Sitesinde Yazadığı kadarıyla
R 250 İngiliz mühendisler ortaklar işbirliği ile oluşturuldu.model bir Avrupa tasarım stüdyosunda tasarlandı.
Sitesinde Yazadığı kadarıyla
R 250 İngiliz mühendisler ortaklar işbirliği ile oluşturuldu.model bir Avrupa tasarım stüdyosunda tasarlandı.
bu bizim bildiğimiz minsk mi yavvv baya geliştirmişler kendilerini.umarım Türkiye pazarına girerde piyasa renklenir
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Nasıl "benziyor mu?" ??? Bildiği burnundan düşmüş. Hatta birkaçında aynı resimleri kullanmışlar.
İlk resimde bile megelli yazıyor göstergede. Bakın bu marka amerikada başka bir isimle satılıyor -şimdi hatırlamıyorum- Avrupada megelli diye takılıyor, Rusyaya da Minsk markasıyla gönderiyorlar, minsk diye satılıyor. Yarın birgün bu motoru TR ye mondial getirse Mondial R250 diye satılacak. İşte tüm dünyada Hyosung, bizde S&T Kanuni...
Siz neresini benzetemediniz??
#sürenadam
Baktıkca fıkrım degısmeye basladı madem sızde motoru tanıyorsunuz 7000DE verılır tıpı cok hos nınja gıbı gosterge problemıde yok gelır bence ya... hadı bakalım o gelene kadar bende motor tepesınde durmayı basarırıım racıng sahıbı oluruz
[B]Artisliğin sonu figüranlıktır...[/B]
yakışıklı duruyor
Ben zaten espri olsun diye yazdım. Bildiğimiz Megelli bu, Türkiye'de de satılıyor zaten :
http://www.camgoz.com.tr/asp/listgro...&group=MOTOR01
Sanırım Megelli'den Bir distribütör Türkiyeye bu modeli beğense adını istediğini yapıyor ve fabrika motorları o isme göre çıkarıyor ve distribütörü alan ülkede o isimle satılıyor motor araştırmalarım bunu gösteriyor
Bunu 2 büyük marka yapmıyor 1 honda 2 kawasaki diğer tüm markalar yapıyor gibi duruyor.
Yanlışım varsa Tecrübeliler düzeltsin...
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:49 ----------
Kardeş türkiyede satılıyor evt 125 liği ama 6.250 5 vites 11 hp şaka gibi bir fiyat
yuhh demıyorum saglam markaysa eger edebılır honda 6900 mısal vıtes dısında bır fark goremedım kalıtesı kıyaslamasını bılemem gercekten guzel motor ....
alet güzel ama hyo tercih edilir bunu yerine
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)