Bu modelin tutulma nedeni yakıt ekonomisi diye biliyorum. Ayrıca ön taraftaki bagaj bölmesi de çekici geliyor.
sele konforuna gelirsek. Biraz rahatsız olduğu kesin. Ancak yakın zamanda günlük ortalama 500 km yol yaptım artçı ile. 1-1,5 saatte bir 10-15 dakikalık mola ile 500 km'yi sıkıntısız gittik.
sele olayı vasatki ne vasather bi uzunyolculugumda kıcımızın altına minder koyuyoruz genede 2 saat snra agrı yapıor
darnglove merhaba ;
Rahatlık , konfor vs bunlar kişiye göre değişen biraz da görece yorumlar .
Benim gibi, incecik karbon sele üzerinde saatlerce MTB kullanmaya alışık bi gıçınız var ise,
ve motor geçmişiniz ağırlıklı olarak SS ise Nc çok rahat ve konforlu gelebilir.
Ve ya ;
Yine kullandığım ve şehir içinde bana eziyet gelen , (bacak boyum kısa)
benzin istasyonları ile akraba olacağınız aşağıdaki resimde gördüğünüz
2011 model xt1200z SuperTenere kullanıcısı iseniz,
NC'lerin seleleri rahatsız ve konforsuz gelebilir.
Aşağıdaki Nc750D'nin artçı selesi.
750x ve s 'de de benzer sele mevcut.
Üretici, genel çizgiyi bozmamak adına incecik sele yapmış.
Ayrıca ;
Artçının rahatlığını belirleyen tek faktör de sele değil ki ...
Peglerin egzoza ve pilota olan yakınlığı,
Peglerin sele ile olan açısı vs. vs.
Aşağıda sırası ile Nc750D > Nc750x > Xt1200Z SuperTenere 'nin
Pilot boyu 1.70 ve Artçı boyu 1.55 olan simüleleri mevcut.
Lütfen yanlış anlamayın ama ,
Rahat mı , değil mi ? sorusunun cevabını
en iyi siz ve artçınız
Deneyerek verebilir.
bu kadar detaylı resimlerle bilgi verip anlatımınız için çok ama çok teşekkür ederim , mtb kron xc250 kullanıyorum bisiklet selesinde silikon jel olduğu halde büyük sıkıntı yaşıyorum 5 km ve üzerinde yol giderken...şu andaki motorum sym gts 250 , hem kendi hemde artçı selesi o kadar rahat ki anlatamam bunu sadece ben değil diğer motor kullanan arkadaşlarım ve tanıdıklarımda belirttiler....
nc750x gerçekten çok ama çok hoşuma gidiyor özellikle şehir içi kullanımı ve hafta sonu gezileri için istiyorum fakat sele konusu çok ama çok önemli özellikle çok rahat seleli bir makinadan geçince benim için hüsran olabilir...Belki de en iyisi forumda bir buluşmaya katılıp denemek olacak ama resimlerde de gösterdiğiniz üzere sele gerçekten çok ince yapılmış dolgusu filanda yok gibi duruyor
yok vazgeçicem demiyorum tabii ki ama zaten henüz motorumu satmadım biraz daha düşünme aşamasına girdim diyebilirim
nc serisi için konfor-jel seleler var bir tane alabilirsiniz
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:07 ----------
arkadaşlar arka çamurluk istiyorum. piyasa givi var 550tl felan bide fiber var bunlarda 175tl civarı . boyamayı düşünüyorum. sizce aradaki farka değer mi. givinin plastik galiba
Sitemizde Tolga isimli bir arkadaş var, nickini unuttum. Kendi yapıyor böyle şeyler, uygun da.
Steon.net
buradan bakabilirsiniz. ben de ön çamurluk uzatma ve arka çamurluk siparişi veriyorum buradan.
Az once konustum guncelliyorlar urunu. 10-12 gun kadar sonra on arka takimi 200tl'ye vericekmis. Bekliyorum ben.
Sabah yolculuk başlıyor nasip olursa. Hedef direk sivas 1 haftalık (reklam arası) keyif olur inşallah
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)