Honda NC700X / 750x & NC700S / 750S Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
23 Nisan 2016, 11:10
_oXXo_ adlı üyeden alıntı
murat bey tesisattan elektriği hırsız klamensle tesisata minumum zarar vererek ve hatta verdiğiniz zarar belli olmadan alabilirsiniz. çanta ya elektriğide mikrofon soketi yerine geçmeli klamensler mevcut. onları kullanabilirsiniz
Abi Hırsız klemensin adı başka birşey olabilirmi acaba. google amca cok işime yarar birşeyler çıkarmadı hırsız klemens aramasıyla
dediğiniz bağlantı klemensi bu ise bana biraz kaba geldi mikrofon soketine göre.
Reklamlar
-
23 Nisan 2016, 13:35
mucaliskan adlı üyeden alıntı
hırsız klemens
http://www.novelcar.com/kablo-kesmed...-5-1-5-mm-3293
böyle birşey
birleştirme aparatlarıda
http://www.novelcar.com/kablo-kesmed...-5-1-5-mm-3293
bu şekilde bir ürün şimdi fazla detaylı arayamadım fakat kablo birleştirmek için çok daha güzel ve su geçirmezleri mevcut. karaköyde işinize yarayacak çok fazla ürün bulabilirsiniz
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
23 Nisan 2016, 15:22
Herkese merhaba,
Kısmet olursa bende nc 750 x alıyorum. Almak istediğim motorda gösterge değişiminden bahsettiler. Foruma biraz göz gezdirdim ama pek bir şey bulamadım. Benzer durumu yaşayan ya da konuya vakıf kullanıcılar yardımcı olursa çok sevinirim. Bir de almadan önce dikkat etmem gereken özel bir durum var mıdır? Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim...
-
23 Nisan 2016, 16:03
-
23 Nisan 2016, 19:25
Mopus adlı üyeden alıntı
Herkese merhaba,
Kısmet olursa bende nc 750 x alıyorum. Almak istediğim motorda gösterge değişiminden bahsettiler. Foruma biraz göz gezdirdim ama pek bir şey bulamadım. Benzer durumu yaşayan ya da konuya vakıf kullanıcılar yardımcı olursa çok sevinirim. Bir de almadan önce dikkat etmem gereken özel bir durum var mıdır? Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim...
Merhaba. Gostergeler hakkinda benim bildigim kadariyla
Belli zamanlarda uretilen Gostergelerde muhtemelen bir sikinti buldular. Ariza cikmasini beklemeden bu gostergeleri degistiriyorlar. Eger kilometre konusunda guvenmiyorsaniz. Servisi arayip kac kmde gostergenin degistigini ogrenebilirsiniz.
-
23 Nisan 2016, 19:48
aliekspres den elcik koruma sipariş eden oldumu link verebilen olurmu bizim motora direk uyan...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
23 Nisan 2016, 23:19
mucaliskan adlı üyeden alıntı
Merhaba. Gostergeler hakkinda benim bildigim kadariyla
Belli zamanlarda uretilen Gostergelerde muhtemelen bir sikinti buldular. Ariza cikmasini beklemeden bu gostergeleri degistiriyorlar. Eger kilometre konusunda guvenmiyorsaniz. Servisi arayip kac kmde gostergenin degistigini ogrenebilirsiniz.
Motorun servis bakımlı olduğunu, kayıtlarının orada görülebileceğinide söyledi arkadaş. Hatta kesinlikle servise göstermem konusunda kendisi yol gösterdi. Cevabınız için ayrıca teşekkür ederim. Bu konudaki soru işaretim ortadan kalktı. Sadece küçük bi detay kaldı aklımda. Olduğu yerde yere düşmeden ötürü koruma Demir'inde çizik olduğunu söyledi. Mantıken (düştüğü tarafı bilmemekle beraber) vites, ya da fren pedalının, ön arka aks kısmınızda çizikten nasibini almış olması gerekir gibi bir mantık kurdum. Tamamen bilmediğimden. Nasipse ptesi gidip yakından göreceğim. Hayırlısı olur inş.
-
24 Nisan 2016, 00:50
Mopus adlı üyeden alıntı
Motorun servis bakımlı olduğunu, kayıtlarının orada görülebileceğinide söyledi arkadaş. Hatta kesinlikle servise göstermem konusunda kendisi yol gösterdi. Cevabınız için ayrıca teşekkür ederim. Bu konudaki soru işaretim ortadan kalktı. Sadece küçük bi detay kaldı aklımda. Olduğu yerde yere düşmeden ötürü koruma Demir'inde çizik olduğunu söyledi. Mantıken (düştüğü tarafı bilmemekle beraber) vites, ya da fren pedalının, ön arka aks kısmınızda çizikten nasibini almış olması gerekir gibi bir mantık kurdum. Tamamen bilmediğimden. Nasipse ptesi gidip yakından göreceğim. Hayırlısı olur inş.
Ustam nihayetinde sıfır motor almiyorsun. Ufak tefek her motorda olur. Bunlara çokta takılma. Sıfır alsan sendede olacak
Hoşuna gittiyse baktir servise ve çokta kafaya takma
Hayırlıysa olsun senin için
-
24 Nisan 2016, 09:04
trnpkr adlı üyeden alıntı
Ustam nihayetinde sıfır motor almiyorsun. Ufak tefek her motorda olur. Bunlara çokta takılma. Sıfır alsan sendede olacak
Hoşuna gittiyse baktir servise ve çokta kafaya takma
Hayırlıysa olsun senin için
Kesinlikle aynı fikirdeyim. Sadece az paralar bağlamadığımızdan yarın satarken başımız ağrımasın mantığı. Yoksa çizik vs. Takılmam ufak tefek şeylere. İşi bilenlerden fikir almak lazım. Dediğiniz gibi hayırlısı olur inşallah. Teşekkür ederim.
-
24 Nisan 2016, 12:25
Mopus adlı üyeden alıntı
Zaten bütün motorlar durduğu yerde düşer
Hiç giderken düşen motor olur mu cık cık cık
-
24 Nisan 2016, 14:17
mehmetenis adlı üyeden alıntı
Zaten bütün motorlar durduğu yerde düşer
Hiç giderken düşen motor olur mu cık cık cık
haklısınız. Bugün gidip motoru gördüm. Arkadaş oldukça hassas. Tahmin ettiğimden daha düzgün çıktı motor. Ama Hakkı'nı yiyemem hakkaten olduğu yerde düşmüş bes belli. Yarın aksilik olmazsa satışı alacağım. Şansa bakki yarında yağışlı hava
-
25 Nisan 2016, 17:49
-
25 Nisan 2016, 19:10
Masayı bilmemde 29 TL di sandalyeler güzel iş kamp dışında çok iyu
-
25 Nisan 2016, 21:02
-
25 Nisan 2016, 21:08
Süper Moderatör
Bu ekiple her yere giderim abi
du bir bakayım
-
25 Nisan 2016, 21:13
Merhaba, bugün itibariyle bahsetmiş olduğum motoru satın almış bulunmaktayım. Artık kırmızı bir nc750x ile aranızdayım 60 km kadar kullanmama rağmen çok beğendim ve cidden beklediğimin üzerinde bir makine. Şimdi sürmek için bahane bulma zamanı herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.
-
25 Nisan 2016, 22:14
Mopus hayırlı olsun
Turan abi havalar 4 derece daha isinsin gidelim
Olcay abi bugün sancaktepedeydim müşteriye ugradim yanına gelcektim dukkandaysan aradım kapaliydi telefonun
-
25 Nisan 2016, 22:24
Süper Moderatör
Mehmet o sıralar spordaydım, telefon bir ara sim kart yok dedi umursamadım
bu hafta ben sana uğrayacağım zaten, o ilacı almak için.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:23 ----------
Mopus hayırlı olsun
-
25 Nisan 2016, 22:33
Olcay Avşar adlı üyeden alıntı
Mehmet o sıralar spordaydım, telefon bir ara sim kart yok dedi umursamadım
bu hafta ben sana uğrayacağım zaten, o ilacı almak için.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:23 ----------
Mopus hayırlı olsun
perşembe akşam çay içelim 1 yerlerde hemde konuşuruz gezilerde çok da sohbet edemedik
“Ey îmân edenler! Şarap, kumar, dikili taşlar (putlar) ve fâl okları ancak şeytanın işinden bir(er) pisliktir; öyleyse ondan kaçının ki kurtuluşa eresiniz.
-
25 Nisan 2016, 22:35
Hayırlı olsun Mopus Barbaros abi artık tek kırmızı nc seninki değil
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)
Bu Konudaki Etiketler