Bu model hakkında ayrıntılı bilgi için www.kubamotor.com websitesini ziyaret ediniz.
Yetkili Satıcılar ve Fiyat Bilgisi için Tıklayın
Bu model hakkında ayrıntılı bilgi için www.kubamotor.com websitesini ziyaret ediniz.
Yetkili Satıcılar ve Fiyat Bilgisi için Tıklayın
Bu motordan bir tane alıp honda bayiinin önüne çekip pis pis sırıtsam beni kovalarlar mı acaba
Bugün çarşıda gördüm internette araştırırken bu konu karşıma çıktı.Tesadüfen bu konu da bugün açılmış.
Görünüşü hoş, üzerinde yazılar olmasa kimse Spacy'den ayırt edemez.Vergi 100'lükte yok, sesi soluğu da çıkmıyor.Yani benim dikkatimi en çok çeken şey çinli olmasına rağmen fıtı fıtı bir eksoz sesi var.Titreşimi de buna istinaden azdır diye tahmin ediyorum.Fiyat 2000 civarı olsa düşünebilirdim.
Halk ağızıyla Çakma Spacy
bence çakmalar daha ekonomik...
2.800 çok.Plaka ruhsat 3 bin.O fiyata temiz Honda'lar mevcut zaten piyasada.İndirim gerekli...
selam arkadaşlar bende 3 aydır raden 100 kullanıyorum uzun süre araştırdım ve kuba almaya karar verim, benim için önemli olan titreşim , yakıt tüketimi ve çekiş gücü bu modelde aradıgımı buldum iyiki tercih etmişim alacak olan varsa hiç düşünmesin bence.
arkadaşlar raden 125 kullandım yol tutuşu sürüşü ve motor kalitesi cok güzel arkadasımla beraber bindim iki kişiyle iyi hız yapıyor kuba motor modelleri içinde iyi bi seçim yaptıgım düşünüyorum alacak arkadaşlara fazla düşünmesin bence
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)