Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
27. sayfa BirinciBirinci ... 17252627282937 ... SonuncuSonuncu

RKS Titanic 200 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Alıntı makseli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu arada bu işlere girmemin asıl sebebi şu;

biraz güç artışı ile 110 - 120 km hızlanmasını sağlıklı hale getirmek. yani gaz kolunu sonuna kadar çevirip anca 120 ile gitmeye çalışmamak için.

Kesinlikle motorla hız yapayım diye değil. Çünkü küçük motorlarla hız yapılmaz. İlla hız diyorsanız alın ucuzundan bi tane gs500 motor. 199 km yapın.

Bence titanic 200 gayette güzel kaldırır bu uygulamayı. Hatta 250 cc yapmayı da kaldırır.
    Duyarlı vatandaş, sosyal mesaj vermeyi ve gerekli açıklamaları yapmayı da ihmal etmiyor. Halbuki doğruları söylese, "var ben de hız merakı, özellikle küçük motorları zorladıkça, tehlikeli hızlara çıktıkça daha çok heyecanlanıyorum, zevk alıyorum!!! " dese...

İridyumlara uygun buji kablosu ve başlığı bulursan bana da haber et delikanlı
    #sürenadam

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Rks Titanic 200
    Alıntı Syanur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Duyarlı vatandaş, sosyal mesaj vermeyi ve gerekli açıklamaları yapmayı da ihmal etmiyor.

Halbuki doğruları söylese, "var ben de hız merakı, özellikle küçük motorları zorladıkça, tehlikeli hızlara çıktıkça daha çok heyecanlanıyorum, zevk alıyorum!!! " dese...

İridyumlara uygun buji kablosu ve başlığı bulursan bana da haber et delikanlı
    işte duyarlı vatandaş olarak söylüyom bunnarı aslanım

la dedim ya işte küçük moturlar hız değil.

Az önce ER-5 başlığında yazdım yine. İşte öyle hız istiyorum ben. 200 lük moturun canına okumaktansa şehir içinde hoplayıp zıplarım daa iyi.

babaçi abimiz çok güzel özetlemiş "120 ile giderkene gaz açınca ok gibi fırlayabilirsin". olay bu işte. ben bunu istiyorum hacı, çoh mu ?

Ama aklım gidip gidip geliyo ER-5 e :(

iridyum olayı aklımda olsun. Bence sen de bi görüş şu aras motur la

Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Şimdi okudum ER-5 teki heyecanlı yorumlarını, tesadüf Trgy'i biraz zorlasan anında satabilir motoru. Çünkü o da daha büyük bişeyler bakıyor bu aralar. Kafası çok karışık. Benden duymuş olma...
    #sürenadam

Motosikleti
    Rks Titanic 200
    Şimdi okudum ER-5 teki heyecanlı yorumlarını, tesadüf Trgy'i biraz zorlasan anında satabilir motoru. Çünkü o da daha büyük bişeyler bakıyor bu aralar. Kafası çok karışık. Benden duymuş olma...
    lan olum özelden yazsana bunları :D

bakalım ya belki bi delilik yapıp RKS yi satabilirim.

ama seviyorum keratayı, çoh yakışlı. Birazda nazlanması olmasa şehir içinde başka makine tanımam.

sgurdal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 500
    stop etme sorunu eminim tüm kullanıcılarda var ama tahmin ediyorum ki kimse (ben dahil) fabrikaya durumu şikayet etmeyip yap kendi çözümler üretiyor yada böyle kullanıyor. o yüzden de adamların haberi olmayabilir.
    gerçi bu da bahane değil, siz bu motoru satmadan test de mi yapmıyorsunuz? kendi motorunuzu kullanmıyormusunuz? ilginç

hahaha şimdi ben alayım onu da gör sen :D
    Kymco CK125 -> Kuba STR250 -> Kawasaki ER6N -> Suzuki DRZ 400SM -> Yamaha FZ6 Fazer -> RKS Titanic200 -> Honda CBF150 -> Kuba STR250 -> Ybr 125 Esd -> Hyosung GT250

Motosikleti
    Rks Titanic 200
    kamerayı sabitledim ve ufak bi çekim yaptım.

Kask camının tutacak aparatının kaybolmasının sebebini Ters yöne girdiğime bağlıyorum Kask Aparatının düştüğü yeri gören varsa yasın lütfen.

Bugün açık güneşli ve yol güzeldi.

Bu arada Unilli tekerler var üstünde. Bugün tekrar iyi olduğunu gördüm

öğle arası yine yibadayım

Motosikleti
    Rks Titanic 200

Motosikleti
    Rks Titanic 200
    stop problemi benim bilgim olmadığında olduğu gibi kaldı amaaa;

Aras Ege Motor Vedat abi ile görüştüm. RKS 200 için 325 cc kit gelmiş yenile.

Karbüratör vakumlu, Dişlilerin ve Debriyaj ( tası dedi sanırım ) da değişmesi gerekiyormuş.

kendisi RKS satıyor ve oradaki sıfır makineye denemiş, hiç problem olmadan çalışmış

ilk müşterisi ben olacağım sanırım

Motosikleti
    DR-Zurna 400
    stop problemi benim bilgim olmadığında olduğu gibi kaldı amaaa;

Aras Ege Motor Vedat abi ile görüştüm. RKS 200 için 325 cc kit gelmiş yenile.

Karbüratör vakumlu, Dişlilerin ve Debriyaj ( tası dedi sanırım ) da değişmesi gerekiyormuş.

kendisi RKS satıyor ve oradaki sıfır makineye denemiş, hiç problem olmadan çalışmış

ilk müşterisi ben olacağım sanırım
    Fiyat ver, daha fazla detay ver. Bu adamlar nerede? Uyguladıkları motorun 1-2 resmini çeksinler moto bloğundan. Sen nasıl yaptırcan, kiti buraya sipariş etsen kimse yapmaz bak. Yok derler, debriyajdı, şuydu buydu, bu buna uymaz derler, uyduramazlar "abi bak gördün mü" derler. Burada kime yaptırcan kısacası ??
    #sürenadam

Motosikleti
    Rks Titanic 200
    Fiyat ver, daha fazla detay ver. Bu adamlar nerede? Uyguladıkları motorun 1-2 resmini çeksinler moto bloğundan. Sen nasıl yaptırcan, kiti buraya sipariş etsen kimse yapmaz bak. Yok derler, debriyajdı, şuydu buydu, bu buna uymaz derler, uyduramazlar "abi bak gördün mü" derler. Burada kime yaptırcan kısacası ??
    adam mondial ve rks bayisi imiş. Antalya da. fiyat 300 TL civarı diyor.

burda yaptıracak adamı illaki bi şekilde bulacam.

Eğer 325 cc olayı olursa ER-5 ten vazgeçerim. Buna bir sezon daha biner öbür sezona ER-6 derim inş.

Motosikleti
    Rks Titanic 200
    evden izin aldım
    Bu akşam otobüsle Antalya ya gidiyorum inş.

Antalya Vedat abi ile görüşmelerimizde aşırı zorlamadam dolayı ( horozlarda problem olmuş ) 2 tanesi motor kitledi diye bahsetti.
    Benim stop problemiden hiç karşılaşmamış.

Ayrıca sıfır makinalar direk kontağı çevirip gittiğinde bile 150 km hız yapabiliyormuş. Kuaför birinin ( rks nin orjinal haline ) yakıt ve ateşleme sistemini desteklemiş, 200 cc olduğu halde son hızı 167 km yaptığını söylemiş.
    167 km hız yapıyo dediyse adam, yokuş aşağı ve abartma ihtimali ile beraber gerçekte 150 km hız yaptıracak güç ürettiğini düşünürsek baya bi güçlü normal de bu motor o zaman ve 115 i geçemeyen benim motor kesinlikle sıkıntılı.

eğer 150 km hız yapacak güç üretiyorsa bu makine yeni sezona büyük makine alma olayı iptal olur. biraz para olursa da STR 250 bakarım

Sezon başı havalar ısınınca tekrar atlar giderim Antalya ya, "yaz geldi basalım biraz" derim 325 cc yaptırırım

ANTALYA da koruma demiri, Alt sakal ve ( 3 lü de olabilir ) Çanta Demiri satan yer bilen var mı ?

Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Ayrıca sıfır makinalar direk kontağı çevirip gittiğinde bile 150 km hız yapabiliyormuş. Kuaför birinin ( rks nin orjinal haline ) yakıt ve ateşleme sistemini desteklemiş, 200 cc olduğu halde son hızı 167 km yaptığını söylemiş.
    Öncelikle GPS ölçümü olmadığına iddiaya girerim... Sonralıkla şu olayı hala çözebilmiş değilim; "yakıt ve ateşleme sistemi desteklenmiş"

Lafım sana değil Mustafa, ama hala yakıt sistemini ve özellikle ateşleme sistemini nasıl, neyle destekliyorlar anlamış değilim! Yakıt sistemi derken karb. mü değiştiriyor? Ateşleme sistemi için daha güçlü buji ve buji kablosu mu takıyor?? O zaman nerede satılıyor bu buji kabloları, bir ben mi bulamıyorum..?

Bir de sen şimdi neden antalyaya gidiyorsun onu anlamış değilim tam olarak? yaza doğru 325cc yapcam demişsin.... Madem gidiyorsun şu benim buji kablosunu da sorsana bari...
    #sürenadam

Motosikleti
    Rks Titanic 200
    Öncelikle GPS ölçümü olmadığına iddiaya girerim... Sonralıkla şu olayı hala çözebilmiş değilim; "yakıt ve ateşleme sistemi desteklenmiş"

Lafım sana değil Mustafa, ama hala yakıt sistemini ve özellikle ateşleme sistemini nasıl, neyle destekliyorlar anlamış değilim! Yakıt sistemi derken karb. mü değiştiriyor? Ateşleme sistemi için daha güçlü buji ve buji kablosu mu takıyor?? O zaman nerede satılıyor bu buji kabloları, bir ben mi bulamıyorum..?

Bir de sen şimdi neden antalyaya gidiyorsun onu anlamış değilim tam olarak? yaza doğru 325cc yapcam demişsin.... Madem gidiyorsun şu benim buji kablosunu da sorsana bari...
    dün akşamki konuşmamızda söyledi 167 km olayını. "sen buraya geldiğinde, motoru güçlendirmek için 2-3 yol deneyebiliriz dedi. o kuaför arkadaşın motoru gibi destekleme de yapabiliriz, istersen 250 cc de istersen de 325 cc yapabiliriz dedi. ". gerisi maliyet konusu benim için.

Hacı abi adam bu işlerle uğraşıyo sırf. tanımamam etmem kendisini ama bana söyledikleri bunlar. gidince görecem.

bana söylediklerinden bir demet;
    1) parçalar Avrupa menşei li ve kendisi yunanistan dan getirtmekte imiş. Aslen bu adam kıbrıslı imiş ( ne işime yarayacaksa duydum işte birinden ).
    2) çok Apache 150 kullanıcısı 200 - 250 cc yaptırmış bu adamda motorunu.
    3) Kuba motorun fabrikası ile içli dışlılarmış. CG 125 modellerini 150 lik olarak çalıştırmak için makinelere optimum çalışma ayarlarını yapmışlar.
    ( CG 150 motorları kuba kendi üretmeye başlama gibi durumu varmış. Bizim buralarda her ne kadar müşterisi olmasa da, doğu - güneydoğu için CG motorlara kaliteli motor olarak bakılıyo-alıcısı var. )

benim gitme sebebim;

1) RKS ( kuba nın ) 2 ustası da benim ( stop ) problemimi çözemedi. 8000 km ye geldim, kışın daha fazla stop etmeye başladı. Artık motordan soğuyacak hale geldim.

2) 325 cc yaptırmak için gidiyordum normalde Antalya ya.
    Ama orjinal hali ile bu bahsettiğim destekleme ( ateşeleme - yakıt sistemindeki değişiklikler ) ile zaten benim kış şartlarında istediğim performansı verecek. Daha fazlasını şuan istemiyorum.
    Stop problemimimde çözüleceği için; hem moturumun sorunlarını hallettireceğim, hemde işin ehli birine motora baktırmış olacağım.

yemişim GPS ölçümünü hacı

tutup 1000 - 2000 TL verip yüksek hassasiyetli ( hayg sensitiv ) gps aletleri olmadan yine sapmalar olacaktır. senin moturla yan yana giderik bakarık nolacak sanki :D

Zaten 150 km son hızdır. Sağlıklı hız yine 120 civarındadır. olmadı zaman ile ölçeriz. Benim kış için düşüncem hız değil. Yaz bi gelsin hele...

Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Neyse ölçüm işi dert değil dediğin gibi ama sadece azcık güçlendirme ile 167 felan görmesi... bilmiyorum hani

Sen bir sor bakalım yakıt olarak güçlendirmeden kasıtları ne imiş??

Bir de şu iridyum bujiler yada daha iyi ateşleme için ateşleme sistemine ne yapıyorlarmış? Biz de alalım biz de yapalım
    #sürenadam

Motosikleti
    Rks Titanic 200
    Neyse ölçüm işi dert değil dediğin gibi ama sadece azcık güçlendirme ile 167 felan görmesi... bilmiyorum hani

Sen bir sor bakalım yakıt olarak güçlendirmeden kasıtları ne imiş??

Bir de şu iridyum bujiler yada daha iyi ateşleme için ateşleme sistemine ne yapıyorlarmış? Biz de alalım biz de yapalım
    çocuk yarın telefonunu açık tutarsın. adamla direk görüştürürüm seni.
    mondial bayi imiş aynı zamanda. senin motordan varsa orda ateşleme-yakıt sistemi için neler yapabilir, sorarız.

167 abartıdır bencede. Ama eğer gerçekten yapıyorsa 250 tadında motordur derim. Bana göre 150 son hızı olur bunun.

orda önce destekleme dediğim işlemi yaptırtırım, beni kesmezse 250 likte yaptırabilirim 325 te. belli olmaz benim iş. yedek batarya ile Kamerayı götürecem yanımda çekim yapim şöyle 0 - 100 felan

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Bu arada Unilli tekerler var üstünde. Bugün tekrar iyi olduğunu gördüm
    Unilli lastikler iyi dedim dedim bak ne oldu abi Gerçi benim arka teker traktör lastiği gibi ama yinede hakkını vermek lazım.

makseli bunu beğendi.

Motosikleti
    Rks Titanic 200
    Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Unilli lastikler iyi dedim dedim bak ne oldu abi Gerçi benim arka teker traktör lastiği gibi ama yinede hakkını vermek lazım.
    http://img831.imageshack.us/img831/2...1212151639.jpg
    yoo hakkaten yani, Unilli gerçekten iyi çıktı.

IRC ile tırstığım yollarda şimdi yazmış gibi geziyorum. herkeşlere tavsiye olunur..

arka teker nasıl traktör gibi, foto var mı ?
    senin gamera go pro demişsin bi video da. çekim açısı daha geniş değil miydi onların ? 480 P de kalmış seninki heralde...

motur 150 lik yaptıydın, en son hız olarak gaç gördün

---------- Post added at 14:58 ---------- Previous post was at 14:47 ----------

o yolda mahsur kalırım diye hiç düşünmedin mi

çekimde, karlı olan bi yerde kesik var, dengen sarsılmış gibiydi. düştün mü ?

baya kada gitmişsin, helal. hemde kot pantolun üstüne korumalıkla

Motosikleti
    Kameram Go-pro 1080p çekiyo ama çok uzun videolar 1 gb'ı geçiyo upload etmesi ölüm, saatte 250-300mb yüklüyor 900kbps upload hızı ile bu ADSL.
    Evet kesik yerlerden birinde hafif bir düşme var ama yan yatma diyelim. 2 kere düştüm biri baya fenaydı kafayı vurdum yere ama bişey olmadı Düşmeleri de kayda aldı kamera. Videonun daha devamı var onları da editleyip yükleyicem yakında, dağın tepesine kadar çıktım o karda Mahsur kalacak bişey yok en fazla geri dönerim aşağıya. Zaten yolu biliyorum temiz havada kaç kere gittim sadece üzeri karla örtülü şimdi.

Arka lastiğim budur, ön lastiğim bildiğin 2.75-18 commuter lastiği o da Unilli ama.

Motoru 150'lik yapınca son hızı 2-3 km anca oynadı ama torku çok arttı, 100-110 nazlanmadan gidiyor çoğu yerde.

Motosikleti
    Rks Titanic 200
    hmm.

kameranı az yukarı kaldır ilerisi gözüksün biraz

birde, upload ettikten sonra "titreşim var, düzeltelim mi" olayını yapma. görüntü kötüleşiyo

standart bütün videolarda diyo onu saolsun. ben artık "no tenks" diyorum

Motosikleti
    hmm.

kameranı az yukarı kaldır ilerisi gözüksün biraz

birde, upload ettikten sonra "titreşim var, düzeltelim mi" olayını yapma. görüntü kötüleşiyo

standart bütün videolarda diyo onu saolsun. ben artık "no tenks" diyorum
    No, Thanks diyorum ona zaten yavaş yavaş olacak onlar abi, ilk çektiğim video resmen yere bakıyodu
    Aslında kameramı baya kaldırdım da yokuş çıktığım için kafamı öne eğmişim biraz sanki.
    Bide Tripod bağlantı aparatım var onunla koruma demirine bağlamayı düşünüyorum kamerayı.

27. sayfa BirinciBirinci ... 17252627282937 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler