İsteyen olursa diye şuraya yazayım. NC750X'im satılık bir kaç aksesuarı ayrıca satıyorum. Bir tanesi akrapovic egzos, öbürü de Shad comfort seat. İsteyen özelden mesaj atabilir. Selenin üzerinde nakış olarak NC700X yazıyor.
İsteyen olursa diye şuraya yazayım. NC750X'im satılık bir kaç aksesuarı ayrıca satıyorum. Bir tanesi akrapovic egzos, öbürü de Shad comfort seat. İsteyen özelden mesaj atabilir. Selenin üzerinde nakış olarak NC700X yazıyor.
Bir duruşu var, dünyaya bedel.
Honda bu siklete gereken önemi veriyor. her yıl daha da iyilerini piyasaya sürüyorlar.
Aşağıdaki son sürüm. Fuarda tanıtıldı. 2016 model, NC750X akıllara zarar...
NC 750X i kullanmanın en iyi yolu mt ama vitesle uğraşmak istemeyen dct yi de tercih edebilir
Aynı gün içinde birden fazla sorunla karşılaştınız mı? Ben karşılaştım. Şöyle ki öncelikle sabah işe giderken emniyet şeridini ayıran devamlı beyaz çizgi yüzünden nerdeyse motoru deviriyordum. 10-12 cm genişliğe sahip ve asfaltla arasında 0,5-1cm gibi çok az bir yükseklik farkı bulunan bu çizgi çok tehlikeli, ya da bende travma yarattı. Ani frende hem kayıyor hem de dengeyi bozuyor. Allahtan dizlik varda ve neredeyse durduğum için dizimi bariyere dayayabildim. Çok şükür düşmedim. Aynı gün işten dönerken sıcağın ve trafiğin de etkisiyle kaskın vizörünü açık bırakmıştım. Uçuşan polenlerden biri kasktan içeri girince refleks olarak kafamı salladım ve hem dengeyi hem de çizgiyi bozdum. Neyse ki çok yakında araç yoktu. Son olarak da İzmit'e giderken eski yolda Hereke civarında bir şanssızlık başıma geldi. Sanırım kışın donmayı engellemek için tırmık gibi bir aletle yolu hafifçe kazıyorlar. 30-40 metre kadar olan bu alanda 90km gibi bir hızla giderken bile şerit içinde bir sağa bir sola gittim geldim. Naçizane tecrübemi paylaşmak istedim.
Hepsi üstüste gelince de gusül tazelemek gerekti tabi
Geçmiş olsun murat abi
Bugün Sarıyer - bahcesehir- Sarıyer - başakşehir - Zekeriyaköy - Yeniköy. Yapım kicim kırıldı tek popoda geldim son turu o yüzden yarın siunevlere gidip koltukları elletmem lazım yumsattiriyim baya bi
Sağol Mehmet. Altın Elbiseli Adamin bir videosu vardi. Seleyi elden geciriyorlar. Bayagi farketmis diyolari videoda. Ustasi varmis bu isin. Orasi sanirim gidecegin yer.
Yerdeki beyaz çizgilere çok dikkat edelim. üstünden hiç bir şekilde gitmemeye çalışalım. Bir kısmı belirttiğininiz gibi üstelik kot farkına da sahip. Ayrıca oradaki beyaz boya asfalt ile irtibatınızı da kesiyor. Yani asfaltta kaymamak üzere yapılmış lastikler, bu çizgiler üstünde fren yaptığınızda kaymanıza ve üzülmenize sebep oluyor.
Perşembe - Pazar arası dört günde 2000 küsür km yaptım. Özellikle Marmaris - Datça arasında ve Bodruma 20-30 km kala dan itibaren yerde bahsedilen derin kazımalardan çok vardı. Motorun tekeri delinmiş yaptırmıştım, tekrar delik açıldı, gerçekten iyi sallıyor bu çizikler.
Minds, like bodies, will often fall into a pimpled, ill-conditioned state from mere excess of comfort.
İNSTAGRAM = sakalliesnaf - MAİlL = mehmetmerickekec@gmail.com
MOTOSİKLET = CBF 600 ABS 2007 102K +
TECRUBE = 250K +
mehmet jel mi yaptıracaksın?
ön arka 250 tl ya da 200 tl fiyat almıştım.
uyku tulumu arayanlar kaçırmasın biz iki arkadaş sipariş verdik
kaz tüyü bu fiyata beleşş
http://tr.aliexpress.com/item/Camcel...OrigTitle=true
Mehmet sanırım şirinevlerdeki adamlardı fuarda.
TECRUBE = 250K +
biz iki arkadaş şirinevler motosayda jel yaptırdık fakat ekstradan visko yastık alın koltuğu derin kestirin jelin üstüne 1cm kalınlığında visko koydurun jel yakıyor ve terletiyor ve hatta imkanınız varsa koltuk kılıfını daha yumuşak bir material ile değiştirin bizim seleler gergin ve sert.
bence orjinalini bozmayın artcı için çözüm var ve kesin çözüm. kendi koltuğuda airhawk dene cumartesi veririm denersin.uzun kullanımda en iyi çözüm olduğu konusunda yorum çok.Çünkü her ne kadar güzel sağlam falan deselerde ben pek güvenemiyorum doğrusu sonradan yapılana
TECRUBE = 250K +
şu sele konusunda yaptıran olsa da ben de yaptırıcam yoksa parayı bayılıp touratech ön arka seleyi değiştirmek zorunda kalacağım :(
gittim koltukcuya 180 tl jel sele dedi 1 kurus asa olmaz daha dedi biide kayıyordum seleden 70 tl de ona dedi
sonra söyle olmazmı böyle olmazmı derken turan abinin gezide kullandıgı fileden yaptırdım 40 tl ye aslında rahat file güzel götüm püfür püfür ese ese geldim
ihtiyacı olan varsa o adam isini düzgün yapyo özellikle terzisi cok iyi adam isinin ehli gidip görüse bilir.
( motoru satmayı dusundugumden 180 tl vermedim seleye )
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)