yaklaşık 1 senelik 750s düz vites deneyimi olan birisi olarak, s hakkında konuşabilirim sanırım
boyum 194 kilom 90
alet, bana tipik bir naked'miş gibi geliyor. rüzgar koruması yok gibi. ben taktırdım.
kullanımı rahat güzel bir alet, hiç sorun çıkarmadı. mt25'ten geçtim, ondan sonra, çok çevik ve atak
selesi sert, uzun yola gelmiyor. 1.5 saatten sonra rahatsız ediyor.
uzun boylu olmama rağmen ben yüksek motosikletlere alışamadım bir türlü, sanırım kullanım amacım %99 şehiriçi olmasından dolayı, hatta yoğun trafikte kullanıyorum. o bakımdan bana s serisi daha çekici geldi.
satarken elbette x serisi çok daha hızlı gider, zira s serisi biraz özel ilgisi olan kişiler için.
ben düz vites seçtim, zira otomatik viteslerde motorun kontrolü bende değilmiş gibi hissediyorum (motorun, motosikletin değil) zira 4 sene olmasına rağmen hala alışamadım; arada gaza basmamam gereken yerlerde fazla basıyorum (misal, bozuk yolda, yerler ıslakken ve bu koşullarda iki araç arasında manevra yapacakken) ve 55 beygir elimin altından gdecekmiş gibi oluyor. ufak tefek kazalardan kaçınmak için bence güzel bir seçim.