Noldu toplantı, fotoğraf varmı. Whatsapp gurubuna benide ekleyin. Yönetici kimse özelden tel atarım. Burdanda atarımda reklam mesajları bezdirdi.
Noldu toplantı, fotoğraf varmı. Whatsapp gurubuna benide ekleyin. Yönetici kimse özelden tel atarım. Burdanda atarımda reklam mesajları bezdirdi.
muhabbetimi guzeldi katilimcilara tesekkur ederiz. 4 kisiydik ben . muruat abi . ozkan abi. ve yeni katilimcimiz nejat abi . kafede 22:30 a kadae oturduk yemek cay nargile deeken gece surusu garipceye gidip 3. kopruye baktik geri donduk
Sarıyer'den TepeCafe'ye çıkan
sürekli rampa ve sağlı sollu sert virajlı yol oldukça keyifliydi.
Ve nihayetinde mekana tırmandığınızda, manzara enfesdi ...
Ben tavladan anlamam diyen Murat ,
sabaha karşı Beşiktaş iskelede marsla final yapıp moralimi bozsa da ,
güzel bir buluşma oldu.
İki satışa geldik ;)
mehmetenis ve aydin-ist (bir dahaki sefere artık)
Aydın abiye gece 12 suları telefon açtığımızda ,
''arka ışıklandırma montajı hala bitmedi ama az kaldı, bir saatlik işi var'' dedi
O ışıklandırmayı sahiden çok merak ettim ?
Tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim .
Özkan abi kendini koymamıssın
Merhabalar istanbul kucukcekmeceden 2012 honda nc700x imi satiyorum 42700 kmdedir kazasiz kayitsizdir herhangi bir sorunu yok ilgilenenlerin bilgisine
bu aksam saat 19:00 da caddebostan belturdayiz herkesi bekleriz
1- antilop_skul
2- parolakan
3- Murat Ustaoglu - şu an belturdayım-
4- Nejat abi
5- ibrahim abi (mt07 )
1- antilop_skul
2- parolakan
3- Murat Ustaoglu - şu an belturdayım-
4- Nejat abi
5- ibrahim abi (mt07 )
6- Aydın (Bu yeni profilim) Bende 15dk ya yola çıkıyorum .
Minds, like bodies, will often fall into a pimpled, ill-conditioned state from mere excess of comfort.
10 Eylül Ctesi sabah 05:00 çıkış, Çarşamba akşam İstanbul'a dönüş, 5 gün, 4 gece konaklamalı bir tur yapalım görüşmesi oldu aramızda. Süre sıkıntısı olması nedeniyle yapılabilecek önerilerimden birincisine ait harita yukarıda bulunuyor.
Konaklamalar:
Ctesi Datça
Pazar Didim
Ptesi Foça
Salı Ayvalık
Çarşamba Gelibolu üzerinden İstanbul'a dönüş.
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:21 ----------
Merhaba, Aradım bulamadım. Nereye koyduysam. Tekrar bakıp kesin bilgi vereceğim. Çöpe atmış olamam diye hatırlıyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:28 ----------
İkinci önerim de 2,169 km, 1 gün, 4 saat, 49 dakika sürüşe sahip, Side başlangıçlı tur teklifim olacak.
Minds, like bodies, will often fall into a pimpled, ill-conditioned state from mere excess of comfort.
Gubaydin Aydin abi. Dun konustugumuz gibi her iki rota da cok guzel. Maksat surmek. Gitmisken Antalya gormeden olmaz ikincisi biraz daha cazip gibi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:48 ----------
Bu arada artik kliselesti ama yine de belirtelim. Dun aksam 19:00 civarinda Caddebostan Beltur'da yine guzel bir bulusma oldu. Aydin abi, Özkan abi, Nejat abi, İbrahim, Mehmet (antilop_skul) ve ben cok guzel 4-4,5 saat gecirdik ve yine vaktin nasil gectigini anlamadan ayrildik. Yakin zamanda tekrarini Ahmet Turan ve Barbaros abilerin de katilimiyla yasariz insallah. Eksiklikleri hissediliyor
Hep bensiz buluşun bakalım
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Nc 700ler gerçekten azmı yakıyor azsa neye göre az yakıyo 80_90la gidincemi az yakıyor
Nc 160la giderken
Dl , versysde aynı hızda gidiyor mesela yani nc ve diğerlerinin yakıtı ne olur anlamadığımdan dolayı sordum
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)