Honda NC700X / 750x & NC700S / 750S Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
18 Ağustos 2016, 22:58
Murat Ustaoğlu adlı üyeden alıntı
Kampta alkol yok bildiğim kadarıyla, başka zaman sözüm olsun
Tanışmadık hem sizle, vesile olur.
Anlaştık, ama konaklama yoksa, gene takiben motor kullanacağımız zaman alkol olmaz.
Minds, like bodies, will often fall into a pimpled, ill-conditioned state from mere excess of comfort.
Reklamlar
-
20 Ağustos 2016, 23:49
Herkese merhaba, ilerde Allah nasip ederse 3. motorum makyajlı nc750x olsun istiyorum. Hatta bugün hayal kuruyordum, 3 çanta dolu dolu, arka seleye de bağlamışım çadırı matı sandalyeyi gidiyorum sonra benzin azalıyo benzinciye gidiyorum. Ve sonra hatırlıyorum ki nc'lerin benzin kapağı artçı selesinin altında 😡. Bu güzel hayal yerle bir oluyor. O eşyaları çözüp depoyu fulleyip geri yerleştirene kadar ohooo... Konuyu hortlattıysam kusura bakmayın buralarda yeniyim adapte olamadım pek Yorumlarınızı ve cevaplarınızı bekliyorum sevgili NC sahipleri
-
21 Ağustos 2016, 01:33
grandpicasso adlı üyeden alıntı
Herkese merhaba, ilerde Allah nasip ederse 3. motorum makyajlı nc750x olsun istiyorum. Hatta bugün hayal kuruyordum, 3 çanta dolu dolu, arka seleye de bağlamışım çadırı matı sandalyeyi gidiyorum sonra benzin azalıyo benzinciye gidiyorum. Ve sonra hatırlıyorum ki nc'lerin benzin kapağı artçı selesinin altında 😡. Bu güzel hayal yerle bir oluyor. O eşyaları çözüp depoyu fulleyip geri yerleştirene kadar ohooo... Konuyu hortlattıysam kusura bakmayın buralarda yeniyim adapte olamadım pek
Yorumlarınızı ve cevaplarınızı bekliyorum sevgili NC sahipleri
Takıntı buysa hiç bakma nc ye işine yaramaz
-
21 Ağustos 2016, 11:04
grandpicasso adlı üyeden alıntı
Herkese merhaba, ilerde Allah nasip ederse 3. motorum makyajlı nc750x olsun istiyorum. Hatta bugün hayal kuruyordum, 3 çanta dolu dolu, arka seleye de bağlamışım çadırı matı sandalyeyi gidiyorum sonra benzin azalıyo benzinciye gidiyorum. Ve sonra hatırlıyorum ki nc'lerin benzin kapağı artçı selesinin altında ��. Bu güzel hayal yerle bir oluyor. O eşyaları çözüp depoyu fulleyip geri yerleştirene kadar ohooo... Konuyu hortlattıysam kusura bakmayın buralarda yeniyim adapte olamadım pek
Yorumlarınızı ve cevaplarınızı bekliyorum sevgili NC sahipleri
Bu motorla benzinciye az giriyosunuz artilarina bakin, kullanin, 6000km'de bir servise goturun, ön bagajını tikabasa doldurdugunuzu dusunun. on yargiyi once yikin sonra hayal kurun
-
21 Ağustos 2016, 12:56
@Olcay Avşar
Bagaj kilitlerinden sonra şöyle bir yağlayıcı çalışmasına da girilir mi ne dersin? Hünerli ellere ihtiyaç var gibi görünüyor
http://vincentrobic.me/2014/03/21/fa...on-scottoiler/
-
21 Ağustos 2016, 20:31
-
22 Ağustos 2016, 14:14
Herkese selamlar, 172 cm boyunda biri için NC750X önerir misiniz? Yalnızca boy açısından düşünmenizi rica ederim. Bugün oturduğumda ayaklarımın yaklaşık yarısı yere değiyordu. Büyük zorluk yaşatır mı?
-
22 Ağustos 2016, 14:17
1,74 cm. boy ile çok rahat kullanıyorum
-
22 Ağustos 2016, 17:00
Riptalon adlı üyeden alıntı
Herkese selamlar, 172 cm boyunda biri için NC750X önerir misiniz? Yalnızca boy açısından düşünmenizi rica ederim. Bugün oturduğumda ayaklarımın yaklaşık yarısı yere değiyordu. Büyük zorluk yaşatır mı?
1,60 Bile çok rahat kullanıyor,siz hayli hayli kullanırsınız,
ama bunlar hep acemilik soruları
-
22 Ağustos 2016, 19:17
beyler bana gidon topuzu lazım elinde fazla olan (nasıl fazla olursa bilemiyorum) yada nerden alırım orjinali 76 tl pahalı yav
-
22 Ağustos 2016, 19:27
Merhabalar. Nc750x aldım iki gün önce lastik konusunda kararsız kaldım. Pirelli angel gt yada road 4 söyleniyor. Kullanan arkadaşlar bir ön bilgi verebilir mi lastikler hakkında. Konusu geçmiştir illaki eski sayfalarda ama bulamadım. Teşekkür ederim
-
22 Ağustos 2016, 19:57
Süper Moderatör
schumacher__ adlı üyeden alıntı
Böyle bir sistem yapalı 10 yıl olmuştur, forumu çok geriden takip ediyorsun
Makale DIY forumunda duruyordur, resimler kurbağa olduysa arşivden bulurum.
Ahmet Turan Peker adlı üyeden alıntı
beyler bana gidon topuzu lazım elinde fazla olan (nasıl fazla olursa bilemiyorum) yada nerden alırım orjinali 76 tl pahalı yav
Orjinal almana gerek yok abi, gidon ölçüsünde universal al. Ya da tornacı varsa tanıdık, çok basit.
Lan Küçük bir torna tezgahı alacam en sonunda dur bakalım
-
23 Ağustos 2016, 00:20
Nerde bilmiyorum, ama Acerbis Elcik korumalar takılırken topuzlar sökülmüştü, evi bir arayayım, bulabilirsem veririm orijinal topuzları...
Minds, like bodies, will often fall into a pimpled, ill-conditioned state from mere excess of comfort.
-
23 Ağustos 2016, 00:33
aydin-ist adlı üyeden alıntı
Nerde bilmiyorum, ama Acerbis Elcik korumalar takılırken topuzlar sökülmüştü, evi bir arayayım, bulabilirsem veririm orijinal topuzları...
Eyvallah abi
-
24 Ağustos 2016, 19:59
Her şeyini seviyorum bu motorun ileride alırız inşallah
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:52 ----------
Takıntı buysa hiç bakma nc ye işine yaramaz
😅 Yorumunuz için sağolun ama her yanı beni cezbediyor bu motorun inşallah alırım ileride
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:57 ----------
Murat Ustaoğlu adlı üyeden alıntı
Bu motorla benzinciye az giriyosunuz
artilarina bakin, kullanin, 6000km'de bir servise goturun, ön bagajını tikabasa doldurdugunuzu dusunun. on yargiyi once yikin sonra hayal kurun
Tavsiyelerinize uyucam sağolun
-
24 Ağustos 2016, 20:51
Motoru satıyorum yatmasin boşuna
-
24 Ağustos 2016, 22:55
mukureis adlı üyeden alıntı
Merhabalar. Nc750x aldım iki gün önce lastik konusunda kararsız kaldım. Pirelli angel gt yada road 4 söyleniyor. Kullanan arkadaşlar bir ön bilgi verebilir mi lastikler hakkında. Konusu geçmiştir illaki eski sayfalarda ama bulamadım. Teşekkür ederim
Hayırlı olsun.
Prelliyi bilmiyorum. Ben PR4 kullanıyorum memnunum. yanağa 1 cm kalana kadar yatırıyorum motoru, çok şükür hiç kaymadı.
-
25 Ağustos 2016, 17:32
arkadaşlar nc sahibi ağır yaralanmış bizden biri mi? haberin devamında fotolar varhttp://www.hurriyet.com.tr/galeri-40206999?p=6
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:36 ----------
İyi günler arkadaşlar sw-motech sinyalli elcik korumayı gözüme kestirdim. Bunun hakında bilgisi olan var mı? yada kullanan.Birde kendim montaj yapabilirmiyim.http://www.motosikletaksesuarlari.co...rati_9285.html
-
27 Ağustos 2016, 13:27
selamın aleykum millet napıyorsunuz bayadır foruma giremiyorum herkes iyimi ???? bi içtima verin
-
27 Ağustos 2016, 23:35
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)
Bu Konudaki Etiketler