Keramet'e cumartesi biz de gitmeyi dusunuyoruz da, o civarda baska gezilecek, gorulecek yerler var midir? Yoksa tum gunu Keramet'e mi ayirmak lazim?
Keramet'e cumartesi biz de gitmeyi dusunuyoruz da, o civarda baska gezilecek, gorulecek yerler var midir? Yoksa tum gunu Keramet'e mi ayirmak lazim?
Herkeze Merhaba,
Uzun zamandır orjinal arka çantaya park sinyal ve stoplar için şerit led takmayı düşünüyorum.
Led şeridi çantanın arkasındaki şeffaf plastiğin altına uygulamayı düşünüyorum. kablolarınıda çantanın altında uygun bir yerden delip uygun bir soket eklemek istiyorumki, çanta rahat sökülüp takılsın.
sahibindende bir nc 750 x te görmüştüm sadece parklar yanıyordu. sinyalde varmıydı bilmiyorum fakat hoş duruyordu. eşiminde ctesi ailesinde kalmasından dolayı inşallah bu proJeye girişeceğim.
Bunun yanı sıra Hepsiburdadan gündüz led farı almıştım. onlarıda koruma demirlerine monte etsemmi diye düşünüyorum. Sizin sis farları veya gündüz farlarının enerjisini direk akü kutup başlarındanmı alıyorsunuz yoksa motorun kendi farlarının enerjisindenmi?
İNSTAGRAM = sakalliesnaf - MAİlL = mehmetmerickekec@gmail.com
MOTOSİKLET = CBF 600 ABS 2007 102K +
TECRUBE = 250K +
Arkadaslar merhabalar,
Belki alakasız olabilir ama cbr125 ile takas etmek isteyen veya motorunu satmak isteyen var ise irtibata gecebiliriz.
Cbr125, 2015 model , 9000 km'de,kazası belası yok.henüz malum siteye de ilan vermedim, belki ilan vermeden buradan halledebilirim diye düşündüm.
Hayırlı forumlar.
Bu hafta gezi iptal . Haftaya güzel organize olalım daha keyifli daha güzel olur. Güzel bir konu başlığı ile katılımcı sayısı da artacaktır. 2011 de saricakayada sudan çıkmış sipaya döndük bunada dikkat etmek gerekir
oyle yapalım ozaman haftaya bakalım olaylara
Waybe 3 günde kamp planı yaptık iptal ettik
çinden 41 günde gelen çakarlı angel eyeli sislerim geldi angel eyleerini sevmedim iptal ettim sadece sis ve cakar olarak kullanıcam bi ara atarım foto
30,3 dolara almıstım
Fiyatlar Pahalı olabilir ama bu işin 1 numarası Mesut hoca dır hem işlevsel hem fonksiyonel hemde sağlam ürünleri var
Bu güne kadar kullanıpta şikayet eden duymadım
Motor U yatırdın sis in camını kırdın yolla ücretsiz tamir etsin/yenisini yollasın hemde ücretsiz
Ani bi kararla kayinco falan keramete gidiyoruz arabayla simdi ciktik yolvbol fotolarla gorusuruz
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:34 ----------
Boyle lanet biyer olamaz arkadas gece 1 di vaedigimizda ilicaya giris kapanmis gece almiyorlarmis yaklasik 20km saga sola gittik hic kamp yapacaj yada konaklayacak yer yoktu bitane bungolowcu bulduk 120 u kisi basi sabah 8 e kadar uyumak icin para istedi
Adres sordugumuz insanlar allahin selamini bile almiyorken bayanlar tirati inmi cinmi bunlar muhabbeti dondu . kampta atamayinca gece geri gelmek zorunda kaldik saat 4 falandi eve geldigimizde.
Yani anlicaniz 3. Kez niyetlendik ve tamamndiyip ciktik hayirlisi degilmis giremedik.
Kazasız belasız dönmüşsünüz, o da bir nimettir.
Başka zaman gidersiniz inşaallah.
Keramet gittim gördüm (çimdim) fotolar yakında....güzelmiş güzel akşam bile gidilebilir su anda trafo patlamış elektrik olmadığı için 8 de kapatıyorlar normalde 24 saat açıkmış. Boş gitmeyin orda su bile yok ona göre
merhaba aramızda Marushin 999RS Startup 2 kask kullanan vardı sanırım... Kaskı uzun süredir kullanıyorsunuz olumlu ve olumsuz önleri nedir. Kask almayı düşünüyorum da arai falan markasına alıyor genelde parayı... sharptan 5* yıldız almış kasklara bakıyordum da güzel fiyat performans ürünler var. hem bu kask hafif bi bilgi almak istedim. Rüzgar sesini çok alıyor mu onu merak ediyorum açıkcası.
Herkese selamlar,
Simdiye kadar hep scooter kullandim. İlki sym gts 250 yaklasik 10,000 km kullandim ve simdikide halen kullandigim xmax 250 abs,onuda 6000 km dir kullaniyorum.
Esimin gittikce motor alismasi ve sevmesiyle artik izmir cevresinde turlar yapmaya basladik 100-150 km lik ve yavas yavas daha da uzaga gitmenin planlarini yapiyoruz. Benim boyum 1,84 ve 82 kg esim de 1,75 ve 58 kg. Xmax oturus pozisyonu (ister istemez kambur oturuyorum) uzun suruslerde belimi agritiyor.Dik bir oturus pozisyonu arayisim vede malum yokuslar ve sollamalarda daha fazla guven hissetmek icin 650-750 lik biryol endurosu almak geregi hasil oldu. Diger malum 3 buyuk japon markasinda ki rakipleriyle hep karsilastirdim.
Nc 750 x dct almayi dusunuyorum. Özellikle su nedenlerden,
1. Honda olmasi yaygin servis,yedek parca ve sorunsuz guvenilir motorlar
2. Otomotik vites
3. Depo yerindeki bagaj
4. Tuketim
5. 250 lik scooter dan sonra gecilebilecek en uygun guc ve kullanim kolayliginda olmasi. Sehir ici carsi pazar alis veris icin de cok kullaniyorum.
Forum son 70 sayfasini okudum, kafamdaki en buyuk soru isareti artci konforu ve rahatligiyla ilgili. Malum scooter larin asiri geniz ve rahat arka koltugundan sonra esim nc ye alismazsa diye tereddutlerim var. Sizin bu konudaki artcili seyahat ile ilgili tecrube ve yorumlarinizi alabilir miyim? Bana baska bir motor tavsiye eder misiniz? Simdiden tesekkurler...
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)