Kuba KEE100 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
19 Ağustos 2017, 16:52
Kee 100 modelide 50cc olarak üretilecek mi ? bilgisi olanlar var mı ?
Reklamlar
-
24 Ağustos 2017, 16:54
SeCReTBoY adlı üyeden alıntı
Kee 100 modelide 50cc olarak üretilecek mi ? bilgisi olanlar var mı ?
Kee 100 modeli şuana kadar üretilmedi 50cc olarka üretileceğini de sanmıyorum. Fighter Reiz Rainbow Ege RX9 derken yeterli geldi yani.
-
HOORTTT!!!
Arkadaşlar sanırsam r25'de alamadığım düşük yakıt tüketimi zevkini bu motosiklette alacağım
Kendimi henüz yüksek cc bir motosiklete hazır olmadığını anladım. Bu yüzden KEE100 modelinden tercih edicem.
Benim tercih sebebim sırasıyla şunlar;
1. Düşük yakıt tüketimi (r25'den çok dilimiz yandı çoookk)
2. Vergi dilimi.
3. Sele altı bagaj.
4. Şehir için kıvraklık.
5. Uygun fiyat yüksek memnuniyet sunduğu için
Hayırlısı olsun bakalım hakkımızda
Eğer öneriniz varsa da beklerim.
-
28 Aralık 2017, 13:25
buralar çok sessiz..
-
srknsnyz adlı üyeden alıntı
buralar çok sessiz..
Web sayfasından modelide kaldırmışlar çok şaşırdım yıllardır satılan bir model
-
Geçen gün Kuba servisi olan arkadaşım artık KEE 100 ün artık gelmeyeceğini söyledi
-
EpiC adlı üyeden alıntı
Web sayfasından modelide kaldırmışlar çok şaşırdım yıllardır satılan bir model
Yillardir motosiklet alayim diye plan yaparken simdi Satin aldim diye boyle oldu galiba ) hayirlisi olsun ne diyelim.. ama guzel memnunum su an icin
-
Yillardir motosiklet alayim diye plan yaparken simdi Satin aldim diye boyle oldu galiba
) hayirlisi olsun ne diyelim.. ama guzel memnunum su an icin
bende kullandım bir zamanlar az arıza düşük yakıt kaliteli malzemesi vardı. Tekrar getirirler bence boş bi ürün değil
-
Selamlar.. motosikleti aldigimda kullanim klavuzu yoktu, rodaji nasil yapilir birsey bulamadim nette, zorlamiyorum 60/km gecmedim henuz.. su an 150 kmye yaklastim.. kullanan arkadaslar nasil yaptilar acaba rodaji.. İlk bakimi ne zaman yaptirmam uygun olur yag degisimi ve varsa diger bakimlar
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Selamlar.. motosikleti aldigimda kullanim klavuzu yoktu, rodaji nasil yapilir birsey bulamadim nette, zorlamiyorum 60/km gecmedim henuz.. su an 150 kmye yaklastim.. kullanan arkadaslar nasil yaptilar acaba rodaji.. İlk bakimi ne zaman yaptirmam uygun olur yag degisimi ve varsa diger bakimlar
-
Uğur adlı üyeden alıntı
@Uğur tesekkur ederim cevabi icin
Geldigim km itibariyle sanirim yanlis yaptim
35 km/h gecmeden devam edeyim artik, peki bu aralikta vites ne olmali ? Degisken mi ? 2, 3 sonra 3,2 Gibi?
-
Selamlar
Bugun biraz sürüş yapayim dedim, hersey gayet normaldi fakat bir zaman sonra km sayaci ve hiz gostergesi dönmemeye basladi. Durduk yere oldu herhangi birseyde yapmadim, Km teli falan mi koptu acaba? Neden kopmus olabilir kotuysa eger?
-
Selamlar
Bugun biraz sürüş yapayim dedim, hersey gayet normaldi fakat bir zaman sonra km sayaci ve hiz gostergesi dönmemeye basladi. Durduk yere oldu herhangi birseyde yapmadim, Km teli falan mi koptu acaba? Neden kopmus olabilir kotuysa eger?
Büyük ihtimalle kopmuş olabilir sen motosikleti sıfır mı aldın ? Yoksa ikinci el mi ?
http://www.atala.it
Founded1921 !
-
darknife adlı üyeden alıntı
Büyük ihtimalle kopmuş olabilir sen motosikleti sıfır mı aldın ? Yoksa ikinci el mi ?
Sifir aldim daha ilk bakimi falanda gelmedi, 158de küt diye gitti
-
Bugun goturmeyi dusunuyorum servise ama benden para alirlar mi km sayaci icin yapacaklari isleme?
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
@Uğur tesekkur ederim cevabi icin
Geldigim km itibariyle sanirim yanlis yaptim
35 km/h gecmeden devam edeyim artik, peki bu aralikta vites ne olmali ? Degisken mi ? 2, 3 sonra 3,2 Gibi?
Bol vites değişimi iyidir.
Yola göre uygun devir ve hızı ayarlayabilirsiniz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:41 ----------
Selamlar
Şu kırmızı ile çevirdiğim alanda km redüktörü var. Ya kablosu çıkmıştır,ya km teli kopmuştur.
-
Uğur adlı üyeden alıntı
Bol vites değişimi iyidir.
Yola göre uygun devir ve hızı ayarlayabilirsiniz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:41 ----------
https://i.hizliresim.com/A16OpX.jpg
Şu kırmızı ile çevirdiğim alanda km redüktörü var. Ya kablosu çıkmıştır,ya km teli kopmuştur.
Cevap icin tesekkur ederim, goturdum bugun servise, isaretlediginiz yeri acti bakti biraz, ufak tefek dokunuslar yapti, ön tekeri cevirdi ve sonra sayacin ve kadranin komple degismesi lazim diyerek not aldi, bir haftaya gelir dedi, bence bir haftayi gecer ama gorecegiz artik
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Cevap icin tesekkur ederim, goturdum bugun servise, isaretlediginiz yeri acti bakti biraz, ufak tefek dokunuslar yapti, ön tekeri cevirdi ve sonra sayacin ve kadranin komple degismesi lazim diyerek not aldi, bir haftaya gelir dedi,
bence bir haftayi gecer ama gorecegiz artik
Gecmis olsun diyelim
-
Uğur adlı üyeden alıntı
Gecmis olsun diyelim
Tesekkurler
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Tesekkurler
Rica ederim,yardımcı olabileceğimiz konular olursa hiç çekinmeyin.
Ben bazen cevap yazmayı unutuyorum ama sonra mutlaka gelip,bildiğim birşeyse yardımcı olmaya çalışıyorum.
Bundan dolayı pek kusura bakmayın
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler