vermem.

Teşekkür ederim

yegen70 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RKS 250 CRUISER
    Arkadaşlar benim RKS motorun benzin otomatiğinin altındaki conta deforme olmuş ve değiştirmem gerekiyor.Nereden temin edebilirim yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler.

Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    sıvı contalardan sürseniz olmaz mı? kırmızı, siyah, beyaz renkli olanları var diye biliyorum ...

yegen70 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RKS 250 CRUISER
    Kardeşim sıvı conta ile olacak gibi değil conta baya kalın bişey.

Motosikleti
    Rks 250 chaper
    Parça olarak bulamazsanız conta kesen yerler var sanayi sitelerinde Kestirebilirsin

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:29 ----------

Tşkler polo ben uğraşamam. Exel isterse ona ver. Iyi bi usta bulabilirsem anca o zaman.ehliyeti almadım daha ilçe dışına çıkamıyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:31 ----------

Exel sen istersen alabilirsin.

GökhanD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Selam arkadaşlar. Sizleri uzun zamandır takip ediyorum. Bende bu motor yok ama, aklımdaki motor bu makine. Hatta bir tane beğendim, anlaştım, almadan önce bir servisine göstereyim dedim (o da 5500 TL idi) Servise gösterince enjeksiyon arızası var en az 1500 TL kapalı kutu daha da çıkabilir deyince erteledim. Buraya sizden haberdar olmak üzere yazıyorum. Motoru aldığımda bol fotoğraflı bol emekli bol yenilikli paylaşmlarım olacağına emin olabilirsiniz. Umarım tez zamanda motor sahibi olarak buradan yazarım. Selamlar.
    Ouzhan07 bunu beğendi.

Motosikleti
    Rks cruiser 250
    enjeksiyon arızası pahalıya patladığını duydumda 1500 de fazla.

beyofiva - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dominar 250
    motorun yakıt tüketimiyle ilgili bilgi verebilir misiniz? bir de sıfır alırken ön cam ve yan çantalarla beraber mi geliyor motor?

şu an lifan almayı düşünüyorum aynı motor bloğuna sahipler zaten ama öğrendiğim kadarıyla lifan yaklaşık 3lt/100km yakıyormuş. sonradan çanta masrafı yapmaktansa hem enjensiyonlu makine almış olurum. şu anki fiyat farkları zaten üçerlerde 400tl civarı ön cam, yan çantalar daha fazla eder tahminimce. önerileriniz nelerdir?

şu an benim için asıl önemli olan özellikler
    1. az yakması, 2. yedek parça sıkıntısı çekmemesi ve cebi çok yakmaması, 3. ikide bir vida sıkmakla uğraştırmaması.

alacağım motoru 2-3 sene kullanmak istiyorum. f/p olarak 250cc cruiserlar arasında en uygun olanlar lifan ve rks sanırım. karşılaştırma yapabilecek kimse var mı?

Alıntı GökhanD adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam arkadaşlar. Sizleri uzun zamandır takip ediyorum. Bende bu motor yok ama, aklımdaki motor bu makine. Hatta bir tane beğendim, anlaştım, almadan önce bir servisine göstereyim dedim (o da 5500 TL idi) Servise gösterince enjeksiyon arızası var en az 1500 TL kapalı kutu daha da çıkabilir deyince erteledim. Buraya sizden haberdar olmak üzere yazıyorum. Motoru aldığımda bol fotoğraflı bol emekli bol yenilikli paylaşmlarım olacağına emin olabilirsiniz. Umarım tez zamanda motor sahibi olarak buradan yazarım. Selamlar.
    GökhanD kardeşim nerde baktın motora

atik216 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Rks Blackster
    bir sorum olacak motoru satın alırken yanında kullanım kitapçığı ve alet çantası vs. birşeyler verildi mi acaba size?

Motosikleti
    Rks 250 chaper
    Arkadaşım ben cmax dizel enjektörlerini bosch servisine garantili 4 tanesini 1250 ye yaptırdım. Ne 1500 allah aşkına. O tamirci üflemiş gibi. Sonra aldığumız motorun kalitesi fiyatı belli. Ya çok paraya kıyıp Kalite marka alıcan. Ya bu paralara bunları alıcan. Bazı arkadaş lar yedek parça diyor.geçen servisteyken bilinen meşhur m ile başlayan bi markanın mağdur kullanıcısını gördüm.adam isyanlarda. Hepsi aynı tantana.şans bakım dikkat işi. Ben 2 aydır kullanıyorum rks 250 yi kullandıkça daha seviyorum.

GökhanD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Ouzhan07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    GökhanD kardeşim nerde baktın motora
    Motor istanbul ümraniyede idi. Şirinevler vale motorda buluştuk, ustası baktı. Sahibi görmeden bana bir göz işareti ile yoğun şekilde "alma" dedi ilk aşamada. Sonra dedim ben bunu 5500'e alacağım ne dersin, o fiyata olabilir dedi. Sonra bir deneme sürüşüne gönderdik 1 dakikada geri geldi. Hayırdır başkası mı kullanıyor diye sordum, "yoo motor gaz yemiyor ki gidişi çok dengesiz" diye cevaplayınca gözümden düştü motor. Kapanış olarak da toplam masrafı söyleyince gözümde bitti. Zaten motor ümraniyeden şirinevlere 2 saatte gelince şüphelenmiştim, üstüne bir de aşırı aşırı egzos gürültüsü.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:55 ----------

Alıntı Omar35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşım ben cmax dizel enjektörlerini bosch servisine garantili 4 tanesini 1250 ye yaptırdım. Ne 1500 allah aşkına. O tamirci üflemiş gibi. Sonra aldığumız motorun kalitesi fiyatı belli. Ya çok paraya kıyıp Kalite marka alıcan. Ya bu paralara bunları alıcan. Bazı arkadaş lar yedek parça diyor.geçen servisteyken bilinen meşhur m ile başlayan bi markanın mağdur kullanıcısını gördüm.adam isyanlarda. Hepsi aynı tantana.şans bakım dikkat işi. Ben 2 aydır kullanıyorum rks 250 yi kullandıkça daha seviyorum.
    Usta belki fiyat konusunda üflemiş olabilir. Ama yoğun arıza hali bariz ortada idi. Genel söylüyorum araştırdığım ve buradan takip ettiğim kadarı ile bu motorun kalitesi yeterli, aman aman beklenti olmadığı gibi genel bakımlarının çok tutmayacağı da kesin. Ama gene de ilk motorumu bu şekilde arızalı almak istemedim. Erteledim şimdilik. Zaten sahibi de foyası açığa çıkınca 1000 TL birden tek kalemde ben sormadan indirim yaptı.
    Aranızda motorunu satmak isteyen olursa haberleşelim.

Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    motorun ederi zaten 5500 tl değil, biraz masrafı olduğu açık, ona göre rakam vermiş, 5000 desen yine alırdın, belki masrafla diğerleriyle aynı paraya gelirdi ama çoğu parçayı sıfırlamış olurdun, için rahat olurdu ...

Motosikleti
    Rks 250 chaper
    İyiki almamışın sorunluymuş.temiz denkgelir inşallah. Çok güzel motor ben sevdim.

Motora bakmaya gidiyorum usta rks ye hiç bulaşma demiş motordanda anlamıyorum moralimi bozdu akşam akşam yarın sabah göstereceğim inşallah usta yanılıyordur

25. sayfa BirinciBirinci ... 15232425262735 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler