Honda NC700X / 750x & NC700S / 750S Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
12 Nisan 2016, 10:18
arslan26 adlı üyeden alıntı
Nc700 de vites göstergesi için sensör var yani? Yoksa benmi yanlış anladım
yapılacak işlem göstergeyi sokete bağlayıp birde göstergeye elektrik vermekmi gerekiyor...
Yanlış anladın ama sensör var. Olay şu. NC700X in aküsünün hemen yanında bir kablo ucu var. oraya gipro nun göstergesinin ucu bağlanıyor. ve bu göstergeyi dashboarda sabitliyorsun. sana o sırada olduğun vitesi gösteriyor. ayrıca elektrik çekmene gerek yok (bu kısmını yanlış anlamışsın.)
Reklamlar
-
12 Nisan 2016, 10:29
hacılar sıkıldım ya boş boş oturuyorum dukkanda bu tarafta olan yokmu ? cay kahve ısmarlıım
-
12 Nisan 2016, 10:30
Süper Moderatör
kamp işine sevindim, fakat hala tulumum yok hemen alayım.
olursa mutlaka aile katılımı da olsun, ben ya karımla ya oğlumla gelirim.
katılan hamımlar olursa karım gelir, yoksa oğlum.
bu arada bugünden bu hafta sonu için kamp duyurusu yapmak biraz geç kalmış olmaz mı?
yoksa gelen gelir kalan sağlar bizimdir mi
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:29 ----------
lan mehmet belki yanına gelebilirim, şu yalıtım malzemesi için.
hazırda var mı?
-
12 Nisan 2016, 10:33
-
12 Nisan 2016, 10:44
-
12 Nisan 2016, 10:45
Olcay Avşar adlı üyeden alıntı
bu arada bugünden bu hafta sonu için kamp duyurusu yapmak biraz geç kalmış olmaz mı?
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:29 ----------
hazırda var mı?
Benim hanım gelecek. Ayrıca arkadaşlar da araba ile gelip benim oğlanı da getirebilirler. Duyuru için geç kaldık diyorsanız organizasyonu haftaya öteleyebiliriz. Veya dediğiniz gibi kalan sağlarla devam. Ben her ihtimalde bu akşam mesai çıkışı mekana gidip duruma bir bakacağım. Fotoğrafta çekerim.
-
12 Nisan 2016, 10:46
Vites göstergesi olayı garip. Dashboard a ne oluyor.
-
12 Nisan 2016, 10:47
Olcay Avşar adlı üyeden alıntı
hazırda var mı?
var elimde buyur gel =)
Ramazan Can adlı üyeden alıntı
Vites göstergesi olayı garip. Dashboard a ne oluyor.
hacıosmandayım ben cumhuriyet mahallesi
bu arada aksiyon kamerası alıcam sj4000 wifi mi alayım yoksa aradaki 150-200 tl farkı verip sj 5000 wifi mi almalıyım cok param yok ama telefona hemen foto atabilecek bise istiyorum
-
12 Nisan 2016, 10:48
Süper Moderatör
Esseruz adlı üyeden alıntı
Benim hanım gelecek. Ayrıca arkadaşlar da araba ile gelip benim oğlanı da getirebilirler. Duyuru için geç kaldık diyorsanız organizasyonu haftaya öteleyebiliriz. Veya dediğiniz gibi kalan sağlarla devam. Ben her ihtimalde bu akşam mesai çıkışı mekana gidip duruma bir bakacağım. Fotoğrafta çekerim.
sezon yeni başladı ya, eksiği gediği olan varsa belki 3 günde yetişmez dedim.
yetişemeyen bir dahakine katılır artık
-
12 Nisan 2016, 10:48
Antilop İstinye sahilde yim . Yakinsin ama minibüs ile trafik zor olur.
-
12 Nisan 2016, 10:52
RAMCO dükkanın önğnde park yerim mevcut gelmek istersen buyur gel her zaman
ben uyku tulumuna karsıyım ya onun icine nasıl girip rahat etceksiniz kalın bi yorgan battaniye falan iidir bence
-
12 Nisan 2016, 10:55
0543 256 2354 konum at whatsap dan . Şimdi geldim mi yanına 3vsaat durmam gerek 13 gibi orda olmaya çalışırım bi aksilik çıkmazsa
-
12 Nisan 2016, 10:57
Dün sağ olsun umuttan temin ettiğim orjinal zincir muhafazayı taktım ve daha güzel durdu motorun arka tarafı :D daha bi enduro havası kattı motora lastikler şimdi daha güzel duruyor :D yavaş yavaş ilk günki orjinalliğine doğru aksesuar söküyorum motordan
-
12 Nisan 2016, 11:01
Artık top sende dedikya Gelen gelir şunlar şunlar olacak şu saatte ...vs. Ev sahibi sensin yine 3-5 motor oluruz heralde ben kesin varım.Daha 3-4 gün var zaman bol bence
“Ey îmân edenler! Şarap, kumar, dikili taşlar (putlar) ve fâl okları ancak şeytanın işinden bir(er) pisliktir; öyleyse ondan kaçının ki kurtuluşa eresiniz.
-
12 Nisan 2016, 11:19
antilop_skul adlı üyeden alıntı
ben uyku tulumuna karsıyım ya onun icine nasıl girip rahat etceksiniz kalın bi yorgan battaniye falan iidir bence
Sizi de muhakkak bekliyoruz. Engin kamp tecrübelerinden yararlanmak isteriz.
-
12 Nisan 2016, 11:27
Sizi de muhakkak bekliyoruz. Engin kamp tecrübelerinden yararlanmak isteriz.
okadar buyuk tecruben yok yahu 5 -6 senedir kamp yapıyorum sadece =) sezonda 5 kere falan
hava soğuk diye bizim hanım nazlanır bide cuma olmadan birsey söyleyemem malesef .
İNSTAGRAM = sakalliesnaf - MAİlL = mehmetmerickekec@gmail.com
MOTOSİKLET = CBF 600 ABS 2007 102K +
TECRUBE = 250K +
-
12 Nisan 2016, 12:21
P
antilop_skul adlı üyeden alıntı
Gideceğimiz yer bu zaman da azcık serin olur ..
Ben bim den aldığım Çadır a101 den aldığım tulum la 6 Yıldır kamp yapıyorum
Ama artık daha güzel Prof kamp malzeme leri alıp kamp gecelerini keyifli olarak geçireceğim
Geçen hafta uçmakdere kamp ı azcık rüzgar lı olduğundan üşüdüm Çadır uçacaktı içinde 3 kişi olmasaydık
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
12 Nisan 2016, 12:46
Kamp icin neresi dusunuluyor?
-
12 Nisan 2016, 13:05
Razor999 adlı üyeden alıntı
Kamp icin neresi dusunuluyor?
Yalova çifte şelaler
-
12 Nisan 2016, 13:38
kamp nasıl olacak cumadanmı cumartesindenmi gidilecek eşimle gelicem bende yüksek ihtimal
bide kaplıca varmı kaplıca yüzsek biraz sıcak sıcak
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:32 ----------
kamera tavsiyesi beyler
sj4000 wifi vs sj5000 wifi + 150-200 tkl farka değermi ???
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)
Bu Konudaki Etiketler