Bu hafta sonu kutahyada kross yarışmaları varmış. Varmı benim gibi başka manyak hep beraber manyaklaşsak 😂
1- Kimseyi beğenmemek haddime değil. ''Adama sormuşlar en ıyı neyı bılırsın dıye haddımı demiş.'' Benim ki o hesap.
2- AT yi aldım ama NC hala duruyo satılmadı henüz.
3- Muhabbete gelince AT yı yakalayamazsınız moralınız bozulmasın dıye sey ettıydım. Hani arkamdan gelmek istiyorsanız seve seve gelirim
AT 2016 alan bir arkadaşla konuşmamızda, GS 1200 den AT'a geçerek, Aygırdan inip Beygir'e binmekten farkı yok şeklinde konuyu özetlemişti, yoldaki eski güven hissi bunda yokmuş. Sence AT 2016 nasıl? Veya daha düzgün motorlardan geçenler arasında AT hakkında yorumlar nasıl?
Zaten gelecek sene AT almaktan vazgeçme nedenlerimin başındaydı bu yorum... Şimdilerde KTM veya BMW düşünüyorum.
Minds, like bodies, will often fall into a pimpled, ill-conditioned state from mere excess of comfort.
Herkese merhaba arkadaşlar, ismim Ramazan, forumu epeydir ilgi ile takip ediyorum, sayenizde epey bilgi sahibi oldum ve olmayada devam ediyorum, emeği geçen herkese teşekkürler. artık bende bir NC sahibiyim, işler güçlerden fırsat bulabildikçe bende buralarda olacağım, herkese kazasız, belasız, cezasız güvenli sürüşler diliyorum, selamlar, hayırlı işler.
Arkadaşlar birçok arkadaş bajaj çamurluğu nc lere taktı bu kervana bende katıldım.
En büyük sorun çamurluğu tutturmak için parça yapılması gerekiyor.motorun orjinal haline zarar vermemek ve basit bir şekilde montaj-demontaj yapmak için basit bir parça yaptım(tamamen acemice). parçanın fotolarını ve ölçülerini paylaşıyorum.
Ahmet abi ellerine sağlık . Bu foruma çok faydalısın allah başımızdan eksik etmesin.
Bu hafta sonu seninle gelirdim ama biliyorsun geçen hafta ertelenen ankara yozgat gezim gerçekleşeçek bir aksilik olmazsa. O yüzden gelemem.
Motul 7100 için 4 litre fiyati 160 tl aldım en uygun ihtiyacı olan olursa haberi olsun
Ahmet abi eline sağlık güzel olmuşegzoz konusunda yrumları bekliyorum motoru satmayıp egzoza gecme planım var ucuz yoldan
egsozu sök ben acemiyim o konuda ama olcayın egsoz senin işini görür heralde
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:40 ----------
https://www.facebook.com/events/580410125463656/
https://www.facebook.com/events/580410125463656/
Cumartesi sabah teker döner
hafta sonu kütahyadsa motokros yarışması var pazar ordayım akşama Afyon sandıklı kaplıcada kalıp ordan antalya ya gidip 1-2 gün kalıp (gözüm keserse)ordan sivas yemezse izmirden istanbul....
İnşallah hayal olarak kalmaz
motorun yagına bakayım dedim yagda köpüklenme mevcut hava kabarcıkları yani
yag değişimi yapayım diyorum 10000 oldu motor 50 tl ye hava filtresi 30 tl ye yag filtresi buldum yag olarak ne model kullanıyoruz ?
Ben motul 7100 alacağım . En uygun Bayrampaşa da buldum 4 litresi 160 tl .
Benim motorda 11 bin km oldu yağ değişim vakti geldi yani. Birlikte alalım hatta bir kaç kişi daha olsa pazarlık ederiz
Bizim motorlarının devirli makineler değil. Bu yüzden 5100 sanki daha uygun ama siz bilirsiniz. 5100 yarı sentetik 7100 ise tam sentetik.
İki yağda da sorun çıkmaz. 7100 daha sağlıklı çalışmasını sağlıyor benim gözümde. Viteslide bariz degisiklik oluyor . Dolayısıyla gönlüm 7100 den yana kayıyor
Vites geçişlerinde hangisi tavsiye ediliyorsa onu kullanın.
Mehmet eksozu al söker takarız, 5 dk iş.
7100 bariz olarak farklı arkadaş lar .
Motul 7100 en iyisidir, ama pahalınında pahalısıdır. Nc için bencede gereksiz 5100 daha uygun olabilir. 4 silindir devir çeviren motorlarımda kullandım onlara tam uyuyordu. Maslak overdose da en uygun fiyatları bulabılırsınız ücretsiz yağı değiştiriyorlar hemde
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)