Honda NC700X / 750x & NC700S / 750S Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
05 Haziran 2016, 19:54
Merhaba, sonunda bende 2015 nc750x ile aranizdayim. 6300 km de gri renk üzerinde arka canta demiri,orta sehpa, motor koruma demiri vede tur cami vardi. Givi blade 47 arka canta aldim, aşagida almayi dusundugum diger aksesuarlarla ilgili sizlerin fikirlerini merak ediyorum,
_ Steon marka ön çamurluk uzatma, (arka hugger da almali miyim? yine ayni markanin cok kaliteli gözüküyor)
_ Waytake radyatör koruma 120 tl. N11 de de bir ürün var 90 tl ye sizin tavsiyeniz hangisi?
_ Csr marka 4 led li sis fari biraz pahali 600 tl ama cok kaliteli oldugu soyleniyor, yunuslarin da kullandigi markaymış sanırım.
_ Mst tech 49 led li park fren (f1 çakarlı)
Bu arada forumun yarisindan fazlasini okudum.Hepinizin eline,emegine saglik bu yukarida ki urunlerinde sizin sayeniz de buldum zaten. Yorumlariniz icin simdiden tesekkurler...
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:49 ----------
Sormayı unuttuğum birşey daha vardı. Yıkama sırasında honda amblemi ve Nc yazısı sökülmüş, bunları honda yükselis servisten mi tedarik etmeli yoksa bildiğiniz bir başka yer var mı bu stiker ları alabileceğim?
Reklamlar
-
05 Haziran 2016, 20:53
yagmurda sürdük ve topcase arka taraf komple çamur, .bu camurlu ısını nasıl cozebılırız
-
05 Haziran 2016, 22:09
Süper Moderatör
deepdish adlı üyeden alıntı
Merhaba, sonunda bende 2015 nc750x ile aranizdayim. 6300 km de gri renk üzerinde arka canta demiri,orta sehpa, motor koruma demiri vede tur cami vardi. Givi blade 47 arka canta aldim, aşagida almayi dusundugum diger aksesuarlarla ilgili sizlerin fikirlerini merak ediyorum,
_ Steon marka ön çamurluk uzatma, (arka hugger da almali miyim? yine ayni markanin cok kaliteli gözüküyor)
_ Waytake radyatör koruma 120 tl. N11 de de bir ürün var 90 tl ye sizin tavsiyeniz hangisi?
_ Csr marka 4 led li sis fari biraz pahali 600 tl ama cok kaliteli oldugu soyleniyor, yunuslarin da kullandigi markaymış sanırım.
_ Mst tech 49 led li park fren (f1 çakarlı)
Bu arada forumun yarisindan fazlasini okudum.Hepinizin eline,emegine saglik bu yukarida ki urunlerinde sizin sayeniz de buldum zaten. Yorumlariniz icin simdiden tesekkurler...
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:49 ----------
Sormayı unuttuğum birşey daha vardı. Yıkama sırasında honda amblemi ve Nc yazısı sökülmüş, bunları honda yükselis servisten mi tedarik etmeli yoksa bildiğiniz bir başka yer var mı bu stiker ları alabileceğim?
siteden öner arkadaşımız kalıbını çıkarmış damla sticker üretmişti. nick i ozrace, bir sor.
-
06 Haziran 2016, 15:41
YouSuffer adlı üyeden alıntı
yagmurda sürdük ve topcase arka taraf komple çamur, .bu camurlu ısını nasıl cozebılırız
bajaj çamurluğu takarak bu işi çözebilirsiniz forumda bir kaç kişi takmıştı diye hatırlıyorum...
-
06 Haziran 2016, 20:33
Merhaba arkadaşlar,
Lastik tavsiyeniz nedir?
Günde 80km temde 80-130 kmh hızlarda sürüyorum. Lastigin ortası en çok yıpranan yer.
Sanırım sert bir lastiğe ihtiyacım var uzun ömürlü olması için. Yağmurlu havalarda kullanmıyorum eğer yolda yakalanmadıysam
Stok lastik bridgestone battlax'dı. Ucuzdur diye tahmin ettim fakat pek satan yer de yok.
Teşekkürler
-
07 Haziran 2016, 08:43
onoank adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar,
Lastik tavsiyeniz nedir?
Günde 80km temde 80-130 kmh hızlarda sürüyorum. Lastigin ortası en çok yıpranan yer.
Sanırım sert bir lastiğe ihtiyacım var uzun ömürlü olması için. Yağmurlu havalarda kullanmıyorum eğer yolda yakalanmadıysam
Stok lastik bridgestone battlax'dı. Ucuzdur diye tahmin ettim fakat pek satan yer de yok.
Teşekkürler
genelde sert olarak pirelli rosso 2 deniyor
metzeler de hafif sert diye biiyrum en yumsagı michelin gliba
İNSTAGRAM = sakalliesnaf - MAİlL = mehmetmerickekec@gmail.com
MOTOSİKLET = CBF 600 ABS 2007 102K +
TECRUBE = 250K +
-
07 Haziran 2016, 13:50
n4me adlı üyeden alıntı
bajaj çamurluğu takarak bu işi çözebilirsiniz
forumda bir kaç kişi takmıştı diye hatırlıyorum...
kötü duruyor o ya, steon alacagım sanırım. Lastik pr 4 den şaşmayın
-
07 Haziran 2016, 14:20
Ne olursa olsun lastiklere fazla güvenmeyin. Bende pr4 var, ona rağmen tutuşu kötü olan asfaltta ciddi kaymalar yaşıyorum. Asfaltın kalitesi daha önemli yani..
Geçen gün aynalaşmış anayolda 100km civarı hızla ilerlerken bir araç önüme kıracak gibi oldu, frenlere dokunmamla ABSnin devreye girip motorun sağa sola yalpalaması bir oldu. O hızlarda cidden korkutucu bir durum oluyor, Allahtan ABS var, olmasa muhtemelen hiçbirşey anlamadan yere yapışmış olacaktım.
-
07 Haziran 2016, 16:57
motor 11000 e yaklaşıyor yag + yag filtresi + havafiltresi sipariş verdim.
yagı suyu değişicem bide antifirize bakayım diyorum antifiriz değiştigim zaman havasını nasıl alcaz bilen varmı ? ( otomobildeki sistemi biliorum motorda hic denemedim )
-
07 Haziran 2016, 17:42
Süper Moderatör
antilop_skul adlı üyeden alıntı
motor 11000 e yaklaşıyor yag + yag filtresi + havafiltresi sipariş verdim.
yagı suyu değişicem bide antifirize bakayım diyorum antifiriz değiştigim zaman havasını nasıl alcaz bilen varmı ? ( otomobildeki sistemi biliorum motorda hic denemedim )
11.000 km de antifirize bakmaya gerek yok, suyunda eksilme boşalma doldurma vs bir işlem olmadıysa ve seviye şu an normalse kurcalama bence.
Ha yok illa değişcem diyorsan söktüğünde bulursun nereden hava alındığını
Belki de hava alınmaya ihtiyacı olmuyordur sistemin, hiç bakmadım.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
07 Haziran 2016, 17:51
Olcay Avşar adlı üyeden alıntı
11.000 km de antifirize bakmaya gerek yok, suyunda eksilme boşalma doldurma vs bir işlem olmadıysa ve seviye şu an normalse kurcalama bence.
Ha yok illa değişcem diyorsan söktüğünde bulursun nereden hava alındığını
Belki de hava alınmaya ihtiyacı olmuyordur sistemin, hiç bakmadım.
olsun genede bakmak lazım gecen du deposunu gördüm fakat normal su gibiydi antifiriz rengi yoktu
İNSTAGRAM = sakalliesnaf - MAİlL = mehmetmerickekec@gmail.com
MOTOSİKLET = CBF 600 ABS 2007 102K +
TECRUBE = 250K +
-
07 Haziran 2016, 21:12
-
07 Haziran 2016, 22:09
Hayırlı olsun Fatih. Allah gönlüne göre versin.
-
07 Haziran 2016, 22:39
saol aga herkese iyisi nasip olsun inş
-
07 Haziran 2016, 23:47
benim demirleride verdin demi ?
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
08 Haziran 2016, 03:54
schumacher__ adlı üyeden alıntı
Ne olursa olsun lastiklere fazla güvenmeyin. Bende pr4 var, ona rağmen tutuşu kötü olan asfaltta ciddi kaymalar yaşıyorum. Asfaltın kalitesi daha önemli yani..
Geçen gün aynalaşmış anayolda 100km civarı hızla ilerlerken bir araç önüme kıracak gibi oldu, frenlere dokunmamla ABSnin devreye girip motorun sağa sola yalpalaması bir oldu. O hızlarda cidden korkutucu bir durum oluyor, Allahtan ABS var, olmasa muhtemelen hiçbirşey anlamadan yere yapışmış olacaktım.
Ben Pirelli Scorpion Trail II taktırmıştım. 100km üstü süratlerde neredeyse panik fren yapmam gerekti bir kaç kez, ABS hiç devreye girmedi, ve motor resmen olduğu yere yapıştı.
Acaba fren yaparken, ağırlığın öne aktarılmasını sağlamadan çok sert fren yapmış olabilir misin? Bu durumda hemen ABS devreye girer ve söylediklerin olur..
Minds, like bodies, will often fall into a pimpled, ill-conditioned state from mere excess of comfort.
-
08 Haziran 2016, 11:02
-
08 Haziran 2016, 13:28
aydin-ist adlı üyeden alıntı
Ben Pirelli Scorpion Trail II taktırmıştım. 100km üstü süratlerde neredeyse panik fren yapmam gerekti bir kaç kez, ABS hiç devreye girmedi, ve motor resmen olduğu yere yapıştı.
Acaba fren yaparken, ağırlığın öne aktarılmasını sağlamadan çok sert fren yapmış olabilir misin? Bu durumda hemen ABS devreye girer ve söylediklerin olur..
Hayır, benim de panik frenle ilgili birçok ciddi tecrübem var (hatta bir tanesini forumda da paylaşmıştım) fakat dediğim gibi olay tamamen asfalt kalitesi ile ilgili (Bursanın ana yolları malesef tamamen aynalaşmış durumda). Aynı yolda arabayla da fren yaptığımda araba durmuyor, çok fazla kayma eğilimi gösteriyor. O nedenle lastikten önce asfaltın kalitesi daha önemli.
-
09 Haziran 2016, 11:30
Onnfren balatam diske surtmeye basladi bgun bi baktim komple bitmis. Balatadunyasindan sintrrliye 95 normale 75 fiyat aldim nasildir fiyat blgisi olan varmi ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:15 ----------
balatayı aldım ebc sinterli ön 95 tl
-
10 Haziran 2016, 16:12
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)
Bu Konudaki Etiketler