RKS Cruiser 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
yegen70 adlı üyeden alıntı
Ayrıca oturduğum koltuğa sisi bar yapmak istiyorum uzun yolda baya belim ağrıyor.Ne tavsiye edersiniz?Teşekkürler.
Ben Bisan roadstar dan uydurdum, Konya'daki bizim motorun fiyatı iyiydi...
Tel de muhtemelen diğer 250 Çinli v motorların ki ile aynıdır
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:00 ----------
polo34 adlı üyeden alıntı
Ben Bisan roadstar dan uydurdum, Konya'daki bizim motorun fiyatı iyiydi...
Tel de muhtemelen diğer 250 Çinli v motorların ki ile aynıdır
bağlantı ayaklarını da Bauhouse dan aldım, pirinç delikli ince kısa uzun boy boy var orada, tanesi 1-2 TL ...
Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat her şeye bedeldir. Özdemir Asaf...
Reklamlar
-
Bir kaç parça daha gelince motorun üzerindeki
-
pek yakında aşağıdaki sinyal ve stoplarım geliyor, sonrasında sıra muhtemelen beğenmediğim depoya gelecek rengini bir şekilde siyah yapmam lazım...
4x-Metal-Bullet-Bulb-Motorcycle-Turn-signal-Indicator-light-For-Custom-Chopper
-
polo kardeşim egzozların susturuculara delik açsam ya da çıkarsam rölantide bir dengesizlik olur mu ben de keeway vardı cruiser egzoz sesi müthişti sattım sıfır rks cruiser aldım siyah...ama arkadaş enjeksiyonlu motorda egzozla oynandığında motorun çalışmasında dengesizlik olur dedi..dığru mudur..ona göre işlem yapalım..
-
gogos35 adlı üyeden alıntı
polo kardeşim egzozların susturuculara delik açsam ya da çıkarsam rölantide bir dengesizlik olur mu ben de keeway vardı cruiser egzoz sesi müthişti sattım sıfır rks cruiser aldım siyah...ama arkadaş enjeksiyonlu motorda egzozla oynandığında motorun çalışmasında dengesizlik olur dedi..dığru mudur..ona göre işlem yapalım..
bu konuda önceki mesajlarımda var, benden önceki sahibi benim motorun egzozunda 10-15 tane (sayısını unuttum) delik deldirmiş, bir usta motor dengesiz çalışıyor diyordu, ben rölanti bozukluğunu hissetmiyordum, ses iyiydi ama kapattırdım ve performans bana geri geldi, şu an çok memnunum, egzoz delikken güç kaybı yaşıyordum, kapatmak torku artırdı...
egzoz yerine hava filitresi tak, yakında fotosunu koyarım, gümbür gümbür böğürüyor hem de gaz tepkisi arttı, performansa katkısı da var ...
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:38 ----------
K&N 62-1515 filitre alırsan sorun yaşamazsın, virago forumlarında hep bu marka model filitreyi kullanıyorlar, bizimki enjeksiyonlu olduğu için krank havalandırması yok galiba, ben bulamadım, dolayısıyla küçük filitre ben de yok, çünkü ona girecek hortum yok benim fotoyu müsait olunca yükleyeceğim ...
-
24 Kasım 2015, 17:20
Herkese iyi forumlar bildiğim kadarıyla rks cruiser modeli keewayin land cruiser modelinin devamı rksnin km saati keewaya uyar mi bi sorun yasarmiyim ya da keewayinkini bulabilirmiyim yada bi parça uydurabilirmiyim şimdiden teşekkürler
-
25 Kasım 2015, 23:50
omeroztuna adlı üyeden alıntı
Herkese iyi forumlar bildiğim kadarıyla rks cruiser modeli keewayin land cruiser modelinin devamı rksnin km saati keewaya uyar mi bi sorun yasarmiyim ya da keewayinkini bulabilirmiyim yada bi parça uydurabilirmiyim şimdiden teşekkürler
aynı olması lazım, sorunsuz kullanırsın da fiyatı anormal pahalı, 400-500tl olması lazım, tamir eden kişiler varmış, onların peşine düşsen daha iyi, Japonların parçası ile aynı para, belki de aynı parça sizin orada yoksa burada maslak oto sanayinde km tamircisi varmış, ona da ulaşabilirsin belki...
Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat her şeye bedeldir. Özdemir Asaf...
-
12 Aralık 2015, 14:57
-
13 Aralık 2015, 18:20
-
13 Aralık 2015, 19:52
Keeway Cruiser 250 efi güncel İngiltere satış fiyatı 2750 sterlin+vergi, Blackster 250 Almanya satış fiyatı vergi dahil 3650 Euro...
-
14 Aralık 2015, 21:00
polo kardeşim bu motoru severekmi aldın motorun son hızı nedir ve vibrasyon çokmu tavsiye edermisi rks cruisermi yoksa freedom 250 mi ikisinin arasında mekik dokuyorum gerçi rks enjeksiyonlu ama biraz pahalı freedomda ucuz ama yedek parçaları güven vermiyor yorumlarınızı bekliyorum kazasız belasız sürüşler dilerim hayırlı akşamlar.
-
14 Aralık 2015, 22:19
Freedom'la bunun arasında büyük kalite farkı var. Zaten fiyatından da belli oluyor.
-
15 Aralık 2015, 00:34
İlker41 adlı üyeden alıntı
polo kardeşim bu motoru severekmi aldın motorun son hızı nedir ve vibrasyon çokmu tavsiye edermisi rks cruisermi yoksa freedom 250 mi ikisinin arasında mekik dokuyorum gerçi rks enjeksiyonlu ama biraz pahalı freedomda ucuz ama yedek parçaları güven vermiyor yorumlarınızı bekliyorum kazasız belasız sürüşler dilerim hayırlı akşamlar.
bu keeway marka çin malı kopya motor, titreşim yok sayılır, lastikleri değiştim rüzgarla olan sorunum da kalmadı, amortisörlerin yumuşaması için yol yapmam lazım ama olmadı, bu aralar hava soğudu hastalık vs oldu, motor iki lastiği de havada yatıyor, ileride amortisör yumuşamazsa önce sıvısını sonra içindeki yayı değiştiricem ...
falcon freedom ile bunun kulvarı tamamen farklı
-
15 Aralık 2015, 11:50
100 km de hafif titreşim başlıyor ama çok sorun değil. motorun ivmelenmesi hızlanması bence gayet iyi 110kg yum 2.viteste kalktığım bile oldu.
bazen boş vitese almak zorlaşabiliyor fakat ben 100km yaptım motorla henüz ve alıştım. orjinal egzoz sesi harika ve yeterli ben daha önce mct 250 kullanıyordum inanının o motordan kat kat iyi ve parça kalitesi olarak çoğu çin motorundan kaliteli. almayı düşünen varsa tek sıkıntı eğer boyunuz 1,85 ten yukarı ise sağ bacağınız birazcık uyuşuyor uzun süreli kullanımda pozisyonundan dolayı kalça kısmında hamlanma oluyor bilginize.
-
15 Aralık 2015, 21:27
verdiğin bilgiler için çok teşekkürler kararım kesin rks cruiser polo kardeşim tekeriniz düz bassın haliyle havalar soğuk bende gezemiyorum bazen geziyorum ama yaz gibi olmuyor çocuğum ünüversiteyi bitirsin bende bir rks cruiser almak niyetindeyim inşallah şimdilik honda titanla idare etmek zorundayım.hayırlı akşamlar.
-
15 Aralık 2015, 21:56
Daha iyileri sizlerin olsun, tipi güzel, motordan anlamayanların motoru görünce söyledikleri rakamlar gülümsetiyor
-
16 Aralık 2015, 11:19
Merhaba tekrardan,
Lastiklerden memnun değilim.Geçen gün yavaş gitmeme rağmen aniden frene basmam gerekti ve motor yalpalayarak devrildi.Neyseki bende ve artçımda kask vardı,ikimizde başımızı yere vurduk birşey olmadı.
Bu motoru almadan öncede lastiklerle ilgili kötü yorumlar duymuştum.Yalnız lastik fiyatları çok pahalı.Uygun fiyatlı işe yarar bir lastik var mı bildiğiniz ?
-
16 Aralık 2015, 11:29
Michelin city grip scooter lastiklerini fiyat mecburiyetinden aldık, memnunum, kuba sl 200 e de takan çok oldu, herkes memnun...
110 90 16 ön yerine 120 80 16, 120 90 16 arka yerine 140 70 16 takıldı, ön geniş olunca otobanda çok iyi, şehir içi ani manevra az zorlaşıyor, taşıyacakları yük açısından sorun yok
Bunun bir altında fiyat olarak savalar vardı, 110 TL daha verip bunları almıştım son anda
-
Motor yağı olarak ne kullanıyorsunuz ? Ben Castrol 15W-50 kullanıyorum.
Ayrıca 1,5 lt koyulması gerekiyor diye biliyorum.
-
Ben castrol 10 40 kullaniyorum gayet memnunum...
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:05 ----------
Polo kardesim lastil olayina girecegim bu hafta izmirde sava bayine gittim 110 90 16 ve 120 90 16 orjinal lastikleri var mc7 modeli fiyat 330 tl dedi ancak lastikdeposu.com da 290 tl bu siteden hic alisveris yapmadim guvenilir mi bilmiuorum simdi su durumdayim ya savalari alacagim ya da senin gibi michealin takacagim ama orjinal ebat olmayacak...sava bayi gercekten cok guzel lastik oldugunu goodyearin uretttigini soyledi ozellikle yazlari kullaniuorum orjinal olcu sava mi yoksa senin olculerde michealin mi alsam...
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:09 ----------
Gecen ayni olayi ben de yasadim dusuk hizda aniden bir araba cikti sokakta on frene bastim kendimi yerde buldum tamamen lastikten ve on arka birlikte kullan bu motorun frenlerini on lastik hemen kitlemeye musait sava var orjinal olcularinde 330 tl fiyat aldim lastikdeposu.comda 290 tl ama bilemedim ne yapacagimi o michealin scooter lastigi alacagim ya da savalari...lastiklwrin acil degismesi lazim motor dusuk hizda bile cok dengesiz gidon bi saga bi sola gidiuor nedense...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler