Yağ konusunda mehmet enis castrol koyduğunu ve vites geçişlerinin rahatladığını söylemişti sanki?
Ben kamp başlığını açıyorum o zaman.
Yağ konusunda mehmet enis castrol koyduğunu ve vites geçişlerinin rahatladığını söylemişti sanki?
Ben kamp başlığını açıyorum o zaman.
Ahmet abi bugün müsait olurmusun Bursaya gitmeden önce bi uğrasam da şu elcik koruma işini halletsek? En kötü ihtimalle seninkini görüp bişeyler ayarlamaya çalışırım ben de..
Evet ankaraya motosiklet ile gideceğim .
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
selamın aleykum beyler boş işlerden dolayı siteye giremiyordum naapdıığız needdiğiz kampmı var enrede ne zaman nası ?
aha burası nasıl biraz uzak ama
http://www.gezi-rehberi.net/cehennem...irklareli.html
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:13 ----------
akşam 7 ye kadar burdayım gel bakalım
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:16 ----------
erkin abiyi ben aradım rahatsız olduğu için bakamamış
NC 750 x dct süper olmuş
Erkin (tr100a) abi sağolsun Çorlu'da bir mekana gidip fotoğraf çekmiş. Giriş 7 lira, içeride at-atv-mangal-semaver kısacası tesis varmış.
Istersek kendi malzememizi götürüp, mangal yapabiliriz. istersek oradan da alabiliriz.
Ben tesis değil de daha doğal bir alan olmasından yanayım ama bilmem ne dersiniz, Erkin abi resimleri watsapp dan attı. sabah yüklerim, acele karar verelim zaman geçmeden program yapalım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:29 ----------
Abi Vize 3 saat, değer mi?
Tamam kesin avrupa yakasında bir yere gidelim de nereye?
Yalova çifte şelaleler den sonra beklentilerim çok yüksek
Hangi gun icin yapionuz plani
14-15 mayıs
Şile Ağva Hacıllı köyü şelalesi olabilir.
tesis iyidir tesis güzeldir. dağ bayır uğraşmayın :D
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Güzel yere benziyor. Benim icin uygundur abi.
http://www.agvaotel.com.tr/doga-sporlari/
Bu mevsimde heryer olur adını koyalım yeter ammaaaa 2 günlük kamp için ağva basit olur biraz gibi gibi
çok fazla doğuya gitmeyelim, pazar yağış ihtimali var. Kocaeli'de bir sürü kamp için uygun yayla varmış. birine gidelim, Kocaeli'nden kimse yok mu götürsün bizi?
Beyler biz smsk festivalini poyrazlarda yapıyoruz ve 1200 Katılımcı OLMASINA rağmen %10 bile dolmuyor
Yani poyrazlar a 100 motorcu gelse bile boş gibi dir
Çay bahçesi kadar küçük bi yer değil yani
Siz gelip istediğimiz bi yere Çadır kurabilirsiniz sessiz sakin takılırsınız
Yani yer sıkıntısı yaşanmaz bi Kapıdan girip diğer kapıdan çıkmak isteseniz yaya yaklaşık 1 1.5 saat sürer
Odun bol wc var su var giriş 10 tl çok yakın mesafelerde market bakkal benzinlik var
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)