Yanıt için teşekkürler Olcay Bey..
Yanıt için teşekkürler Olcay Bey..
Sıfır km 2019 nc750x manuel için 50 bin TL fiyat aldım Sizce nasıl fiyat, bana uygun gibi geldi.
Liste 59.400 TL, kampanyalı fiyat 56.500 TL yazıyor. Sanırım bayi hiç kar etmeden verecek, iyi fiyat.
Kullandığım 750 S'in eski sahibi, İstanbul'un büyük bayilerinden olan bir bayiden 48.000 TL'ye almıştı. Bugün liste fiyatlarına baktığımızda 50.000 iyi bir rakam.
Bayinin dediğine göre ay sonuna kadar Honda kampanya yapmış stokları eritme amaçlı. Bana da fiyat çok uygun geldi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:29 ----------
Alsam zarar etmem gibime geliyor.
Çok uygun fiyat niyet varsa kaçırmayın, USD 8800'e denk geliyor. ABD fiyatıyla aynı...
Yakın zamanda 750X DCT için fiyat alan var mı? Sahibinden'de 2018'ler 55.000'e listeleniyor gibi duruyor.
arkadaşlar dct şanzımanın D modunda vites çok çabuk atıyor. Mesela 60 la gideken 6. vitese takıyor. Bu sürat ve bu viteste iken viraj dönmek sıkıntı oluşturur mu cünkü motor boguluyor gibi ses çıkartıyor sanki zor gidiyor gibi. düşük devir kullanımı motora zarar verir mi peki bu de ikinci sorum
2013 Nc700x var üstünde orjinal camı var tur camı takmayı düşünüyorum sizce 48 cm mi yoksa 58 cm taksam karar veremedim
Fazla uzun olsun istemiyorum aynı zamanda rüzgarı da iyi engelesin istiyorum.
48 cm yeter gibi, 58 çok uzun eğer çok sağlam kalın polikarbonat değilse tavsiye etmem... Her türlü ince pleksiglas malzemeden kaçının, hem UV dayanımları az hem de çok sallanabiliyorlar.
Teşekkürler . Telefonunuzu kaydediyorum.Arıycam sizi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:15 ----------
2019 NC 750 X DCT yi ay başında 53.000 e aldım.54.500 den aşağı bulamamıştım.Esengülden aldım.Şu an bu fiyata zor sanırım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:18 ----------
Trexxes 45 lt top case sipariş vermiştim.Geçenlerde montajını yaptırdım ama asfaltta giderken bile ses yapıyo.Resmen ötüyo sanki vidaları tam sıkılmamış gibi metal sesi.Kontrol ettim ama tüm vidaları sıkı.Gevşek yok.Trexxesin sahibini aradım "öyle bişey olmaması lazım . Daha önce hiç olmadı" diyo.Montajı yapan "orjinal demir olmazsa bu ses normal"diyo.
Bu konuda fikri olan var mı ?
Arkadaşlar nc 750 x dct ile ilk uzun yol diye adlandırabileceğim istanbul-kocaeli mesafesi yaptım. 120 km gibi bir mesafe gidiş. Ama benim sırtım belim boynum agrıdı . Konfor sele olmasına rağmen bu kadar beklemiyordum ben daha rahat ederim diyordum uzun yolda. Yani bi ara xmax den bile daha rahatsız diye düşündüm. Sizin içinde böyle mi yoksa benim oturuş pozisyonum vs ile mi alakalı ?
Gidon yükseltme şart, yoksa hemen takın. Tur tipi ön cam da şart, bu iki aksesuar da yerli üretim var.
Sele ile alakası yok saydıklarınızın, sele popoda konforsuzluk yapar.
Kendinizi kasmış, gidona sıkı sıkı tutulmuş olabilirsiniz. 120 km hiç bir şey değil, çok daha uzun yollar yapıyor insanlar.
Ben boluya gidip geldim rodaj için .Yaklaşık 480 km yol yaptım sadece rüzgardan dolayı biraz sersemlik oldu bide seleden çok rahatsız oldum.Internetten file aldım onu taktım.Şimdilik sele çok rahatladı ama uzun yolda denemedim .Bu hafta sonu Sapanca ya gitme durumumuz var gidersek yazarım sonucu.
Ustalara bir sorum olacak:
Ön freni sıktığımda manetin dış ucu gidona temas ediyor. Frenlemede sorun yok. Çok zorlarsam gidona değiyor.
Hidrolik sıvısını değiştirdim. Manet mesafesi değişmedi. Ayar vidası en uzak olan 1'de.
Manetin ayarlanabileceği başka bir yer var mı? nasıl biraz daha ileri alabilirim?
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)