Bu model hakkında ayrıntılı bilgi için www.kubamotor.com websitesini ziyaret ediniz.
Yetkili Satıcılar ve Fiyat Bilgisi için Tıklayın
Bu model hakkında ayrıntılı bilgi için www.kubamotor.com websitesini ziyaret ediniz.
Yetkili Satıcılar ve Fiyat Bilgisi için Tıklayın
Buralarda bu motoru kullanan apaçiler var soruyorum sağlammı diye bize dayanıyo diyorlar demekki sağlam motor
cg125 kullanıyorum taş gibi motor 1 yıldır kullanıyorum böylesini görmedim cg modelinde kubanın üzerine yok bencee..
Bende kullanıyorum 2 kere ybr ile çarpıştım 1 kere jawa ile 3 kerede süründüm kaldırdım marşa bastım devam ettim :D
arkadaşlar km125-6 kullandım yol tutuşu sürüşü ve motor kalitesi cok güzel arkadasımla beraber bindim iki kişiyle iyi hız almayı düşünenler iyi bi seçim yapar alacak arkadaşlar fazla düşünmesin bence
Arkadaşlar Kuba KM 125-6 kullanıcısıyım. Motor tek kelime ile harika. Almak isteyenlere şiddetle tavsiye ederim. Kuba motor gerçekten işi biliyor :D
Bu motosiklet hakkında bilgi verebilir misiniz. İndirim yapılmış kardeşime almayı düşünüyüruz
Güzel bir indirim yapılmış arkadaşım geçen sene almıştı 2850 felan dı 600 lira gibi bir indirim var şuan
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)