Lan Barbaros, durup durup aklıma geliyo senin bagaj motoru, diyom ki çok ayıp oldu çocuğa yapamadık bir türlü. ama valla kıçımda ayı bağırıyo lan, söz yapıcam kısa zamanda
Razor kimse almıyor ben alayım hatta sana özelden mesaj attım bi bak.
Hafta sonu kamp düşüncesi olan varmi
mesai olmasa her hafta kamp a giderim de malum işler ay da 1 defa izin veriyor :(
Yalova'yı düşünürseniz, çifte şelalelerin oradaki kamp yerini yarın keşfe gidip resim çekebilirim. Haftasonu açık ve 23-24 derece görünüyor.
çifte şelaleleri görmeyen arkadaşlar bence bi gidip görsün kamp yapsın hatta hatta şelale suyunda bi çay demlesin
ben 4 yıl önce gittim kamp yaptık çok güzel yer
veya dipsiz göl de olabilir oraya yakın
slm gençler nbr nasılsınız ne yapıyorsunuz.. pazar günü 350 km yol yaptım .. vites göstergesi olayına giriyorum yaparsam burdan anlatırım...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Eser yap bi kamp organizasyonu, su varsa ben varım
Hatta organizasyonu genele açıp MT ye mal edelim.
çifte şelaler olursa bende gelerim cumartesi geç te olsa..
bakalım kaç tane kamp çı çıkacak koca siteden
biz bi defa iznikte yapmıştık 8 10 kişi civarı katılım oldu fakat o gece yanımızda ayrılan bi arkadaş dönüş yolunda kaza yaptı vefat etti :(
malesef o kamp bize zehir oldu
eskiler bilir kocaeli den emrah ( V MAX )
Tamamdır. Yarın önden gidip etrafı bir kolaçan ederim. Duruma göre de akşam MT'den yayınlarım.
bende gelmek için elimden geleni yaparım kamp için...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
İyi olur yaz öncesi kamp eksiklerimizide tamamlariz . bu sefer top ev sahibinde heralde
Organizasyon da sorun olmazsa, Perşembe sabah 6 civarı İstanbul - Datça (Muğla) yapıyorum. Devamında neresi gelir bilmem, ama hedefim pazar aksamı evde olmak.
Katılmak isteyen olursa, bir bölümüne veya tamamına, neden olmasın?
Yol zaten yorucu olacağı, için kamp düşünmüyorum, pansiyon, otel ne bulursam...
Minds, like bodies, will often fall into a pimpled, ill-conditioned state from mere excess of comfort.
Günaydın arkadaşlar Nasılsıniz . Kazasız belasız güzel bir gün gecirirsiniz inşallah.
günaydınn
kamp olayı guzeldir ya cifte selalelere gitmedim hic yalovaya bikere termale gitim okadar .
duruma göre belki bende gelrim kampa . olaylara baglı
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)