Kuba KEE100 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
12 Ağustos 2013, 12:25
slm arkadaşlar bende kee 100 kullanıcısıyım yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum yağ değişimi ve bakımlar için 3 defa servise gittim bunun dışında bi sorun yaşamadım bi arkadaşın tavsiye etmesi ile almıştım rahat ,kullanışlı ve atik bir model alacak olan arkadaşlara tavsiye ederim.:bestmt::bestmt::bestmt::bestmt::bestmt:
Reklamlar
-
18 Ağustos 2013, 13:25
Diğer çin malı motorlara göre kalitesi bilinen KEEWAY avrupada iyi satan motosiklet markasıdır. Kuba motor, Keeway modellerinin montajını ülkemizde yapıp kendi ismiyle piyasaya sürüyor ... Bakınız www.keewaymotor.com/_d275485791.htm
-
arkadaslar ön diski açıp içindeki parçalara zımpara çekerseniz ses sorunu ortadan kalkacaktır
-
100 km de kac litre yakar bu motor
-
EKONOMİ adlı üyeden alıntı
100 km de kac litre yakar bu motor
açıkçası hiç hesaplamadım ama 2 litre civarı yakıyor sanırım
-
Arkadaslar merhaba bende kuba kee100 düşünüyorum nasil sizce bana cok sorun cikartirmi 2 yil kadar kullanacagim
-
kırsehır_onr adlı üyeden alıntı
Arkadaslar merhaba bende kuba kee100 düşünüyorum nasil sizce bana cok sorun cikartirmi 2 yil kadar kullanacagim
onr bey bende yaklaşık 1 yıl kadar kee 100 kullandım çinli emsallerine göre çokda kaliteli tavsiye ederim...
-
2012 ağustos ayında almıştım, şu an 9000 km'de, servise hiç gitmedim, bakımlarını kendim yapıyorum, yağ ve benzin hariç hiç masraf yapmadım
-
Bu motoru almayı düşünüyorum. Kullanıcılara bi kaç tane sorum olucak.
1)Titreşim oranı ne düzeydedir? Çok fazla rahatsız edici düzeyde mi?
2) motorun gücü ve seriliği nasıl? Yokuşlarda bayılma falan olmadan rahat çeker mi çıkabilirniyim?
3) tek seferde 100 km yol yapılabilir mi? Motorda şişme bayılma gibi sorun olur mu? Ve titreşimi bu kadar yol yapınca sürücüye sıkıntı yaratır mı?
Cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:36 ----------
Ve şimdi dikkatimi çekti de motorun sıfırı yok sanırım artık. Sahibinden de hiç ilanını göremedim. Hala üretimi devam edip sıfır satışı yapılıyo mu? Eğer satışı devam ediyosa yukarda yazmış olduğum soruları yanıtlarsanız sevinirim
-
motorda titreşim var, beni şehir içi kullanımda rahatsız etmiyor, şehir dışında kullanmadım, uzun mesafeler için CBF 500 kullanıyorum, sadece 1 kez 110 km yol yaptım, şişme yok,yokuşlarda sorun yaşamadım, ancak sonuçta 100 cc'lik bir makina çok büyük performans beklememek gerek, göstergede 110 km hızı gördüm ancak %10 yanılma ihtimali göz önünde bulundurursak topspeed 100km/hız diyebiliriz.. ancak benim size tavsiyem Honda Wing-go almanız..
-
Motobil adlı üyeden alıntı
motorda titreşim var, beni şehir içi kullanımda rahatsız etmiyor, şehir dışında kullanmadım, uzun mesafeler için CBF 500 kullanıyorum, sadece 1 kez 110 km yol yaptım, şişme yok,yokuşlarda sorun yaşamadım, ancak sonuçta 100 cc'lik bir makina çok büyük performans beklememek gerek, göstergede 110 km hızı gördüm ancak %10 yanılma ihtimali göz önünde bulundurursak topspeed 100km/hız diyebiliriz.. ancak benim size tavsiyem Honda Wing-go almanız..
Bilgilendirme için teşekkğr ederim. Bütçem kısıtlı olduğu için alamıyorum maalesef. 2500 tl bütçem var. Hızla pek aram yok 80 km üzerine mecbur kalmadıkça çıkmam. Beklentim de bu kadar zaten
110 km yol yaptığınızdan bahsetmişsiniz. Peki bu yol boyunca titreşim sizi çok fazla etkiledi mi? El ayak uyuşturucak boyutta bi titreşim mi yoksa standart boyutlarda abartılmayacak pek etkilemeyecek bişey mi?
Ve son olarak motorun üretimi ve sıfır satışı devam etmektemi bi bilginiz var mı? Sıfır ilanını göremedim sahibinden. Com da.
Şimdiden teşekkür ederim cevabınız için.
-
sıfırı halen satışta.. sanırım 2400 TL civarı satış fiyatı var.. titreşimin çok rahatsız edici olduğunu sanmıyorum, en azından ben rahatsız olmadım, motorun diğer cup'lara göre bir artısıda oldukça rahat ve geniş bir selesi olması, eğer japon alamıyorsan diğer çinli motorlara oranla malzeme kalitesi daha iyi olan KEE 100 tavsiye ederim, sonuçta Keeway altyapısı olan bir model ve tüm yedek parçaları keeway olarak geliyor.. yakıt konusuna pek kafa yormadım ancak 17-18 Liraya tamamen dolan küçük bir deposu var ve yaklaşık 150-160 KM falan menzili var.
-
hayırlısıyla kendime ait müstakbel ilk motorum olacak. konudaki yorumları okudum, son olarak artıları eksileri diye net özet biçimde yardımcı olabilecek var mı ?
-
-
Lastikleri tubelees oluyomu
-
10 Haziran 2014, 17:58
oluyor, alumiyum alaşımlı çelik jantlara tubless lastik olur
-
16 Haziran 2014, 01:24
Peder adlı üyeden alıntı
hayırlısıyla kendime ait müstakbel ilk motorum olacak. konudaki yorumları okudum, son olarak artıları eksileri diye net özet biçimde yardımcı olabilecek var mı ?
Bende düşünüyor gibiyim; kıyaslamalar bölümünde 100mfh vs. kee100 konusu açtım baya cevap geldi, yardımcı oldular. Yani en azından doğru kararın bu olduğu yönünde.
-
29 Ağustos 2014, 21:12
arkadaşlar bende sıfır kuba kee 100 aldım şu an 1.000 km de . hiç bir sorun yaşamadım maksimum 110 km hız gördüm rüzgarı arkama alarak . fakat bi sorum olucak bu mondialin 100 SFC Snappy X modeliyle arasında ne gibi farklar var ? ben motoru 2.300 tl aldım mondial 1.800 tl civarı
-
arkadaşlar bende 2 gün önce kee 100 aldım memnunum!!
-
hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler