RKS Titanic 200 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
Reklamlar
-
İlk yorumu ben yapayım bari;
Sizce kaç tane satar bu nane ??
-
ben pazarlamasındaki adamı tanıyorum.o adam çok satar)
bu arada sitede fiyat yok ben göremedim..ilginç.
And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music.
-
Alet güzelmiş, Fiyatı 5700 sahibinden.com'da
-
birebir deneme fırsatım oldu bu modeli.. kakış çekiş tork baya güzel.. vibrasyon apache yi andırıyor... 200 lük olması gücü kasasında hissettiriyor..
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
teknik veriler ve fotolar gelsin lütfen
-
adem80 adlı üyeden alıntı
teknik veriler ve fotolar gelsin lütfen
İlk mesajdaki resim sizde gözükmüyor mu ? gözüküyorsa daha ne olsun her şey yazıyor.
-
10 numara bi tasarım olmuş.
-
Bunun gücü iyimiş 150 liğinde hiç güç yok 11hp
-
Mengu16 adlı üyeden alıntı
İlk mesajdaki resim sizde gözükmüyor mu ? gözüküyorsa daha ne olsun her şey yazıyor.
valla hiç bişey gözükmüyo. My cebimden giriyom
-
ne imzası beaaa
-
bu tks motorda çin malı olanlardanmı yoksa yeni bir şirket şahsen ben hiç duymadım
sahibinden.comda macaristan harikası yazıyor
-
macarların adının iyi olarak duyulduğu tek şey salam ki onun da onlarla alâkası yok
-
Depo kaç litreki?
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"
eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
-
evet macar salami
markasi KEEWAY RKV200 ve Taylandda satisini SYM yapiyor, http://www.keeway-thailand.com/products/rkv-200/
burdaki satis fiyati 3500TL civari, acikcasi burada hic talep yok, 4000-4500TL fiyat araliginda belki satis sansi olur ama 5500-6000 pahali benim kisisel gorusum.
-
Moderatör
kursattekin beyler, kisisel goruslerinizle sizi yeniden aramizda gormek ne guzel. Gozukmuyordunuz uzun suredir.
-
tesekkur ederim, laptopum bozuldu, hastalandim, uzerine Kambocya gezisi cikti, son olarak ta turkiyede cikan zorunlu saglik sigortasi sebebiyle ceza yemisim zaman su gibi akti
-
görünüş ve malzeme kaliteli duruyor.keweey olduğundan sağlamdır,ancak neden yeni bir isimle piyasaya giriyorlar orası muamma...diğer bir konuda fiyatı,bu fiyat biraz yüksek açıkçası.şöyle 4500 tl civarı olsa alınabilir...
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
-
kursattekin adlı üyeden alıntı
evet macar salami
markasi KEEWAY RKV200 ve Taylandda satisini SYM yapiyor,
http://www.keeway-thailand.com/products/rkv-200/
burdaki satis fiyati 3500TL civari, acikcasi burada hic talep yok, 4000-4500TL fiyat araliginda belki satis sansi olur ama 5500-6000 pahali benim kisisel gorusum.
kürşat abi keeway ile görüntü aynı ancak motor aksamı farklı dikkat ederseniz rks nin ki üstden eksantrikli motor ve motor aksamı değişik ama keewayınki itecekli eski sistem bence fark vardır bunların çekişi gücünde
-
uygun fiyatli olsa en azindan biraz kullanici yorumu gorurduk, reklama para harcayacaklarina 8-10 tane uygun fiyatli versinler piyasaya, kullanici yorumlari en guzel reklam olur
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler