senin depoda her zaman full kardeşim sizin orda benzin ucuz galiba dikkatimden kaçmıyor değil
ben daha 1 kere "fulle" diyemedim 17 litre depo..
senin depoda her zaman full kardeşim sizin orda benzin ucuz galiba dikkatimden kaçmıyor değil
ben daha 1 kere "fulle" diyemedim 17 litre depo..
Kymco CK125 -> Kuba STR250 -> Kawasaki ER6N -> Suzuki DRZ 400SM -> Yamaha FZ6 Fazer -> RKS Titanic200 -> Honda CBF150 -> Kuba STR250 -> Ybr 125 Esd -> Hyosung GT250
ben sabah akşam evden işe - işten eve gelip gidiyorum.
o yüzden benzinliğe gidince dolduruyorum. İllaki alacam yani o benzini.
3-5 kez gitmektense dolduruyorum hep
FULL kart aldım bide FULL den :D fulluyorum çıkıyorum. el mecbur yani
hep fullediğim zamana denkgeliyordur
benimde şu dikkatimden hiç kaçmıyo hani
sizler de hiç foto felan koymuyonuz
Hiçte bilem, o benim agressif stayla sürüşümden ötürü öyleydi... Yoksa bizim seleye diyecek laf yok!(Çünkü sele diye bişey yok )
Bir dahaki sefere ben tutayım motoru da, sen bin Şaka bir yana, harbi sür benim motoru bir ara, yukarda olmanın keyfini tat...
önceki hali ( orjinal sarı ampül )
sonraki hali ( narva german malı beyaz ampül ile )
Hacım, ilk hali daha güzelmiş valla... Sizin orjinal ampüller kaç W ??(üzerinde yazar). Ben de benim osramları çekeyim bari, eskisini takayım da kıyaslama yapayım...Resim koyayım... Laf ediyorlar sonra... Madem benzin koyamıyoz motorumuza bazı arkadaşlar gibi, biz de resim koyalım
#sürenadam
Valla, 1,63 boyundaki hatun kiş(kız arkadaşım) sürdü bu motoru... O kadar söylüyorum...
#sürenadam
ii o zaman sorun yok.
Bu Pazar bi yerlere gidek, Ankara MT başlığında yazıyom.
Bu arada bizim Uzun far da var. Kısa far ın orjinal halinden daha da uzunları ışıtıyo o yüzden Beyaz kalsın şimdilik.
http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...yaz-ampul.html
burda philips ve osram tavsiyeler var istersen bi bak ;)
---------- Post added at 14:37 ---------- Previous post was at 12:47 ----------
robotumsu gibi oldu :D
makseli avatar değişince artık tanımıyorum seni
ben her benzinliğe gittiğimde 30 liralık alıyorum, kilometreyi sıfırlarım, 170km de benzin biter. hiç şaşmaz.
Kymco CK125 -> Kuba STR250 -> Kawasaki ER6N -> Suzuki DRZ 400SM -> Yamaha FZ6 Fazer -> RKS Titanic200 -> Honda CBF150 -> Kuba STR250 -> Ybr 125 Esd -> Hyosung GT250
foto konusunda haklısın ama ne bileyim motor hep aynı motor işte neyini çekeyim
sisleri çektim bugün akşam eve gidince atarım
---------- Post added at 14:29 ---------- Previous post was at 14:26 ----------
heheh ya çaktırma işte ufak ufak zamlarla 30 liralık benzinde ne farkeder 1 kilometre oynar heralde
maskeli kardeşim sen kaşındın fotoya boğacam seni
29 ekim Bursa Enduro kortejimizden 2 fotom var
---------- Post added at 18:12 ---------- Previous post was at 18:08 ----------
bunlar da yaklaşık 1 ay öncesinden bir kafede otururken mini mini kediler birden motorun tepesine çıkıp oynamaya başladılar hiç karışmadım kedileri severim
zaten gece motoru dışarda bırakıyorum hep kediler geziyor üzerinde her sabah silmek zorunda kalıyorum
---------- Post added at 18:14 ---------- Previous post was at 18:12 ----------
bunlarda eski motorumdan kalan 3 ledli power ledler (by Mst Tec H)
---------- Post added at 18:26 ---------- Previous post was at 18:14 ----------
gelelim dealextreme sitesinden sipariş verdiğim parçalara
uzun bir bekleme süresinden sonra elime ulaştı (yaklaşık 50 gün)
fiyatlar müthiş, 1 dolarlık tek bir ürün bile isteseniz ücretsiz kargo ile yolluyorlar
yağ kapağının yerine takılan sıcaklığı gösteren bir parça hoşuma gitti ama altında uzun bir çubuk olduğu için bizimkine uyacakmı bakıcam artık. Fiyatı: 4,9 $
bu da 12v çakmak adaptörü. marine tipi kapaklı su geçirmez, kablosunun üzerinde sigorta var, telefonumu şarj etmek için kullanıcam onun dışında navigasyon gibi cihazların şarjı içinde kullanılabilir. Fiyatı: 6,7 $
ha şöyle ya.
el alem motur görsün motuur :D
bi de nereye taktın o çakmaklığı ?
takmadım ajan daha yeni geldi
Ben o sıcaklıklı yağ kapağını anlamadım.... Beğendim ama anlamadım... Bana alt tapa yerine takılacakmış gibi geldi ama ozaman da nasıl okuycaz, ne anladım? Yandaki yağ filtresinin kapağını kapatacak kadar da büyük değil.... Ne ayaksın bilaaadel! derler buna bizim orada ...
Buarada imzanadaki motorlar şimdi dikkatimi çekti. Hepsine sahip oldunmu, kaç km??
#sürenadam
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)