Acaba uygun yan canta ve tur cami bulmak mumkun mudur modele uygun
Lastigi degisip tubeless yapmak istiyorum, biraz arastirdim ama anlamadim, kuba kee icin uygun olan mastik hangisidir acaba? Biraz daha kalin kastik takilabilir mi ?
İlk bakimi yaptirdim 500 km bakimi ama sadece yag degisti baska bise yok, 60 tl aldi servis..
İlk bakimdan sonra gitmiyordu, titrek manda gibiydi.. yagini kendim degistim bakimda ki yagi bosaltip.. Her yola gidiyor kopek gibi ya orman yollari ve toprak yollara dahi giriyorum, canavar gibi. Sele alti bagaji da genis baya.
Arada bir yazayim da konu bosa gitmesin.
selamlar
motor kazasından sonra yetkili servis 1000 tl masraf çıkardı.. serviste yapmasam da istanbulda tamir edebilecek herhangi bir yer var mıdır ? yoksa serviste yaptırmak mantıklı mı ? ne dersiniz nasıl yapmalı ?
piyasası ölü ama konu ölmesin 5.000 km oldu aldığımdan bu yana, severek kullanıyorum istanbul içi bazen yakın şehir dışı.. normal bir cub motosikletten ziyade yüksek olmasına rağmen denge problemi yaşatmıyor.. lastikler çok kayabiliyor ıslak zeminde.. (değişemeim henüz) yakıt 100 km'de 2 lt ortalama.. yokuş performansı çok güzel ama son zamanlarda bir çekiş problemi var gibi.. yağını falan değişiyorum kısa aralıklarla, vites geçişleri kemikli oluyor bazen çok zor geçiyor, çok az gazı açıp vitese basınca normale dönüyor ama yolda tehlikeli olabiliyor, çözemedeim.. şimdilik böyle
ön lastiği değiştirdim, michelin city pro aldım, işçilik dahil 350 tl aldılar ön lastik için, tubeless lastiğe çevirdim, bugun arka lastiği değiştireceğim, ön lastiği 100/80 17" yaptım.. bilinen marka tabi ama teoride ve pratikte farklı oluyor hep, michelin nasıldır sizce ?
Motorumun yağını değiştim. Paylaşmak istedim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:53 ----------
Motoruma seyir esnasında radyo dinlemek adına küçük bir raf ilave yaptım. Düşünen arkadaşlara fikir verebilir.
Çokda güzel ve faydalı oldu.
@MCV hocam merhaba,
çok güzel olmuş radyo montajı
ben de hala duruyor ve kullanıyorum fakat grenaj değişimi yapmak istiyorum ve bir türlü set halinde bulamadım, fabrikayı aradım yok dediler, aldığım bayi de yok dedi
sizin bildiğiniz bir yer var mıdır set halinde alabileceğim?
vites geçişi çok zor oluyor sebebi ne olabilir sizce?
https://www.youtube.com/channel/UCsQMNz8EBD5jqoRCOlr-72Q
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)