Honda NC700X / 750x & NC700S / 750S Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
01 Nisan 2016, 22:06
trnpkr adlı üyeden alıntı
Önce gunaydiiiiiin. 8:30 teker dönecek berceste kahvaltı sonra bolu Abant gölü orda çay ve yemek sonra dönüş nasipse
20 derece civari bolu ve Sakarya hava güzel yâni . Yoksa barbarosu açlık grevine mi baslatacan vazgeçip
Tövbe Bir daha sormam İşin ucunda Barboros varsa sıkıntı yok abi
Reklamlar
-
01 Nisan 2016, 23:52
slm arrkadaslar...bu hafta bercestede size katılabilirim.sakaryadayım zaten.10 gibi bosa cıkacam işlh....bahaneyle tanısmışmış oluruk....hayırlı geceler herkese
-
02 Nisan 2016, 00:11
Gezi olayı bir önceki gibi olursa çok güleceğim ama. Ben yoktum, 5 veya 6 kişi katılacaktı geziye. Son gece yarısından sonra fark edip, bende geleyim dedim, 5-6 saat sonra gezideydim, bir de baktık ki, benim haricimde sadece 2 kişi var, herkes ekmiş.
Bu seferde, benim haberim var ama zaman konusunda emin değilim, gelecek olursam, gene şu anda geleceğini söyleyen tahmini 6-8 arkadaş yerine sadece 2 belki 3 arkadaş olursa hiç şaşırmayacağım.
Birde sabah 8:30 da teker dönsün diyoruz, yahu o saatte saat çalsa daha güzel ve eğlenceli gezi olmaz mı? 8:30 da orada olmak için, en geç 6:30 da kalkmak gerek.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:03 ----------
https://www.facebook.com/groups/nc700turkiye/
Facebook grubunda,
Hakan Mercan to Honda NC700/750 Türkiye
6 hrs · Istanbul, Turkey ·
Havalar güzel gitmeye başladı İstanbul da güzel bir NC gezisi tanışma için bir şeyler ayarlasanız isteyen tek isteyen sevgilisi eşi dostu ile gelse güzel olmaz mı adminler kim tanımıyorum ama bence güzel olurdu
Diyorlar ve yorumlar sürüyor, isterseniz bu geziyi duyuralım orada, katılım artar, daha eğlenceli olabilir?
Minds, like bodies, will often fall into a pimpled, ill-conditioned state from mere excess of comfort.
-
02 Nisan 2016, 00:18
aydin-ist adlı üyeden alıntı
Gezi olayı bir önceki gibi olursa çok güleceğim ama. Ben yoktum, 5 veya 6 kişi katılacaktı geziye. Son gece yarısından sonra fark edip, bende geleyim dedim, 5-6 saat sonra gezideydim, bir de baktık ki, benim haricimde sadece 2 kişi var, herkes ekmiş.
Bu seferde, benim haberim var ama zaman konusunda emin değilim, gelecek olursam, gene şu anda geleceğini söyleyen tahmini 6-8 arkadaş yerine sadece 2 belki 3 arkadaş olursa hiç şaşırmayacağım.
Birde sabah 8:30 da teker dönsün diyoruz, yahu o saatte saat çalsa daha güzel ve eğlenceli gezi olmaz mı? 8:30 da orada olmak için, en geç 6:30 da kalkmak gerek.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:03 ----------
Facebook grubunda,
Havalar güzel gitmeye başladı İstanbul da güzel bir NC gezisi tanışma için bir şeyler ayarlasanız isteyen tek isteyen sevgilisi eşi dostu ile gelse güzel olmaz mı adminler kim tanımıyorum ama bence güzel olurdu
Diyorlar ve yorumlar sürüyor, isterseniz bu geziyi duyuralım orada, katılım artar, daha eğlenceli olabilir?
Abı ben yazdım oraya barbarosla açıklama yazdı. Gelmek isteyene gönlümüz açık zaten çok kalabalık uzun mesafe de nasıl olur bilemiyorum tecrübe yok.
Gezi uzak olduğu için erken cikiyoruz. Orda daha çok zaman geçirmek için. Oksijen lazım daaaaaa
Gel abı 2 lakırdı yaparız
-
02 Nisan 2016, 01:09
aydin-ist adlı üyeden alıntı
Facebook grubunda,
aydın abi 2010 dan beri motor sürüyorum. bu süre zarfında 2015 in eylül ekim ayları gibi coğul olarak sürüş yapıyorum. o yüzden benim için o kadar sıkıntı değil 2 kişi yada 20 kişi sürmek. ahmet abi ile yaklaşık 2 3 haftadır konuştuğumuz bir gezi vardı . bilecik diyorduk. arkadaşlar ve eşleri dahil olunca bayanlara eziyet olmasın diye rotayı revize ettik. bize fark etmez gelen gelir biz dönmezik yolumuzdan :D . ahmet abinin dediği gibi gelene kapımız acık. kimse gelmesse biz 2 kişi gene gideriz sıkıntı yok :D
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
02 Nisan 2016, 10:06
bence rotamız iyi cok kalabalık olmayada gerek yoktur . nekadar kalabalıksa idare etmek okadar zordur bence .
saat 8:30 teker dönüşü iyiir gezmeye vaktimiz olur
-
02 Nisan 2016, 15:10
Süper Moderatör
Hava biraz kapandı moraller bozulmasın
Yarın sabah inşaallah yakın bir arkadaşım da eşiyle katılacak bize, çay hesabını ona göre yap Turan Abi
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
02 Nisan 2016, 15:44
sıkıntı yok yagmur yagmasın yeter
-
02 Nisan 2016, 17:10
Süper Moderatör
Bana yağmur yağsa da sıkıntı yok, fakat hanımlar sıkıntı çıkarır
Hatta hava sıcak olacak gittiğimiz yerde pişmeyelim diye kot pantolon ve dizlik kombinasyonu yapacağız, soğuk olursa romatizmalar azar
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
02 Nisan 2016, 17:45
-
02 Nisan 2016, 20:11
Süper Moderatör
benzini akşamdan ya da sabah erkenden fulleyin, yolda uğraşmayalım.
mehmet imzayı seçmen lazım mesaj atarken, ya da ayarlardan kurcala.
-
02 Nisan 2016, 20:46
antilop_skul adlı üyeden alıntı
kot candır motor pantolonu tam işkence
biz sabah 8:30 da çamlıca giselerdeyiz 8 : 20 gibi orda oluruz yani
telefonum kırıldı hanımın telefonu kullanıyorum simdilik akşam giremeye bilriim foruma ama yarın geliyoruz acil bise olursa yada herhangi haberleşmek icin 0546 669 8664 arayın mehmet ismim
moderatörümüz bide benim imza bazen gözüküyor bazen gözükmüyor nedendir
Yarın kot ile donarsiniz benden söylemesi. bugün bile yeterince soğudu hava.
-
02 Nisan 2016, 23:00
bugun sakaryada ogleden sonra baya soguk vardı ...ruzgar fena soguktu.yarın da boyleyse bolu tarafı pantolon dizlik zor arkadaslar..benden soylemesi sağlam gıyının...bugun sehır içinde bile bacaklarım buz kesmiş yanları...
-
02 Nisan 2016, 23:15
Bak ya enduromuz yok die hic haber de verilmio cix cix.. aliriz kardeşim bizde nie eziosunuz ))) hehehe
Guzel kazasiz belasiz surusler arkadaşlar)))
-
02 Nisan 2016, 23:31
awesomee adlı üyeden alıntı
Bak ya enduromuz yok die hic haber de verilmio cix cix.. aliriz kardeşim bizde nie eziosunuz
))) hehehe
Guzel kazasiz belasiz surusler arkadaşlar
)))
selam verdinizde selam mı almadık gelecez dedinizde niye geliyorsunuzmu dedik ?
tşk ederiz herkeze güzel sürüşler
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
02 Nisan 2016, 23:35
Arkadaşlar yarınki etkinliğe 3 motor olarak tuzladan katılıyoruz.Gebze gişelerden denk gelirsek olmazsa bercestede buluşuruz...
-
02 Nisan 2016, 23:45
_oXXo_ adlı üyeden alıntı
selam verdinizde selam mı almadık gelecez dedinizde niye geliyorsunuzmu dedik ?
tşk ederiz herkeze güzel sürüşler
Selam vermemiz gerekmiooo bi kardesimiz vardi dicen hic hic hihhh...
-
02 Nisan 2016, 23:52
awesomee adlı üyeden alıntı
Bak ya enduromuz yok die hic haber de verilmio cix cix.. aliriz kardeşim bizde nie eziosunuz
))) hehehe
Guzel kazasiz belasiz surusler arkadaşlar
)))
daha yola çıkmadık sabahada cok var
“Ey îmân edenler! Şarap, kumar, dikili taşlar (putlar) ve fâl okları ancak şeytanın işinden bir(er) pisliktir; öyleyse ondan kaçının ki kurtuluşa eresiniz.
-
03 Nisan 2016, 00:28
Beyler yarın 3 motor geliyoruz
-
03 Nisan 2016, 08:12
Gunaydin beyler aaeiyerden yola cikiyorum birazdan 10 dk kadar
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:35 ----------
Ben geldim kimse yok beyler gelmionuzmu
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)
Bu Konudaki Etiketler