Honda Spacy 110 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
A2 ehliyet aldıktan sonra işimi görecek bir motor almak ve ögrenmek istediğimi abilerime söyledim.Bana honda dediler,bende fiyat/performans olayına bakarak spacy 110'u tercih ettim.Şu an çoğunlukla artçılı kullanıyorum ve bir sıkıntısını görmedim.100km/2-2,5 lt (çoğunlukla artçılı)yakıyor.Forumda herkes çok tipsiz diyor ama ben ilk olarak honda olmasına ikinci olarak az yakmasına bakarak tercih ettim.
Reklamlar
-
Güle güle kullan, kazasız sürüşler dilerim.
-
boşver abim sen kimsenin lafına bakma. Çin malı alıp geriden parçalarını toplayacağına al bi honda keyfine bak. Hayırlı uğurlu olsun.
-
caferkarakus adlı üyeden alıntı
Güle güle kullan, kazasız sürüşler dilerim.
Cafer dileklerin için teşekkürler.
adem80 adlı üyeden alıntı
boşver abim sen kimsenin lafına bakma. Çin malı alıp geriden parçalarını toplayacağına al bi honda keyfine bak. Hayırlı uğurlu olsun.
Bakmadım zaten honda her zaman honda bencede.Teşekkürler.
-
Bence honda hiç bir zaman üzmez, iyi yapmışsın.
-
hocam aynısından bizim şirkete aldık çok rahat kullanılıyo ve gerçekten çok az yakıyo iyi bir seçim hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız binersiniz inş.
-
Hayırlı olsun.Güle güle kullanın.Motor ile izlenimlerinizide yazarsanız alacak arkadaşlar için faydalı olacaktır.+ ve - leri gibi.
-
mert136 adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun.Güle güle kullanın.Motor ile izlenimlerinizide yazarsanız alacak arkadaşlar için faydalı olacaktır.+ ve - leri gibi.
buradan kullandıkça + ve - lerini yazacağım.
-
-
-
honda olsun çamurdan olsun diyenler yüzünden honda firması en tipsiz motorlarını 3. dünya ülkelerine sattığı motorları bize kakalıyor. almayın arkadaş siz alırsanız adamlar düzgün motor getirirmi. birde utanmadan bu tipsizlik abidesi motorun fiyatınıda yükseltmişler. her hangi bir yenilik yok ama fiyat durmadan yükseliyor. bilinçli tüketici olun arkadaşlar. bu gibi tipsiz motorları almayın ve aldırmayın bak o zaman nasıl güzel motor getiriyorlar. spacy satsaydı şu anda pcx modelini bile göremeyecektik bundan emin olun.
-
-
Turhan 1835 motorlarımız birebir aynı,dedigin gibi tipi bana göre güzel diğer kişileri bilemem.Yakıt olarak çok ama çok memnunum bende.Hemde %90 artçılı olarak kullanıyorum 10 kuruşu geçtiğini görmedim.
-
Honda beat'e göre motorun dizayn anlayışı çok daha geride. Ön dizaynı 15-16 yıl öncenin tasarımı Bunun dışında arkası gayet tatlı aslında.
Yakıt tüketimi ve cc sine göre verimi ,tipik honda konforu ve problemsizliği açısından kullanışlıklık olarak çok işlevsel bi model.
Dizaynı bi kenara bırakılırsa kalite olarak motor 10 üzeirnden 8-9 alır. Bunun yerine aynı motor ve teknik aksamı kullanan Vision 110i gelmeli artık.
Belki Honda ucuz fizzy nin gelmesi ile spayc'nin ithalatını durdurup yapması gerektiği gibi vision'u getirir. Dizaynlarının yakın olması bu ihtimali kuvvetlendiriyor. ince işçilik ve ayrıntı beklemeyen restorant zincirleri için Fizzy yeterli
Gezi ve motor fotoğrafları yükleyen arkadaşların eline sağlık
-
ozanguneri kim ne derse desin cevremdeki insanlarda bu motor alınır mı vs gibi laflar ettiler bana ama bu devirde yakıttan başka bir şeye bakmamak mümkün değil konfor olarak bana rahat geliyor ama su soğutmalı olsaydı 10 numara olurdu die düşünüyorum marmaris-yatağan gezim toplamda 210 km yol yaptım yaktığım benzin 21.50 TL
-
24 Haziran 2012, 22:57
Scooter olmasına nazaran güzel bir scooter hem az yakıyor hemde birazda olsa hızlı gidiyor
-
Motoru Geçen 2 hafta önce sıfır olarak aldım gerçekten küçük scooter bazında kendine has bir konforu ve sürüş zevki var. Ben bu scooterin farlarını çözemedim yanlız süreklimi yanıyor bu farlar yoksa bi yerden kapanıyorda benmi bulamadım acaba
-
Farların on-off anahtarı yok.Motoru çalıştırınca farlarda otomatik olarak yanıyor.
-
mert136 adlı üyeden alıntı
Farların on-off anahtarı yok.Motoru çalıştırınca farlarda otomatik olarak yanıyor.
Çok saçma olmuş bende aldığı yere gidip sorucaktım nerden kapanıyor diye gece gündüz farmı yanar yahu
Bu arada buda benim motor arkadaşlar
[B][I][COLOR="#696969"]ATOM KARINCA[/COLOR][/I][/B]
-
Kullanmış olduğum bir motosiklet. Arıza veren bir yanı yok. Tekerlekler çok küçük, çabuk kaymasına sebep oluyor. Motor hacmine göre ve enjeksiyonlu oluşuna rağmen gayet tatmin edici. 60km/s hızdan sonra motorda devir artışı ve biraz daha atiklik beliriyor. Nerden anladın devir saati yok derseniz sesinden ve gidişinden belli ediyor
Son hız olarak biraz düşük kalıyor. Rüzgar çok etkiliyor yandan estiğinden çizgisini çabuk kaybediyor ve son hız azalıyor. Kullanıcısına çapına göre güzel motosiklet. Alana hayırlı uğurlu olsun. Düzenli bakım yapılıp hor kullanılmadığı sürece sorunsuz olarak yıllarca kullanılabilecek kalitede.
@Tanselyazici; Gece farların açık olsa bile görmeyen bakarkörler var.....
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler