Gönül sizinle.. Ama gerçekler de bizimle.. Kazasız belasız keyifli yolculuklar..
Gönül sizinle.. Ama gerçekler de bizimle.. Kazasız belasız keyifli yolculuklar..
Malesef hayat kısa!!
Gezidh simdj geldik gayet guzeldi hepinizle tanistigima memnun oldum totalde 580 km yol yapmisim fotolar yarin ofise giunce aticam iyi aksamlar herkese
biz de 20:30 gibi vardık Kağıthane'ye, biraz soğudu hava kararınca.
fotoları hazır edince haberleşelim de yeni bir başlık açalım gezi fotoğrafları forumuna.
Yarin 9 da hazir 2 3 tane foto var bende
Güzeldi herkese teşekkürler. İhtiyarlık varya dönüşte geri kaldık mola falan derken 8:40 da eve girdim.
Daha güzellerinden buluşuruz umarim
abi kahvaltıda poaca aşırmamışızya. aklım orda kaldı :D
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Çok keyifli bir gündü. Tanıştığımiza çok memnun oldum. Yeni bir organizasyonda görüşürüz inşallah. Herkese iyi akşamlar.
Arkadaşlar buluşma ve organizasyon gayet güzeldi ama dönüş yoluna kadar aramıza hızlı sürenler var süremeyenler var,dönüş yolunda keyifle dönmek istedik ama olmadı.Çok çabuk guruptan ayrıldınız en sonunda Serhat ile birlikte ayrılmak zorunda kaldık,kime kısmet kime niyet Erdim Abilere rastladık onlarla hoş sohbet dönüş yolunda geldik.
Onların grubunda da güzel insanlar tanıdık.
Sonuç itibariyle güzel bir yolculuk yaptık emeği olanlara ve katılan tüm arkadaşlara kocaman teşekkürler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:18 ----------
Buyrun Resimler;
Organize eden ve katılan tüm arkadaşlara çok teşekkürler. Gerçekten çok keyifli bir gündü.
Organizasyon çok güzel olmuş gibi hele ki semaver ve çayı görünce yetti bana :D
Hanım da bana süpriz yapmış ve doğum günüm için yeni bisiklet almış, Cumartesi günü ansızın kapımıza geldi bisiklet :D tabi ben de Pazar sabahı erkenden kalkıp yeni bisikletle bi 80Km yol yapayım dedim ve organizasyona gelemedim
Akşam dönüşte araç sayısının çokluğundan grupta kopmalar oldu, zaten her gezinin dönüşünde grup mutlaka dağılır altın kuraldır bu
Yalova sapağına kadar 4 motor sürdük biz, sapaktan Eser ve Hanımı ayrıldı. Körfezden sonra trafik yoğunlaşmaya başladığında Mehmet ve Hanımı dinlenmek için mola verdiler, biz acelemiz olduğu için hiç mola vermeden devam ettik. Yaklaşık 3 saat ve 250 km hiç motordan inmedim, e günün yorgunluğu da var. Toto biraz uyuştu, ama elzem bir yorgunluk olmadı.
Resimleri yeni açtığım gezi fotoğrafları başlığına atalım ki burada konu dağılmasın.
http://www.motosiklet.net/forum/etki...nt-gezisi.html
Dun gece fena hastalbdim daha simdi adam gibi gozumu acabiliyorum ise gitmedim telden foto yukleyebilirsem bendekileride atarim yokscyarina artik
Geçmiş olsun. Önemli bir şey değildir umarım.
Arkadaşlar Bu Resimler de var;
eser konuşmalarımız arası dile getirdim olcayda yazmış gerçi. uzun uzun bir organizasyon yoktu. hatta çamlıca gişelerine kadar 3 motor gideriz giye düşünüyordum :D .hatta mehmet in geleceğini düşünmüyordum ( adam 3 kere ekti beni :D ) . herhangi bir organizasyonsuz çıkıldı yola. ama keyifli güzel bir gezi idi. bir kısmızını reel olarak tanıyordum . tanımadığım arkadaşlarıda tanıma fırsatım oldu. umuyorum ilerleyen günlerde birbirimizi daha iyi tanıma fırsatlarımız olacaktır. katılan herkeze sevgiler saygılar.
dip not : bundan sonra artçı değil öncü olarak katılacam yol captanlığını ben yapacam. cabuk gaza geliyonuz. ibrem 120 den aşağı inmedi :D
dip not 2 : mehmet kızmıyon demi ?
dip not 3 : mehmet kızabilirsin sıkıntı yok. gel çay ısmarlayım :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:27 ----------
valla belkide ilk defa bu kadar cok nc bir araya gelmiştir. gerçi 9 motor arasında kırmızı bir başka ama neyse. çok şey kaçırdın. bi dahakine bekliyoz :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:29 ----------
geçmiş olsun . rüzgar çarpmış olabilir. bende dayak yemiş gibiyim hamlamışım 600 km fazla geldi :D
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
alarm 65 tl demişsiniz antilop..
nereden aldınız kim taktı ozellikleri nedir? resim vs varmı?
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)