Honda NC700X / 750x & NC700S / 750S Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
08 Ağustos 2016, 13:39
Süper Moderatör
smtknc adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar merhaba,
Gezi günü için önceden yapılmış başka bir plan olduğundan katılamadım. Bir sonraki geziye inşallah.
Pazar sabah 8.30 - 9 sıralarında 1 köprü yolu üzerinde önce selamlaşıp sonra köprüye kadar hızlı tempo beraber geldiğimiz arkadaşa selamlar olsun. Gerçi ben pek onu yakalayamadım ama
Senin motorun kırmızı ise bahsettiğin arkadaş Mehmet Enis, o da seni Özkan (Paralokan) sanmış
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Reklamlar
-
08 Ağustos 2016, 14:09
-
08 Ağustos 2016, 15:38
Murat Ustaoğlu adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun ismi düzeltmişsin
bende çarşambadan sonra muhtemelen doktordan iyi haberi alacam (çünkü iyi hissediyorum).Sonra mı ? Gazlıyacam valla uzun boylu 1. ihtimal direk sivas sonra karadeniz 2. ihtimal karedenizden sivas .....
derlerya Ya Herro Ya Merro (ne demekse) sonunuda düşünmüyorum valla
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:36 ----------
parolakan adlı üyeden alıntı
2. fotoğrafta görülen şeyler pazar yerimi
-
08 Ağustos 2016, 17:51
darnglove adlı üyeden alıntı
herkese selamlar 3-4 yıldır sym gts evo kullanıyorum ancak uzun zamandır beğendiğim honda integra s veya nc750 x dct ye geçmek istiyorum.Ağırlıklı olarak şehiriçi kullanım olacak ve artçılı kullanıyorum tavsiyeleriniz ne yönde olur ?
halen günceldir ;)
-
08 Ağustos 2016, 17:53
Biz de iyi haberlerini bekliyoruz abi. Evet isim uzun olduğundan kendi ismimle kayıt yaptırtmamıştım. Olcay abi düzeltti sağolsun.
İkinci fotoğraf dün akşam Ağva'dan yola çıkmadan hemen önce son bir çay içip fotoğraf çekildiğimiz yer; şemsiye abi o Senin çayın tadı hiçbir yerde yok abi Sabah da menemenin geldi aklımıza valla ne gündü.
-
08 Ağustos 2016, 18:03
halen günceldir ;)
motor olarak güzel bi motor alnabilir
İNSTAGRAM = sakalliesnaf - MAİlL = mehmetmerickekec@gmail.com
MOTOSİKLET = CBF 600 ABS 2007 102K +
TECRUBE = 250K +
-
08 Ağustos 2016, 18:41
herkese selamlar 3-4 yıldır sym gts evo kullanıyorum ancak uzun zamandır beğendiğim honda integra s veya nc750 x dct ye geçmek istiyorum.Ağırlıklı olarak şehiriçi kullanım olacak ve artçılı kullanıyorum tavsiyeleriniz ne yönde olur ?
Orta karar scooter yerine ,
Güçlü bir scooter'a binmek isterseniz .., integra alın
Güçlü adventure yerine ,
Orta karar bir adventure'a binmek isterseniz.., 750x alın.
Tercihler arası belirleyici unsur .., Sizin tarzınız .
-
08 Ağustos 2016, 18:51
halen günceldir ;)
Teknik olarak çok farkları yok aksesuar ve koruma demiri işi farklı tabiiki kışın kullanımda integral avantajli
-
08 Ağustos 2016, 19:02
Arkadaşlar merhaba
Takip ediyordum burayı ama ben girmeyeli 264 sayfa olmuş
2014 NC750x var. Bütün aksesuarları tamamladım artık. Sanırım geriye sadece egzoz kaldı. Leo Vince, Akrapoviç gibi markalar ölüm pahalı. Var mı bildiğiniz hesaplı güzel sesli olanı?
-
08 Ağustos 2016, 19:28
Orta karar scooter yerine ,
Güçlü bir scooter'a binmek isterseniz .., integra alın
Güçlü adventure yerine ,
Orta karar bir adventure'a binmek isterseniz.., 750x alın.
Tercihler arası belirleyici unsur .., Sizin tarzınız .
aslında scooterdan çok adventure hoşuma gidiyor ancak artçı ile integra mı yoksa nc700 mu rahat olur onda kararsızım genelde artçılı kullanıyorum çünkü , bu konuyla ilgili fikriniz nedir acaba
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:26 ----------
Ahmet Turan Peker adlı üyeden alıntı
Teknik olarak çok farkları yok aksesuar ve koruma demiri işi farklı tabiiki kışın kullanımda integral avantajli
teşekkür ederim peki kışın kullanımda neden integra daha avantajlı öğrenebilir miyim rüzgarı daha mı iyi kesiyor , yukarıda belirttiğim gibi birde artçı ile ilgili sorum olacak
-
08 Ağustos 2016, 20:03
Olcay Avşar adlı üyeden alıntı
E hani kimse yok?
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:54 ----------
Du bakim kirmizi bi tane geliyo
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:02 ----------
http://i.hizliresim.com/goNNo0.jpg
o kırmızı değil bordo
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:01 ----------
bende çarşambadan sonra muhtemelen doktordan iyi haberi alacam (çünkü iyi hissediyorum).Sonra mı ? Gazlıyacam valla uzun boylu 1. ihtimal direk sivas sonra karadeniz 2. ihtimal karedenizden sivas .....
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:36 ----------
ahmet abi elazığ a beklerim
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
08 Ağustos 2016, 20:03
aslında scooterdan çok adventure hoşuma gidiyor ancak artçı ile integra mı yoksa nc700 mu rahat olur onda kararsızım genelde artçılı kullanıyorum çünkü , bu konuyla ilgili fikriniz nedir acaba
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:26 ----------
teşekkür ederim peki kışın kullanımda neden integra daha avantajlı öğrenebilir miyim rüzgarı daha mı iyi kesiyor , yukarıda belirttiğim gibi birde artçı ile ilgili sorum olacak
Kışın scooter tarzı motorlar daha avantajlı ayaklarınızı motorun içine koydunuz için bir de diz örtüsü tarzı bişey alındı mı soğuktan yağmurdan çamurdan etkilenmezsiniz,Kışın scooter tarzı motorlar bir tık öndedir,
Ama güzel bir pantolonuz ve ayakkabınız varsa Nc700/750 tarzı motorlarda güzeldir,Benim mesela kışın LBC pantolonum var kotun üstüne takribi 1 dk giyilip çıkartılabiliyor,o yüzden çok çok rahat bide ayakkabınızın üstüne bot yağmurluğu alırsanız ayakkabılarınız hem ıslanmaz hemde üşümez.
-
08 Ağustos 2016, 20:05
özkan bu sene sezon erken kapanıyor. 31 ağustosta ben sezonu kapatırım. ne gezersem o zamana kadar
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
08 Ağustos 2016, 20:06
Yok orası ağvada ki kilimli koyunun üstünde restraunt tarzı bir yer var,çay 2TL soda 4TL
-
08 Ağustos 2016, 20:12
mehmetenis adlı üyeden alıntı
Yok orası ağvada ki kilimli koyunun üstünde restraunt tarzı bir yer var,çay 2TL soda 4TL
Hay benim anlatişima ve siİn anlayışıniza
Yav palaja doğru gidiyorsunuz ilerisi pazar yeri gibi ya ...espri yapayım dedim hahahahahah
-
08 Ağustos 2016, 21:24
Kışın scooter tarzı motorlar daha avantajlı ayaklarınızı motorun içine koydunuz için bir de diz örtüsü tarzı bişey alındı mı soğuktan yağmurdan çamurdan etkilenmezsiniz,Kışın scooter tarzı motorlar bir tık öndedir,
Ama güzel bir pantolonuz ve ayakkabınız varsa Nc700/750 tarzı motorlarda güzeldir,Benim mesela kışın LBC pantolonum var kotun üstüne takribi 1 dk giyilip çıkartılabiliyor,o yüzden çok çok rahat bide ayakkabınızın üstüne bot yağmurluğu alırsanız ayakkabılarınız hem ıslanmaz hemde üşümez.
teker boyutlari ayni heralde degil mi ikisininde birde artci konforu hangisinde daha on plandadir
-
09 Ağustos 2016, 07:27
Hay benim anlatişima ve siİn anlayışıniza
Yav palaja doğru gidiyorsunuz ilerisi pazar yeri gibi ya ...espri yapayım dedim hahahahahah
Kusurumuza bakma abi. Bir dahaki sefere muhtarin esegini kim caldi oynariz, islak havlu getir. Mehmet'le bana sorarsin bol bol
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:18 ----------
-
09 Ağustos 2016, 08:39
orta karar adventure nc ise vasat adventure nedir? rx3 evo mu? yoksa tenere mi? )
-
09 Ağustos 2016, 12:23
Murat Ustaoğlu adlı üyeden alıntı
Kusurumuza bakma abi. Bir dahaki sefere muhtarin esegini kim caldi oynariz, islak havlu getir. Mehmet'le bana sorarsin bol bol
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:18 ----------
https://www.youtube.com/watch?v=urYxCm9Oy2Y
Murat Video harika olmuş ellerine sağlık
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:21 ----------
Arkadaşlar Facebook gurubu Yarın caddebostan belturda buluşma yapacak saat akşam 8:00 de buyrun gelin ;
-
09 Ağustos 2016, 13:21
Süper Moderatör
Murat Video harika olmuş ellerine sağlık
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:21 ----------
Arkadaşlar Facebook gurubu Yarın caddebostan belturda buluşma yapacak saat akşam 8:00 de buyrun gelin ;
Ertesi sabah Safranbolu yolcusuyum, yoksa gelirdim. Sohbet yarım kaldı
Bu arada kamp var beyler, sitenin en aktif model grubu olarak kayıtsız kalmayalım
http://www.motosiklet.net/forum/etki...os-2016-a.html
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)
Bu Konudaki Etiketler