Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
14. sayfa BirinciBirinci ... 4121314151624 ... SonuncuSonuncu

RKS Titanic 200 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    Rks Titanic 200
    Alıntı TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çift tırnak daha iyi..
    eyw. Ramazan Usta

sen ne zaman geliyon Ankara ya ?

bu arada Titanic 200 alan arkadaşın ne yapıyo, görüşüyor musunuz ?

var mı bi sıkıntısı, memnun mu ?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    Alıntı makseli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eyw. Ramazan Usta

sen ne zaman geliyon Ankara ya ?

bu arada Titanic 200 alan arkadaşın ne yapıyo, görüşüyor musunuz ?

var mı bi sıkıntısı, memnun mu ?

son zamanlarda görüşemedim ankaraya 40 gün sonra geleceğim..
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

bufujamal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC700SA- bmw 5.25d
    arkadaslar motora koruma demiri takildi ve hakikaten cok guzel bir goruntusu var bi de kirmizi vardi onada koruma demiri ve canta demiri takilmis hepsini fotoladim. ancak bir sorun var oda nasil fotograf koyacagimi bilmiyorum biri anlatirsa resimleri ekleyecegim begenen ve almak isteyen olursa servisin numarasini verebilirim ozelden.

Motosikleti
    Rks Titanic 200
    Alıntı bufujamal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaslar motora koruma demiri takildi ve hakikaten cok guzel bir goruntusu var bi de kirmizi vardi onada koruma demiri ve canta demiri takilmis hepsini fotoladim. ancak bir sorun var oda nasil fotograf koyacagimi bilmiyorum biri anlatirsa resimleri ekleyecegim begenen ve almak isteyen olursa servisin numarasini verebilirim ozelden.
    merak ediyorum bakalım nasılmış ?

bu arada kaça yaptırdınız. koruma demiri fiyatı ve çanta demiri fiyatlarını da yazar msınız ?

resim ekleme için

http://www.motosiklet.net/forum/moto...isa-kolay.html

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    RESİMLERİ görelim...
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

Motosikleti
    HONDA NC700SA- bmw 5.25d
    koruma demirini hediyevaldim diverine 100 lira dediler fiyatini bilmiyorum korumanin ama takan usta 80veya 100 tl olacagini soyledi tam fiyat hakkinda bilgim yok.

arkadaslar bu arada motordan bir ses geliyordu servise onada bakmasini soyledim supap ayarlarina bakti denem surusunde uata iki sefer ayarladiktan sonra denedi dediki 80 km hizla giderken bjr ses geliyor ve stop ediyor motorun kendisini kitlemesinden kormuyorum dedi sali gunu getir bakalim dedi bu arada ben aimdiye kadar 60 km bizi hic gecmedim ve basima boyle birsey gelmedi sizce neden olabilir boyle bir durum. fikri ve ya deneyimi olan var mi saygilar.

Motosikleti
    Rks Titanic 200
    koruma demirini hediyevaldim diverine 100 lira dediler fiyatini bilmiyorum korumanin ama takan usta 80veya 100 tl olacagini soyledi tam fiyat hakkinda bilgim yok.

arkadaslar bu arada motordan bir ses geliyordu servise onada bakmasini soyledim supap ayarlarina bakti denem surusunde uata iki sefer ayarladiktan sonra denedi dediki 80 km hizla giderken bjr ses geliyor ve stop ediyor motorun kendisini kitlemesinden kormuyorum dedi sali gunu getir bakalim dedi bu arada ben aimdiye kadar 60 km bizi hic gecmedim ve basima boyle birsey gelmedi sizce neden olabilir boyle bir durum. fikri ve ya deneyimi olan var mi saygilar.
    kaç km de motor ?

usta kitlemeden mi korkuyorum dedi ?

motorlarımız yeni, yani fikri ve deneyimi olan zannetmiyorum.

motordan gelen ses, usta bile olsa pc başından bilemez.

o yüzden ustanızın bakması lazım kanaatimce...

fotoları atabildiniz mi ?

bende yaptırmak istiyorum...

Motosikleti
    HONDA NC700SA- bmw 5.25d
    motor suanda 80 km de daha yeni bir haftalık hani kitleme sorunu yok surat 80 çıkınca ses çıkarıp stop ediyor mus ben üstündeyken kitlerse diye hemen önlem almak istedi doluymus salıya kadar salı bakacak. normal suruste 60km ye kadar suratlarda stop etme sorunu yok.

gerçeği söylemek gerekirse sym wolf almadığıma pişman olmaya başladım insanın içine bir kurt düşüyor işte sorun hallolsa de ya tekrarlarsa ben hızlı gıderken dıye[COLOR="Silver"]

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:33 ----------

Motosikleti
    Rks Titanic 200
    motor suanda 80 km de daha yeni bir haftalık hani kitleme sorunu yok surat 80 çıkınca ses çıkarıp stop ediyor mus ben üstündeyken kitlerse diye hemen önlem almak istedi doluymus salıya kadar salı bakacak. normal suruste 60km ye kadar suratlarda stop etme sorunu yok.

gerçeği söylemek gerekirse sym wolf almadığıma pişman olmaya başladım insanın içine bir kurt düşüyor işte sorun hallolsa de ya tekrarlarsa ben hızlı gıderken dıye[COLOR="Silver"]

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:33 ----------

http://imageshack.us/a/img833/2273/koruma7.th.jpg
    http://imageshack.us/a/img822/8684/korumar.th.jpg
    http://imageshack.us/a/img94/4379/koruma6.th.jpg
    http://imageshack.us/a/img825/613/koruma5.th.jpg
    http://imageshack.us/a/img840/4792/koruma4.th.jpg
    http://imageshack.us/a/img62/8080/koruma3.th.jpg
    http://imageshack.us/a/img42/4569/koruma2.th.jpg
    http://imageshack.us/a/img337/4325/koruma1.th.jpg
    koruma demiri güzel olmuş. Çanta demiri de sağlam birşeye benziyor.

ikisine birden 1000 TL mi diyor göndermek için ?

peşin param olsaydı bende sym alacaktım. Kuba bayisi tanıdık olduğundan ödeme de çok kolaylık yaptı. o yüzden Bunu aldım. Param yetmiş olsaydı bende Sym alacaktım.

hatta bundan sonra SYM düşünüyorum.

Tek silindir, 6 vites, su soğutma, enjeksiyon felan derken çok güzel bir makine olmuş. önümüzdeki sezon kışın az KM li birşeyler almak istiyorum bende ;)

.

bu arada alttaki bağlantıyı gördüm ama üstte bağlantı var mı yok mu anlayamadım fotolardan.

koruma demiri sadece alttan mı tutturulmuş ?

Motosikleti
    HONDA NC700SA- bmw 5.25d
    hayir ikisi 200 tl tutar enfazla gondermeyi bilemem. yukardan asagiya gordugun 6 resimde gostermeye calistim aslinda yag rad. altina gelen yerde kornanin orada vidalar var iki tane dikkatli bakarsan gorursun.

ben hemen degistiremem buna iyi kotu binmek zorundayim ama iyice ogrenince bi 650 ya da 750 lik enduro ellerimden opecek onda ne alacagimi biliyorum sukur.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:11 ----------

makseli sen en son kac km gordun motorda. bu arada benim motoru goren herkes aci bu ne kacar ama kac km yapiyor gibi abuk sabuk kelimeler ediyorlar ben surat seven biri degilim belki onun icin bana oyle geliyor olabilir ama insanlarda ki bu hiz tutkusunu anlamakta bazen zorlaniyorum. yani ben kendi motorumda birkez 60 km hizi gordum daha fazlasini denemedim istemedim. sizinde basiniza geliyor mu boyle gariplikler.

sgurdal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 500
    koruma demiri güzel olmuş bende bugün yeni bir servis buldum kendime
    baska bir servisin bozduğu subap ayarlarını yapıcak pazartesi günü motoru bırakıcam
    lastiklerde değişiyor sipariş verdim michelin geliyor 460 liraya ön arka
    hepsini foto çekerim işler bitince.

---------- Post added at 01:57 ---------- Previous post was at 01:53 ----------

100 lira çok pahalı hazır koruma demiri için. YBR - CBF koruma demirlerini 20-30 liraya satıyorlar..

Motosikleti
    HONDA NC700SA- bmw 5.25d
    bunlar hazir degil ozel yapim haziri var mi bilmiyorum

Motosikleti
    RKS Titanic 200
    valla acık konuşmak gerekirse ben koruma demiri taktırma taraftari değilim- esnaf motoru gibi oluyor :p tamam düşerse yan yatarsa korur ama düşürmemek elimizde =) bende rodajdatim 700km oldu ve uzun yolda 110 gördüm max. kıyamadim-daha da giderdi =)
    biraz param olsun bende buji-lastik vs vs bişeyler yapmayi planliyorum-
    bende söyle bir sıkıntı var son 2 gündür- motoru çalıştırıyorum devir direk 3500 de :/ biraz bekleyip gaz verince 7000 e kadar düşüyor 1500-2000 e- bu sizde de oluyormu arkadaşlar?
    racing motorlarda bildiğim kadari ile hararet yapınca böyle bişey ortaya çıkıyor...bende böyle bişeyin ortaya çıkmasi çok garip :/ servisteki usta-normaldir motor daha çok yeni- parçalar birbirlerine daha alışıyorlar-çok sıkı motor, düzelir dedi ama yakıt konusunu düşünücek olursak rolanti nin 3000 olmasi fena sıkıntı :/ 3 den 2 ye çektiğimde vitesi gazi kısıp yavaşlama gibi bişey yapamiyorum düşük hızda-rolanti zaten 3000 :p

Motosikleti
    HONDA NC700SA- bmw 5.25d
    otomobillerde motor soguksa ilk calistirmada 2500 devirde cisir motor isininca direk normale doner aslinda bu bana garip gelmedi ama motorsiklet motorlarinda nasildir bilmiyorum belki anormaldir. bu benim fikrim

Motosikleti
    Rks Titanic 200
    Alıntı PaXx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla acık konuşmak gerekirse ben koruma demiri taktırma taraftari değilim- esnaf motoru gibi oluyor :p tamam düşerse yan yatarsa korur ama düşürmemek elimizde =) bende rodajdatim 700km oldu ve uzun yolda 110 gördüm max. kıyamadim-daha da giderdi =)
    biraz param olsun bende buji-lastik vs vs bişeyler yapmayi planliyorum-
    bende söyle bir sıkıntı var son 2 gündür- motoru çalıştırıyorum devir direk 3500 de :/ biraz bekleyip gaz verince 7000 e kadar düşüyor 1500-2000 e- bu sizde de oluyormu arkadaşlar?
    racing motorlarda bildiğim kadari ile hararet yapınca böyle bişey ortaya çıkıyor...bende böyle bişeyin ortaya çıkmasi çok garip :/ servisteki usta-normaldir motor daha çok yeni- parçalar birbirlerine daha alışıyorlar-çok sıkı motor, düzelir dedi ama yakıt konusunu düşünücek olursak rolanti nin 3000 olmasi fena sıkıntı :/ 3 den 2 ye çektiğimde vitesi gazi kısıp yavaşlama gibi bişey yapamiyorum düşük hızda-rolanti zaten 3000 :p
    el ciklesinin konumu en yukarda olması lazım.

ben en asağı konuma getirip çalıştırınca dediğin gibi 2500 - 3000 arası idi rolanti devri.

sol elcikteki el ciklesini en yukarı getirip bir deneyin. eğer orada ise servise götürmeniz şart..

Motosikleti
    Honda CBF 500
    o devirler kesinlikle normal değil, jikle takılı kalmış olabilir bir kontrol edin. ustalar hep aynı şekilde başlarından atmaya çalışırlar.

Motosikleti
    HONDA NC700SA- bmw 5.25d
    arkadaslar subap ayarlarini yaptiktan sonra usta motor 2000 devire cok yakin yerde camisiyor buda motorun daha sesli calismasina neden oluyor supap sesleri sizdede disaridan duyuluyor mu şık şık diye

bide hic fikri olan yok mu motor 80 km hiza gelince neden stop eder acaba debriyaj ile alakali bir problem ya da karbirator ile ilgili olabilir mi hizlandikca motoru besleye miyor ve pes mi ediyor dur simdi ben pazartesi baska bir ustaya gotursem garantiden islem yapabilir mi

bide bakimlara aldigim yerden baska bir yere goturunce garanti disi kalir mi kalmaz mi

Motosikleti
    Honda CBF 500
    ses geliyorsa ayarı yanlış yapılmıştır bence..
    benimkine de subap ayarı yaptılar ama çok gürültülü çalışmaya ve fazla yakmaya başladı bende daha iyi bir ustayla konuştum motoru ona bırakıcam yarın.
    80km de stop etmesi konusunda hic bir fikrim yok. sende iyi bir usta bulmaya çalış motoru ona göster. garantiden işlem yetkili servisi yapar sadece diğer yerlerde ücretli yaptırırsın.
    ben yetkili servise gitmiyorum cünkü işçiliklerine/ustalıklarına güvenmiyorum kendi bildiğim yerlerde ücreti ile yaptırıyorum.

Motosikleti
    HONDA NC700SA- bmw 5.25d
    bu arada arkadaşlar arka amartüsörler sizde de üst şaseye bağlı olduğu yerde oynama yapıyor mu yoksa sıkı durumda mı sola sağa oynama yapıyor bende vidalarını kontrol ettim sıkılı durumda ama çok olmasa da arada bıraz bosluk var

Motosikleti
    RKS Titanic 200
    el ciklesi en yukarda- yani kapali- en aşağıya getirince 5000 de rölanti :/ yani ben hiç gaz vermeden scooter a binmişcesine rahat sürüş veriyor :p ahuauha ama vites düşüp yavaşlamak pek mümkün olmuyor :p
    şu anda da 1500-2000 arası değişiyor ustayı görmek şart oldu sanırım-
    süspansiyonda bir boşluk yok ama bana sert geliyor- ustaya gittiğimde : usta gazli süspansiyon bu bunu biraz ayarlasak yumuşatsak dedim- adamın anlamadiği her halinden belliydi- yok yok dedi oynarsak daha da yumuşar oturunca falan sıkıntı yaratir dedi ama racing motormuşcasına sert arka süspansiyonlar...başka bir ustaya götürüp göstermeyi düşünüyorum bende =)

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:30 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=hBRKS...eature=related
    içimden geldi buyrun kulaklariniza bi ziyafet çektirin =)
    official klip daha bi güzel =)
    http://www.youtube.com/watch?v=PDboaDrHGbA

REKLAM ALANI
14. sayfa BirinciBirinci ... 4121314151624 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler