Honda NC700X / 750x & NC700S / 750S Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı
-
04 Nisan 2016, 21:44
F54 adlı üyeden alıntı
beyler gezi güzel olmuş bende diyorum bu mehmet gene kayış atar mı atmaz mı derken
hayret atmamış
keyfe bak tosun paşa pehh
adamın kare kökü
http://i.hizliresim.com/GRWMQZ.jpg
gelmeseydi kursu basacaktım :D
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Reklamlar
-
04 Nisan 2016, 22:42
-
04 Nisan 2016, 23:06
F54 adlı üyeden alıntı
koruma demirimi değişti ?
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
04 Nisan 2016, 23:16
-
04 Nisan 2016, 23:30
F54 adlı üyeden alıntı
güzel olmuş. benim demirlerde güzel duruyor :D
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
05 Nisan 2016, 01:03
Fatih Baba demirler güzel olmuş geziniz de tabi.
Yalnız çok çıkıntılı yapmadınız inşallah deneme fırsatın oldu mu?
Bir de demirlerin tadilat yerlerini daha yakından fotoğraf çekersen çok daha güzel görecem
-
05 Nisan 2016, 08:30
Tmm aga çekerim
Çıkıntı sis ler içine girecek gibi ayarlandı
Barbaros sana dedim al benim motoru almadın onun yerine gidip
Kırmızı aldın 5 para etmeyen bi renk yani
-
05 Nisan 2016, 09:02
sağolun yolla alakası yok bi salgın varmıs hastaneye gittim 150 kişi gelmiş 5 6 saatte fotoları atıyorum gezi bölümüne
-
05 Nisan 2016, 12:04
antilop_skul adlı üyeden alıntı
sağolun yolla alakası yok bi salgın varmıs hastaneye gittim 150 kişi gelmiş 5 6 saatte fotoları atıyorum gezi bölümüne
Geçmiş olsun Allah beterinden saklasın.
-
05 Nisan 2016, 12:24
mehmetenis adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun Allah beterinden saklasın.
sağolasın abicim teşekürler allah kimseye hastalık vermesin sıkıntı isler =)
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:22 ----------
gokhanbasar adlı üyeden alıntı
alarm 65 tl demişsiniz antilop..
nereden aldınız kim taktı ozellikleri nedir? resim vs varmı?
alarımı internetten aldım hangi site hatırlamıyorum ama carub motosklet alarımı diye aratırsanız cıkar sonuclar .
özelliklerini bilmiyorum ben kendim taktım sadece akuye bagladım kontaksız calıstırma falanda var galiba ugrasmadım ama sonucta sadece titrediginde calsın yeter.
İNSTAGRAM = sakalliesnaf - MAİlL = mehmetmerickekec@gmail.com
MOTOSİKLET = CBF 600 ABS 2007 102K +
TECRUBE = 250K +
-
05 Nisan 2016, 12:40
antilop_skul adlı üyeden alıntı
sağolasın abicim teşekürler allah kimseye hastalık vermesin sıkıntı isler =)
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:22 ----------
alarımı internetten aldım hangi site hatırlamıyorum ama carub motosklet alarımı diye aratırsanız cıkar sonuclar .
özelliklerini bilmiyorum ben kendim taktım sadece akuye bagladım kontaksız calıstırma falanda var galiba ugrasmadım ama sonucta sadece titrediginde calsın yeter.
Zaten onu kontağa bağlıyamazsınız bizim motorlarda imbolizer var.Aküye bağlayacaksınız ve herhangi bir + uçtan tetikleme almanız gerekir
-
05 Nisan 2016, 23:58
Arkadaş bir gezi yaptık sayfa kurudu yav. Fazlami geldi ne ?
-
06 Nisan 2016, 09:49
trnpkr adlı üyeden alıntı
Arkadaş bir gezi yaptık sayfa kurudu yav. Fazlami geldi ne ?
valla abi ben aktif kullanıyordumda telefonum kırıldı simdiki kullandıgımda cok yavas internet kasıyo dükkana ugradıkca bakıyorum foruma
-
06 Nisan 2016, 10:51
F54 adlı üyeden alıntı
beyler gezi güzel olmuş bende diyorum bu mehmet gene kayış atar mı atmaz mı derken
hayret atmamış
keyfe bak tosun paşa pehh
adamın kare kökü
http://i.hizliresim.com/GRWMQZ.jpg
Adamsın adam keşke sende olaydın ama kısmet.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:49 ----------
_oXXo_ adlı üyeden alıntı
eser konuşmalarımız arası dile getirdim olcayda yazmış gerçi. uzun uzun bir organizasyon yoktu. hatta çamlıca gişelerine kadar 3 motor gideriz giye düşünüyordum :D .hatta mehmet in geleceğini düşünmüyordum ( adam 3 kere ekti beni :D ) . herhangi bir organizasyonsuz çıkıldı yola. ama keyifli güzel bir gezi idi. bir kısmızını reel olarak tanıyordum . tanımadığım arkadaşlarıda tanıma fırsatım oldu. umuyorum ilerleyen günlerde birbirimizi daha iyi tanıma fırsatlarımız olacaktır. katılan herkeze sevgiler saygılar.
dip not : bundan sonra artçı değil öncü olarak katılacam yol captanlığını ben yapacam. cabuk gaza geliyonuz. ibrem 120 den aşağı inmedi :D
dip not 2 : mehmet kızmıyon demi ?
dip not 3 : mehmet kızabilirsin sıkıntı yok. gel çay ısmarlayım :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:27 ----------
valla belkide ilk defa bu kadar cok nc bir araya gelmiştir. gerçi 9 motor arasında kırmızı bir başka ama neyse. çok şey kaçırdın. bi dahakine bekliyoz :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:29 ----------
geçmiş olsun . rüzgar çarpmış olabilir. bende dayak yemiş gibiyim hamlamışım 600 km fazla geldi :D
Barboros çok kızdım ne yapıcam bilmiyorum
Ben en iyisi çay içmeye geliyim
Senin canın sağolsun ben hiç böyle şeylere alınmam aksine mutlu oluyuyorum.
İyi ki varsınız eksik olmayın.
-
06 Nisan 2016, 14:06
Eeeee bu hafta ne etçeksiniz akideşler. Vaami program
-
06 Nisan 2016, 14:18
merhaba arkadaşlar daha öncede yazmıştım ama kimse umursamadı özelikle nc750x dct kullanan arkadaşlar ellerinizi bıraktığınızda motolarınızda sağ veya sola çekme varmı buna göre bu hafta motoru verip yerine yeni kasa nc750 veya vfr800x almayı planlıyorum.
-
06 Nisan 2016, 14:27
Baggio1974 adlı üyeden alıntı
merhaba arkadaşlar daha öncede yazmıştım ama kimse umursamadı özelikle nc750x dct kullanan arkadaşlar ellerinizi bıraktığınızda motolarınızda sağ veya sola çekme varmı buna göre bu hafta motoru verip yerine yeni kasa nc750 veya vfr800x almayı planlıyorum.
Motorda kaza varsa cekme yapar baska turlu bi cekme imkani yoktur
İNSTAGRAM = sakalliesnaf - MAİlL = mehmetmerickekec@gmail.com
MOTOSİKLET = CBF 600 ABS 2007 102K +
TECRUBE = 250K +
-
06 Nisan 2016, 15:16
merhaba. ben de 2 hafta önce sıfır aldım. ellerimi bırakıp gitme gibi bir alışkanlığım yok ama çok kısa süreli denediğimde çizgisinden çıkmadı motor. yeniyse gösterin; bir sorunu vardır.
-
06 Nisan 2016, 15:34
defalarca servise gitti mesnet değişti lastik değişti ama sağa akması değişmedi buda bende motorla yüksek hızlara çıkmamda endişe yarattı ve fena halde araçtan soğudum
-
06 Nisan 2016, 15:55
defalarca servise gitti mesnet değişti lastik değişti ama sağa akması değişmedi buda bende motorla yüksek hızlara çıkmamda endişe yarattı ve fena halde araçtan soğudum
Sadece bir arızadan değil, yükleme hatasından hatta sizin oturuşunuzdan bile olabilir bu olay. Eğer başka motorlarda benzer bir sıkıntı yaşamıyorsanız yan çantalara koyduğunuz yükleri kontrol edin derim. Eğer yan çanta kullanmıyorsanız, lastikleriniz sağlam ve mesnette sorun yok, araçta bir kaza vs yok ise böyle bir durumun olmaması gerekir. Başka bir NC sürmeyi denediniz mi?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)
Bu Konudaki Etiketler