Honda NC700X / 750x & NC700S / 750S Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
29 Nisan 2016, 18:39
Merhabalar.
Aranıza yeni katıldım. kısaca ben
50 yaşındayım. Emekli Makina Mühendisiyim. 1 ay önce 2012 NC200X ile aranıza katıldım.
üzerindeki uzun tur camı boyum uzun olduğundan (1,85) rahatsız ediyor. tersine orjinal kısa cam arıyorum. elinde ihtiyaç fazlası arkadaşlara duyrulur (uygun bir ücret karşılığı alabilirim)
Reklamlar
-
29 Nisan 2016, 18:47
trnpkr adlı üyeden alıntı
sabah yoldayım (nasip olursa) sabah berceste kahvaltı devamı ertuürul gazi türbesi sonrası kararsızım bursadan dönebilirimde kamp yapıp pazara da kalabilirim varsa o tarafa giden hayde gidelim hayde
Saat 14:30 da işe paydos. Cepten arar yanına gelmeye çalışırım
-
29 Nisan 2016, 20:39
alikalafatlar adlı üyeden alıntı
Merhabalar.
Aranıza yeni katıldım. kısaca ben
50 yaşındayım. Emekli Makina Mühendisiyim. 1 ay önce 2012 NC200X ile aranıza katıldım.
üzerindeki uzun tur camı boyum uzun olduğundan (1,85) rahatsız ediyor. tersine orjinal kısa cam arıyorum. elinde ihtiyaç fazlası arkadaşlara duyrulur (uygun bir ücret karşılığı alabilirim)
Hoşgeldiniz,Ben de orjinal kısa cam isterseniz size verebilirim.
-
29 Nisan 2016, 21:50
Adamsın Mehmet kardeşim
Ali abi Hoşgeldin Allah kaza bela vermesin
-
29 Nisan 2016, 22:10
yeni gelenler hoş geldinizi... yeni projeler ile geliyorum dostlar yazmıyorum ama iş peşindeyim...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
29 Nisan 2016, 22:30
Ramazan Can adlı üyeden alıntı
yeni gelenler hoş geldinizi... yeni projeler ile geliyorum dostlar yazmıyorum ama iş peşindeyim...
Ramazan masallahin var boş durmuyorsun amaaaaaa ne çay a gelirsin ne gezmeye bi görelim mah cemalini de ne yaparsan yap yav
-
30 Nisan 2016, 11:13
Yarin icin gezimi kassak ufak istanbul ici biselermi yapsak
-
30 Nisan 2016, 12:10
antilop_skul adlı üyeden alıntı
Yarin icin gezimi kassak ufak istanbul ici biselermi yapsak
+1
İyi olur
-
30 Nisan 2016, 12:29
Süper Moderatör
Bu gün öğleden sonra için de olabilir, lan öğlen olmuş ya zaten
-
30 Nisan 2016, 12:47
Olcay Avşar adlı üyeden alıntı
Bu gün öğleden sonra için de olabilir, lan öğlen olmuş ya zaten
öğleden sonrası kalmadı abi saat 12:40
diyorumki şöyle atlasak motorlara hacıosmandan orman yolu belgrata gider gibi yapıp bahçeköyden kemerburgaz a dönüp o orman yolunun mangal kokulu ve temiz havası ile bi saga bi sola yata yata kemerburgaz göktürk yapalım . sonra oradaki otoyoldan karaburuna sürelim karaburunda bi çay molası verir geri döneriz yada yola devam ederiz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:41 ----------
[IMG][/IMG]
tabiki RİVA - ŞİLE - AGVA DA YAPABİRİZ
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:43 ----------
[IMG][/IMG]
-
30 Nisan 2016, 12:50
öğleden sonrası kalmadı abi saat 12:40
diyorumki şöyle atlasak motorlara hacıosmandan orman yolu belgrata gider gibi yapıp bahçeköyden kemerburgaz a dönüp o orman yolunun mangal kokulu ve temiz havası ile bi saga bi sola yata yata kemerburgaz göktürk yapalım . sonra oradaki otoyoldan karaburuna sürelim karaburunda bi çay molası verir geri döneriz yada yola devam ederiz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:41 ----------
http://<a href="http://hizliresim.co...G7.png</a></a>
tabiki
RİVA - ŞİLE - AGVA DA YAPABİRİZ
Tembeller yatın evde Geldim bilecik Ertuğrul gaziye hava mis yol harika bol molali bol seyirli
Şimdi birde çeşme başında çay ve yemek molası verdik keyfe diyecek kalmaz
-
30 Nisan 2016, 13:41
Tembeller yatın evde
Geldim bilecik Ertuğrul gaziye hava mis yol harika bol molali bol seyirli
yolun acık olsun abicim afiyet olsun
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:57 ----------
yarın sabaha kadar konuyu toplayalım bari gelenler belli etsin kendini
harita bu
İLETİŞİM : 0546 669 8664
LEVENT - ÖMERLİ - ŞİLE - AGVA ( agvada yemek yada çay molası varsa nargile kafede nargile muhabbeti +1 )
saat 10:00 da levent bp den tekeri döndeririz .
karşıdan katılacak arkadaslar şile yolundaki otobanda kenarda biyerde ( büyüka önü olabilir ) toplanıp oraya ugrar yola cıkarız . yavas yavas kasmadan yolumuzu yaparız eglenir geri geliriz. katılanlar
1 - atilop_skul + 1
2 - parolakan
-
30 Nisan 2016, 14:15
Arkadaslar merhaba. 15 dakika ulasim ile ise gittigimden evimden ailevi sebepler nedeniyle tasinmak durumundayim. Park derdi para vs dertleri nedeniyle alamadigim motorumu alacagim artik. İhtiyaclarim soyle. Bu yuzden nc serisi mantikli geldo ama kullanicisndan hic yorum alamadim.
Beykoz maslak yapacagim kopru gecmece var tabi. Tam olarak gunde minomum 40 km yapacagim. Park derdim yok. Derdim hiz degil trafige takilmadan ev is yapmak istiyorum. Eskifen cbr 125r vardi ve cok rahatti bu yonu. Dedigim gibi hiz derdim yok fakat esimin ailesi yunanistanda bu yuzden uzun yol yapmak da istiyorum. Hatta ailemim bir kismi da antalya da onu bile yapabilirim fakat uzun yol illaki yapilacak. Bu yuzden ikinci tercihim bu. Nc ler dikkatimi cekti bu yuzden. Trafikte kurye gibi olmasam da arabadan cok cok daha rahat bu gunluk ev is guzwrgahinda gidebilirim diyorum. Cantali olan modellerini gordum gayet guzel dueuyoru. Sanirim uzun yolda da pek uzmez diye dusunuyorum. 2006 dan beri motorum yok fakat herturlu egitimi alacagim tabi. Butcem 25 e kadar cikar diye dusunuyorum. Ekipmansi egitimsiz sadece mtoor icin. Ne dersiniz ?
-
30 Nisan 2016, 14:26
Jeeztro adlı üyeden alıntı
Arkadaslar merhaba. 15 dakika ulasim ile ise gittigimden evimden ailevi sebepler nedeniyle tasinmak durumundayim. Park derdi para vs dertleri nedeniyle alamadigim motorumu alacagim artik. İhtiyaclarim soyle. Bu yuzden nc serisi mantikli geldo ama kullanicisndan hic yorum alamadim.
Beykoz maslak yapacagim kopru gecmece var tabi. Tam olarak gunde minomum 40 km yapacagim. Park derdim yok. Derdim hiz degil trafige takilmadan ev is yapmak istiyorum. Eskifen cbr 125r vardi ve cok rahatti bu yonu. Dedigim gibi hiz derdim yok fakat esimin ailesi yunanistanda bu yuzden uzun yol yapmak da istiyorum. Hatta ailemim bir kismi da antalya da onu bile yapabilirim fakat uzun yol illaki yapilacak. Bu yuzden ikinci tercihim bu. Nc ler dikkatimi cekti bu yuzden. Trafikte kurye gibi olmasam da arabadan cok cok daha rahat bu gunluk ev is guzwrgahinda gidebilirim diyorum. Cantali olan modellerini gordum gayet guzel dueuyoru. Sanirim uzun yolda da pek uzmez diye dusunuyorum. 2006 dan beri motorum yok fakat herturlu egitimi alacagim tabi. Butcem 25 e kadar cikar diye dusunuyorum. Ekipmansi egitimsiz sadece mtoor icin. Ne dersiniz ?
nc er güzel motorlar uzun yol icin gayet iyidir 150 km hızlarna stabil gidip problemsiz yol alabilirsin . max olarak 190 görenler var abs olayı guzel al bin git ugrasma yani
İNSTAGRAM = sakalliesnaf - MAİlL = mehmetmerickekec@gmail.com
MOTOSİKLET = CBF 600 ABS 2007 102K +
TECRUBE = 250K +
-
30 Nisan 2016, 14:42
nc er güzel motorlar uzun yol icin gayet iyidir 150 km hızlarna stabil gidip problemsiz yol alabilirsin . max olarak 190 görenler var abs olayı guzel al bin git ugrasma yani
Kim miş? 190 km gören cık cık cık.
Hız konusunda toplumsal farkındalık oluşturmak ve örnek olmak için yaptığımız hızları paylaşmıyoruz.
Yoksa kim çıkmış 196 Km lere kadar acaba?
-
30 Nisan 2016, 15:10
Jeeztro adlı üyeden alıntı
Jeeztro merhaba ;
Şehir içinde Commuter kıvraklığı ,
Uzun yolda Enduro keyfi
Yakıt olarak Scooter ekonomisi
Nc750x özeti denebilir.
Sizin için de bence en iyi tercih olur ,
Önceden 77cm'lik sele yüksekliğine sahip
Cbr125r kullanıcısı olduğunuza göre muhtemelen bacak boyunuz uzun olmasa gerek.
Bütçenize uygun 2016 öncesi RC72 alacağınızı varsayarsak ,
83cm sele yüksekliği belki kendinizi güvende hissetmemenize sebep olabilir.
Fazla teknik ayrıntıya girmeden şimdilik şunu söyleyebilirim ;
Honda mühendisleri ülke/İklim ve coğrafi/Irki nedenlerden ötürü örneğin ülkemize D kodlu motosikletleri gönderirken ,
kendi pazarında Japonya'da L kodlu motosikletleri satışa sunmakta ,
ve Type-LD denilen sele yüksekliği 80cm olan bu versiyona çevirmek de çok maliyetli değil.
Her ne kadar ''motor alçaltılırsa viraj tutmaz '' vs. gibi bir yanlış genelleme olsa da ,
''Üreticinin verdiği opsiyon dahilinde kalındığında'' Rake değeri pek veya hiç değişmeden ,
daha da güvenli sürüş sağlayabilirsiniz.
Sonuç ;
Hemen alın derim
-
30 Nisan 2016, 15:23
Cok teswkkurler mesajlariniz icin. Boyum 1.81 bu yuzden boy konusuyla ilgili cok sorun olmaz diyorum. Cbr 125 ill motor oldugu icin tercih ettim. O biraz ufak kaliyordu hatta altkmda. 98 kilo var bir de
-
30 Nisan 2016, 16:37
Tembeller yatın evde
Geldim bilecik Ertuğrul gaziye hava mis yol harika bol molali bol seyirli
Abi samimi söylüyorum içim cızz etti
Orada olmak istedim birden .
Geçen gün çayda konuştuğumuz senin şu alet çantasına benzeyen , koruma demirlerine monte etiiğin ve bence harika olan
çantaları aliexpress'de bulamadım yaw ...
Müsait bir vakit link paylaşırsan sevinirim.
İyi yolculuklar abim .
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:31 ----------
Galiba buldum ,
http://www.aliexpress.com/item/Impac...d-11dfcc7e87f6
Bu zamana kadar bulamamamın sebebi de,
benim, motorcycle ile ilgili ürün aratmam .
Benzemenin ötesinde bu bizatihi alet çantasıymış
Neyse, yanlara çok iyi adapte olmuş .
-
30 Nisan 2016, 18:02
Turan Abi en güzelini yaptın vallahi bravo havada güzel
-
30 Nisan 2016, 18:42
SİYAH İNCİ adlı üyeden alıntı
Turan Abi en güzelini yaptın vallahi bravo havada güzel
Abı çıkın gelin sabah keramet kaplıcalarına dönüşte İznik Bilecik arası harika yol var döneriz beraber yada akşam ben İznik gölü kenarında kamp ta kalacam gelin şimdi heheheheheheh keyiflendim valla
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 29 kullanıcı var. (0 üye ve 29 misafir)
Bu Konudaki Etiketler