Tracer 700 :(
Tracer 700 :(
Ah gardaşlarım nc750 eğitim amaçlı 1 saat kulandım o nasıl bişeydir kulanmaz olaydım sıvı yağ gibi akıyor alet o debrajı bırakırken kavrama kendince gidişi o huzur dolu gazı hafiften uysalca verişim ve gidişi ah ah 10 15 kere 8 çizerken gözlerimi kapıyodum nerdeyse bildiğin balı kaymak lazım
1 vites gaza kökleyince 4 nala gidişi ve 50 60 kmreyi görüşü 2 vitese atıp at boynuna sarılır gibi yatışım ve o gaza basışım ve her bastığım biraz daha diyişi anlatılmaz yaşanır 3 vitesmi dötüm yemedi bütün ekipmanlarım olmasına rağmen piste o macerayı yaşıycak büyüklükte deyil
Tavsiye deyildir nc750 binmeden 150cc 250cc eğitimini almış nc750 binilmiştir direk binmeyin at teper
5 saat daha kulanıcam keşke 500 saat kulanma hakkım olaydı Yada benim olaydı
9tracer benim nc'den sonraki motorum olacak hatta bir arkadaşımda var avrupa turunu tamamladıktan sonra kısmetse hep lafını ederiz ben alacağım motoru diye
nc yi almadan önce gönlümde hep mt07 vardı, şimdi tracer 700 ile hem mt07 nin o güzel motoruna hem de nc den daha iyi bir konfora ulaşılır gibi gerçi yamahaya güven olmaz xsr gibi saçma sapan bir fiyattan gelebilir alet :(
Güzel duruyor. 100km'de 4.3lt yakar diye hesap etmisler. Mt serisi de bizim nc serisine baglar yakinda. Once naked, sonra touring-enduro karisimi tracer versiyonu yakinda da integra'ya benzer birsey yaparlar. Bir sure burdan goturur yamaha. Ama fiyat ve malzeme kalitesi acisindan honda'dan biraz daha iyi gibi.
kullandıkça gerçek kıvama gelecek ve bozulmayacaktır
düşük kaliteli ürünler zamanla bi daha sök yap yaparsın ve birkaç oturmada şekil olarak göze batacak seviyede bozulur
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:56 ----------
şimdi yamaha bunu 30000 tl civarına satarsan nc nin saltanatı biter
gücü yerinde ama tel jant değil yani bi yamaha sever olarak nc satıp bunu almam ...
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
1972 model fort granada (2,3 cc 6 silindir) almıştım 1994 te araba haşat dökülüyordu. Ama en güzell araba oydu bana başkasına hiç ozenmedim
Elinizdeki durduğu sürece en güzelidir. Ne zaman satarsam o zaman işler değişir
Gerisi abesle iştigal
NC candır. Satınca da yandır
12000 bakımı için gittiğimde, tekerleğimin inmiş / delik olduğunu gerçeği ile de yüzleştiğimden, ellerinde olan Pirelli Scorpion TRail II lastiğini taktırmak durumunda kaldım. Kış geldiğinde denemek için Michelin Plot Road 4 e geçiş yapacağım tahminen, öte yandan ilk gözlemim olarak Pirelli Scorpion Trail II lastikleri gerçekten çok iyi. Kış kullanımım olmadığı için kış davranışını bilmiyorum, ama güncel durum için gerçekten çok iyi zemin ve viraj tutuşu var.
Pirelli SCORPION™ TRAIL II
A new path for adventure
• Aggressive off road look
• Sport touring and enduro performance blended into one product
• Bi-Compound
• Increased mileage
• Top level handling throughout the entire life
• Improved wet performance
http://www.pirelli.com/tyres/en-ww/m...I#/description
XXX
Pirelli Scorpion Trail II Motorcycle Tires Review | Jon Langston | August 04, 2015
http://ridermagazine.com/2015/08/04/...-tires-review/
XXX
Scorpion Trail II
Yep! This is a tire press release. I know, it's exciting stuff. Everyone loves to read a good tire release sitting in their easy chair wearing a smoking jacket, a pipe, and a nice single malt scotch. Yours truly is currently writing this while suffering from allergies and sipping a nice whiskey and ginger. Let's settle in and see what makes this tire worth reading about.
rideapart.com/articles/pirelli-scorpion-trail-ii-release
XXX
SCORPION™ Trail II, the new enduro street tyre from Pirelli that opens up a new path for adventure | MILAN - 16 OCT 2014 14:12 UTC
http://www.pirelli.com/tyre/ww/en/ne...-from-pirelli/
Minds, like bodies, will often fall into a pimpled, ill-conditioned state from mere excess of comfort.
Aydın abi hayırlı olsun.
Slm arkadaslar hafta sonu kamp alanına gelemeyeceğim bilginiz olsun
Teşekkür ederim. Nc'lerdeki orjinal Stock lastikten en kısa zamanda kurtulmanın ne kadar önemli olduğunu bunu kullanmaya başlayınca anladım. Aslında stock lastik pek kötü değildi, ama virajlarda ve ıslak zeminde hep tedirgin hissettiriyordu, sürekli kayıyor, yer tutmama hissi oluşturuyordu. Ve bir de frenlemelerde bazen... Bu Scorpion Trail II daha ilk görüşte bile insanı güvende hissettiriyor, virajda hedeflediğim çizgiyi sanki raylarda gidiyormuşum gibi izliyor...
Minds, like bodies, will often fall into a pimpled, ill-conditioned state from mere excess of comfort.
“Ey îmân edenler! Şarap, kumar, dikili taşlar (putlar) ve fâl okları ancak şeytanın işinden bir(er) pisliktir; öyleyse ondan kaçının ki kurtuluşa eresiniz.
Son ana kadar kimse net bir şey söylemez abi, madem hızlı çağda yaşıyoruz
Parayla bilet mi satıyoruz ki sayı az olunca zarar edelim
Kaç kişi olursak olalım sıkıntı yok, kazasız belasız gidip eğlenip gelelim inşaallah.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Bi aksilik olmazsa mutlaka geliyorum ben santiyedeyim pek internete gremiorum bu aralar
elcik korumayı uydurup taktım Barbaorosun motora takamamıştık araya parça yaptım rahat şekilde monte oldu cama falanda değmiyor
araya yaptığım parça
tersmi taktım bilemedim ama öbür türlü olmuyor
Abi hayırlı olsun,Bende Pilot Road 4 leri takınca orjinal lastikle ne kadar riske girdiğimi anladım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:45 ----------
Ahmet Abi hayırlı olsun on numara iş olmuş.
Amaç zaten eli korumak görüntüye fazla takılmaya gerek yok.
Barboros Efendi de görsün Elcik korumalarım olmuyor diyip durur.
Anes motor kasklarda güzel indirim yapmış. Schubert c3 pro'ya 1174tl diyor. Düşünen varsa bakabilir
https://www.anesmotorshop.com/cene-a...grid&orderBy=0
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:12 ----------
Bugün konuştuğum bazı arkadaşlar, almış olduğum "Pirelli Scorpion Trail II" nin Michelin Pilot Road 4 den çok daha iyi olduğunu söylediler. İnsanın kafasını karıştırıyorlar. PR4 lü motor kullanmadığım için ben yorum yapamıyorum. Trail II nin PR4 den çok yeni olduğu geçen sene piyasaya çıktığını, ve performans lastiği olduğunu belirtmeleri çok dikkatimi çekti. Bakalım bu lastikler 3-4 ay içinde biter, nasılsa yaz geldi. PR4 takıp farkı görmeyi istiyorum.
Şu an bu konu içerisinde 31 kullanıcı var. (0 üye ve 31 misafir)