gule gule kullan hayirli olsun. lastikler guzelmis demir benim fotoladigimla hemen hemen ayni ilerde bende yaptiririm belki.
gule gule kullan hayirli olsun. lastikler guzelmis demir benim fotoladigimla hemen hemen ayni ilerde bende yaptiririm belki.
Arkadaşlar lastikler gelmiş fakat ben gidip alamadım henüz.
Çünkü bebeğimiz dünyaya geldi
2 gündür hastane de idim. yarın veya birgün takarım.
bu arada sola yatmadan ötürü debrijay kolu eğilmişti. takarken debriyaj telini örselemişim biraz.
vites geçişleri çok zorlamaya başladı. her an bir şey olabilir diye hemen servise gideceğim.
eğer vakit olursa karbüratorü değiştirteceğim. tekerleri takacağım felan...
karbüratör ve subab ayarı yaptıran oldumu, paylaşırlarsa iyi olur, ben tekrar subap ayarı yaptıracağım. 100 km de 3.7 litre ye çıktı tüketim.
birşeyler yapmak şart...
öncelikle bebeğinizi tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün
dediğin ayarları ben yaptırdım iyi bir ustada hemde 135 lira para verdim. Şu an rolanti daha sağlıklı çalışıyor hissediliyor ama iki kere benzin almadan yakıtı ne oldu düştümü söyleyemem.
bebeğiniz hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün. cinsiyeti ne adını ne koyacaksın
Makseli hayırlı olsun, ALLAH analı babalı büyütsün, onu size sizi ona bağışlasın, bahtını açık etsin, milletine ve size hayırlı evlet etsin inşallah. Maşallah diyor cinsiyet ve ismini merakla bekliyorum Darısı olmayanların (mesela benim ) başıma hayırla inşallah..
saolun arkadaşlar.
Kızımız oldu. İsmini Asude koyduk İnş. sağlık ve sıhhatle büyür, vatana millete hayrı dokunur inş.
gerçi sadece uyumakla olmaz ama şuan süt içiyo ve altına yapıyo :D
teşekkür ederim
O ustaya subap ayarını sorabilir misiniz ? bende aynını yaptırayım. karbüratörümüzün hava ayarı yokmuş sanırım.
peki stop etme olayını kesti mi ?
teşekkür ederim Ali. iki isim koymayı düşünüyoruz aslında. Asude ismini biz koyduk eşimle.bufujamal adlı üyeden alıntı
diğer ismini de aile büyüklerinin söylediği ama ismin anlamına bakıp hangisi daha güzelse onu koyacağız ;)
ama kimseye söylemeyeceğiz :D
iyi niyet dileklerin için teşekkür ederim Altay kardeşimAltay GENÇASLAN adlı üyeden alıntı
inş. dediğin gibi olur
evlisin sanırım. İnşaAllah hayırlısıyla sizede bu nimeti tattırır yaradan ;)
makseli...allah analı babalı büyütsün....aramıza bir motorcu daha katıldı desene...ismiyle yaşasın...
yabancı bir kaynaktan (bu motoru kullanan bir grup) en uygun ayarın 0,05 emme ile 0,15 egsoz olduğunu okudum fakat güvendiğim ve bilgili bir abim
0.08 emme 0.12 egsoz olması gerektiğini söyledi. neyse ustaya gittim o da 8 ve 12 rakamlarını söyleyince iyi dedim sen işini bilirsin yapıver.
kalbüratörün hava ayarı tabiki var olmadığını kim söyledi?
stop etme olayını tam olarak kesmiyor ama azaldı. heralde bu kalbüratörle bu kadar oluyor.
Unilli marka aynı boyutta lastikleri taktım. Şimdilik güzel.
Yol tutuşu ve sürüş karakteristiği baya değişti - güzelleşti bence.
Lastiğin rodajı bitedursun bakalım...
yok bi fark olmadı öncesi ve sonrasında. zaten hız yapmıyoruz bu motorlarla dolayısı ile tirbulans falan olmuyor.
bir çok cbf150 de 52 litre çanta kullanan arkadaşım var.
---------- Post added at 08:16 ---------- Previous post was at 08:11 ----------
kardeşim hayırlı olsun lastiklerin, inşallah eskileri gibi kaymaz bunlarda
memnun kalırsan ben 460 lira boşa verdim olacak
Yok öyle bir mantık... En fazla 200 TL sini boşa vermiş olursun... Şaka şaka, lastiğe verdiğin paraya çok üzülme. Hem bak şanslısın, taze taze gelmiş lastiklerin. Fiyatını hakediyor onlar, elbet birgün anlarsın.
@maskeli
Lastik rodajı var dediler geldik, yapalım mı gardaşş....
#sürenadam
bence boşa gitmez lastiğe yatırım, çünkü "can emanet ediyoruz" deyince Şevkat yerimdar aklıma geliyo
@polat
lastik rodajını duydum da ne yapılacaanı bilmiyom ben :D
dün öyle bir kaç fren deneme yaptım, arka lastiği azıcık yaktım felan bunlar da olur deemi
o değilde ön lastiği nası yakacaz onu beceremiyom bi türlü, geri vitese takıpda mı olacak ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)