Merhaba motoru almak istiyorum. uzun yola çıkılır mı?
Merhaba motoru almak istiyorum. uzun yola çıkılır mı?
linkte manual var, sayfa 19'a yazmışlar, dediğin buji yamaha ybr 125 içindir, ben de zamanında onun uygun olduğunu araştırmıştım, üzerinden çıkan da oydu, ama linkte ngk d7ea/champion a8yc/nhsp/ld/d8rtc yazmışlar ...
http://www.motorcycle.in.th/filemgmt/index.php/157
bizim motor Tayland'da SYM tarafından satılıyormuş, SYM marka olarak yutturmaya çalışıyorlarmış
http://topicstock.pantip.com/ratchad...V11463424.html
Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat her şeye bedeldir. Özdemir Asaf...
ilan no:231282087
ilgilenen arkadaşlar 05435348858 nolu telefondan ulaşabilir.
resimlere sahibindende bakabilirsiniz gerekli açıklama ilanda var.
Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat her şeye bedeldir. Özdemir Asaf...
Bir ara almak istiyorum ama max 7000 verebilirim yardımcı olacak olan varsa tekliflere açığım
Amazon'dan aldığım modifiyeli ecu karbüratörlü model içinmiş, bugün ptt kargo ile 11 tl'ye amerikaya geri yolladım, tracking number da veriliyor, bu kadar ucuz olacağını hiç sanmıyordum, Amazon'dan aldığım için firma zorluk çıkarmadı ...
Amazon biraz pahalı, kuru yüksek, ücretsiz kargo için alışveriş sınırı koyabiliyor ama anormal hızlı kargo geliyor, gerçi 7-8 günde Kore'den evime kargo gönderen hyosungsource'dan hızlısını henüz yaşamadım..
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:51 ----------
Bu motorun en büyük problemi orjinal lastikleridir, tüm dengesizlik ondandır, ön cam ve kapalı jant olayı sorun değil, aksine daha konforlu sürüş oluyor, Öne 110 90 16 yerine 120 80 16, arkaya 120 90 16 yerine 140 70 16 michelin city grip taktım, rüzgarla en ufak bir problem kalmadı...
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:34 ----------
ürünü geri gönderdiğime dair tracking number bilgisini paylaşır paylaşmaz, ürün daha firmaya gitmeden paramı geri veriyorlar
Hello,
We're writing to let you know we processed your refund of TRY185.37 for your Order 109-7163245-1291432 from Meizhoushi Trade.
This refund is for the following item(s):
Item: ECU CDI Box Ignitor Ignition Derestrict Fit For KEEWAY Cruiser Dorado 250 Motorcycle
Quantity: 1
ASIN: B00L275JWE
Reason for refund: Account adjustment
Here's the breakdown of your refund for this item:
Item Refund: TRY185.37
We'll apply your refund to the following payment method(s):
MasterCard Credit Card [expiring on ../....]: TRY185.37
We've processed a refund for the above order in the amount of TRY185.37. The refund should appear on your account in 2-3 days if issued to a credit card.
Refunds issued to a bank account typically take 7-10 days to reflect on the account balance.
Have questions about our refund policy?
Visit our Help section for more information:
http://www.amazon.com/refunds
We look forward to seeing you again soon.
Sincerely,
Amazon.com
We're Building Earth's Most Customer-Centric Company
http://www.amazon.com
Note: this e-mail was sent from a notification-only e-mail address that cannot accept incoming e-mail. Please do not reply to this message.
Abilerim herkese iyi forumlar daha 17 yaşındayım ama çocukluğumdan beri cruiser tipi motorlara aşıktım nasip olursa ehliyet sınavına giricem sizce hangi modeli almalıyım bu konuyu 3 gün içinde baştan sona okudum
gv 250 malum fiyat
kymco venox uretimi yok
daelim ve lifan pek sağlam gelmedi bana
sl 200 ise tek silindir
rr daytona görünümünü en sevdiğim mötor babamsa rks nin görüntüsünü cok sevdi enjeksiyonlu ve v motor olmasıda tabi ayrıcalık istediğim şey motor elimde arıza çıkarmasın 2 yıl sonra dökülüp hurda olmasın sanki soruyu kendim yanıtladım gibi ama sizce ben napmalıyım bana en uygun motor nedir muğlada yaşıyorum trafik sorunum yok şimdiden teşşekkürler iyi forumlar tekeriniz düz bassın
İlk motor olarak sl200 daha uygun olabilir, daha hafiftir, daha küçüktür, hem sürüş hem de ekonomik olarak daha az riske girersin, dökülme olayı hepsinde aynı, iyi bakarsan sorun olmaz, bakmazsan Çin malıdır, bu paslanmasa da vidalar Vs dökülür, sıkarsan bir kere sorun olmaz, hepsinin ilk montajları kötü...
Üçe beşe bakmadan harcarım adam ederim dersen al, benim motorun tipi süper sl200 de iyi
Ahmet abi teşekkür ederim o zaman ilk sl200le başlayıp 1 yıl sonra satıp üstüne para koyup rks 250 almak daha iyi olcak tectecburelerinize güveniyorum başka abilerimde yorum yaparsa sevinirim şimdiden teşekkürler tekeriniz düz bassın
gv 250, kymco başlangıçta seni zorlar fiyatı bir yana ağırdır. Ağır derken, 1.82 87 kilo ile kullandığım 125 kg lık motor ilk başta bana baya ağır geliyordu.. İnsan kullandıkça alışıyor.. Öncelikle tecrübeni artırmaya bak.
daelim ve lifan ince yapıları ile tam benlik makinalar ama trafikte commuter rahatlığını vermez diye almaktan vazgeçiyorum hep.. Lifan çok kaliteli değil ama daelimi hafife alma, kore malı kaliteli motosiklettir.. yakından inceledim..
rr lerin 250 klasikleri ve rks de güzel ama motosiklet sürmeye yeni başlayan birini zorlar. sl200 oturuşu ve kullanımı commutere yakın olduğu için başlangıç olarak öneririm..tabi boyun fazla uzun değil ise.. yoksa altında küçük durabilir..bana göre küçük mesela..
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
Merhaba arkadaşlar motorumun debriyaj telinin değişmesi gerekiyor fakat bir türlü bulamadım parçaları bulabileceğimiz bir site veya numara varmıdır? Ayrıca oturduğum koltuğa sisi bar yapmak istiyorum uzun yolda baya belim ağrıyor.Ne tavsiye edersiniz?Teşekkürler.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)