Hocam kolayda varsa bir fotoğraf paylaşabilir misin ?Yanlış hatırlamıyorsam 15-20 tl gibi bir paraya mal etmiştim. İşçilik hariç tabiki, elimde bir master kalıp olmadığı için motorun üzerinde sürekli deneye yanıla yapmıştım. Baya da sağlam ve kullanışlı oldu, sonradan modifiye edip alttan destek filan da yapmıştım. Çantanın içini doldurduktan sonra üzerine de bir çok kamp malzemesi bağıyordum.
Hamdım, piştim, hala hamım.
Evet abi resim bekliyoruz sana zahmet
Selamlar,
150 NS ile 11.000 km sürüş gerçekleştirdim ve aktif olarak artmaya devam ediyor. NC 750X hep ilgilimi çeken ve sürekli merak etiğim bir motor fakat son zamanlardan sonra sıfırına 36.100 TL vermek bana pek mantıklı gelmiyor. İkinci el'de 26-28 aralığında 2014 model düşük km olanları mevcut. Motorun genel olarak özelliklerini biliyorum asıl sormak istediğim sele yüksekliği 830 mm olarak görünüyor. Şu anda kullandığım 150 NS 807 mm sele yüksekliğine sahip. Arada çok bir fark yok gibi görünüyor. Boyu 175 cm olup bu motoru kullanan arkadaşlar var mı ? Sizce yokuşta durma vb. durumlarda çok zorlanır mıyım?
Teşekkürler.
@mstr88 boyum 175 cm, iki ayağımı aynı anda ve sağlam bir şekilde yere basamıyorum.
Sadece boy değil belki üst beden - alt beden anatomisi de öneml.
Bu tür motorlarda iki ayak basmamak normal sayılır
ama rahat edemem ben derseniz almadan önce üstüne bir oturun, mümkünse bir tur atın.
Ya hu siz böyle yazdıktan sonra ben drive'dan baya bi bakıp bulmuştum yapım aşaması resimlerini, hepsini de indirmiştim paylaşayım diye ama unuttum valla hakkınızı helal edin. Birazdan yüklerim (bir ay sonra filan )
175 boy için sıkıntı olmaz, sokaklarda kıyamet gibi NC var. Rica et birinden bin üstüne
Yoksa yarın bi NC toplaşması mı yapsak çay muhabbet ne dersiniz millet?
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:44 ----------
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...9602612/detay/
Satiyorum ilgilenen varsa
Olcay ustam ellerine emeğine sağlık
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
@Olcay Avşar Hocam demir imalatın çok acayip bişey olmuş, muhtemelen orjinalinden daha iyi olmuştur.
Teşekkürler.
Abi toplanmayı cumartesi gününe denk getirsek güzel olur çünkü Avrupa yakasında çalışanlar mesala ben çıkıp yetişmem zor olur
Ne marka yağ koyalım beyler?
Ağalar bir yerden başlamak lazım hafta sonu iznik te enduro yarışları var.Pazar sabah çıkıp akşama dönebiliriz.birbirimizden öğrenmek istediklerinizi sorariz. Sohbet muhabbet olur
Gelirim diyen varsa listeye adını yazsın. Cuma kesin karar veririz
1- Ahmet Turan Peker
nc 750x/s ile versy kıyaslacak olan var mı? kullanıcılardan yorum almak isterim..
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
Herkese Merhabalar,
yaklaşık 3 hafta önce 2015 model NC 750S DCT ile aranıza katıldım. Maalesef dün akşam Vialand otoparkında ıslak zeminden arka tekerim, akabinde de ön tekerim kaydı ve yaklaşık 15-20 km hızla düştüm. Ben tüm korumalarımla olduğum için sapasağlam kalktım yalnız motorda ufak tefek hasarlar oldu. Far kırıldı, çamurluk kırıldı, topcase taşıma aparatı yamuldu gibi küçük şeyler. Zaten 6000 bakımı da gelmişti Honda Konşuk evime yakın olduğu için pazartesi yaptıracağım. Size sorum şudur:
Honda Konşuk iyi midir, hızlı mıdır?
6000 km bakımı (yağ, yağ filtresi, hava filtresi, benzin filtresi-varsa-) yaptıracağım. 2017 fiyatlarından haberdar mıyız? Bana ne kadara patlar?
teşekkürler şimdiden. Organizasyonlara da katılmak isterim yukarda bir arkadaş yazmış. Bu güzel olabilir.
Kartal - Yakacık'ta oturuyorum, şu anki motorumu Konşuk'tan aldım, bakımlara da oraya giddiyorum.Honda Konşuk iyi midir, hızlı mıdır?
6000 km bakımı (yağ, yağ filtresi, hava filtresi, benzin filtresi-varsa-) yaptıracağım. 2017 fiyatlarından haberdar mıyız? Bana ne kadara patlar?
Hız konusu biraz göreceli ama gözlemlediğim kadarı ile hız konusunda Konşuk da diğer yetkili servisler ile aynı.
Ben esnaf olarak yaklaşımlarını beğendiğim için tercih ediyorum.
Ama açıkçası Honda servisleri arasında uçurum var diyemem,
hepsi birbirine yakın ve hepsi genel olarak iyi ve işini biliyor.
Bu gözleme herkes katılmayabilir.
Son bakımda yanılmıyor isem 310 lira gibi birşey ödedim, tahminen 2 ay önce idi.
DCT olunca ufak tefek bir fark olabilir.
Muhtemelen yağ biraz daha fazladır diye tahmin ediyorum.
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)