Honda NC700X / 750x & NC700S / 750S Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
01 Nisan 2016, 07:43
Cok yabas kaliyo ama motor oyle kullaninca . neyse yapcak b;se yok olmadi degisiriz motoru
Reklamlar
-
01 Nisan 2016, 08:51
Süper Moderatör
antilop_skul adlı üyeden alıntı
Aslinda bilmiyorum 4-5 arasi degistiryorum.vitesi zaten 2.3 yada 3 4 cok dusuk kaliyo .
Bide bosnvitesten bire takinca catirt diye ses geliyor yolda giderken ikiye takinca catcatr die ses geliyor yolda giderken 2/den 1 e alimca tirtrrrk tak die ses gelio ins elimde kalmaz
Yüksek devir = yüksek yakıt.
Ben de genelde şile yolunda ve devirli kullanıyorum, ortalama 4.5 yakıyor. Ortalama 3 bin devir 90 km/h gibi uzun yolda hızı sabitlersen 3 litreye düşüyor. Aynı şekilde şehir içinde Turan Abi'nin dediği gibi çok bağırtmadan vites değiştirirsen yakıt yükselmez.
Vitesten gelen ses normal, ayrıca yolda giderken neden ikiden bire atıyorsun? Durmaya yakın bir hızda isen at yoksa 2 de devam eder her türlü.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
01 Nisan 2016, 08:54
Olcay Avşar adlı üyeden alıntı
Yüksek devir = yüksek yakıt.
Ben de genelde şile yolunda ve devirli kullanıyorum, ortalama 4.5 yakıyor. Ortalama 3 bin devir 90 km/h gibi uzun yolda hızı sabitlersen 3 litreye düşüyor. Aynı şekilde şehir içinde Turan Abi'nin dediği gibi çok bağırtmadan vites değiştirirsen yakıt yükselmez.
Vitesten gelen ses normal, ayrıca yolda giderken neden ikiden bire atıyorsun? Durmaya yakın bir hızda isen at yoksa 2 de devam eder her türlü.
yavaslarken ısıga gelirken falan atıyorum yanı sanzıman dagılcak gibi ses cıkıyor =)
bu arada gezi işi ne oldu nerede toplanacuk ?
ben avrupadayım levent bp demiyelim artık gıcık oluyorum
İNSTAGRAM = sakalliesnaf - MAİlL = mehmetmerickekec@gmail.com
MOTOSİKLET = CBF 600 ABS 2007 102K +
TECRUBE = 250K +
-
01 Nisan 2016, 09:06
Süper Moderatör
Tam durunca, ya da durmaya çok yakın bir hızda bire at. Hatta niye bire atıyorsun boşa atsana
Ben Anadolu yakasındayım ama çocukları kaynanaya bırakacağımız için avrupadan hareket edeceğim. En doğrusu Anadolu yakasında teme yakın bir yerde toplanmak, ya da doğrudan tem bağlantısında toplanmak. Kim nereden katılıyor demedi ki kimse.
Gerçi barbaros ve turan abi de tepeüstü civarı, razor çekmeköy, mehmet avcılar bildiğim kadarıyla. doğru mu tutturdum?
Tepeüstü tem de köprü altında buluşabiliriz, ya da TEM Mehmetçik Opet, hangisini istersek olur. Nasılsa butik bir gezi olacak biz bize karar veririz.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
01 Nisan 2016, 09:27
Tam durunca, ya da durmaya çok yakın bir hızda bire at. Hatta niye bire atıyorsun boşa atsana
Ben Anadolu yakasındayım ama çocukları kaynanaya bırakacağımız için avrupadan hareket edeceğim. En doğrusu Anadolu yakasında teme yakın bir yerde toplanmak, ya da doğrudan tem bağlantısında toplanmak. Kim nereden katılıyor demedi ki kimse.
Gerçi barbaros ve turan abi de tepeüstü civarı, razor çekmeköy, mehmet avcılar bildiğim kadarıyla. doğru mu tutturdum?
Tepeüstü tem de köprü altında buluşabiliriz, ya da TEM Mehmetçik Opet, hangisini istersek olur. Nasılsa butik bir gezi olacak biz bize karar veririz.
Son karar çamlıca gişeler 8:30 teker dönsün (buluşma değil)
-
01 Nisan 2016, 09:32
TRNPKR e katılyorum giselerde bulusalım daha mantıklı teker döner 8:30 da cok gec kalmayalım aksam hava baya soğuyor
-
01 Nisan 2016, 09:41
Süper Moderatör
Tamamdır, çamlıca gişeler 8.30 teker döner inşaallah.
-
01 Nisan 2016, 09:54
Sizin grubun gezilerine katılmayı çok istiyordum. Ama bu hafta için yapılmış başka bir plan vardı. Umarım bir sonraki gezinizde müsait olabilirim. Pazar günü ben de Berceste'de mola vermeyi düşünüyorum. Ben biraz daha erken çıkacağım ama belki karşılaşmak nasip olur. Kazasız belasız sürüşler. Yolunuz açık olsun.
-
01 Nisan 2016, 10:58
Süper Moderatör
SOn kez soruyorum, eşli gelen sadece Antilop ve ben miyim?
-
01 Nisan 2016, 11:04
SOn kez soruyorum, eşli gelen sadece Antilop ve ben miyim?
Ben muhtemelen tek ya da bir arkadaşla geleceğim
-
01 Nisan 2016, 11:23
mehmetenis adlı üyeden alıntı
Abiler tekirdağ tarafında güzel arkadaşlar var uçmak dere var,bilginize.
Ayrıca sezon açıldığı için çok dikkatli olun face den arkadaş yazmış motoru çalınmış Allah Muhafaza böyle haberleri okudukça içime üzüntü çöküyor,muhakkak alarm taktırın kasko yaptırın araç takip alın.
Bu arada dün intercomları denedim gayet güzel ekranı görmesemde cihazın hangi radyo istasyonu çaldığı veya telefon veya intercom yaptığı ekranda yazıyor.Eşlemesi çok kolay.Ekranda icom intercom falan yazıyor.
140 km hızlara kadar kullandım gayet başarılı.
Tam fiyat performans ürünü.Biz öyle bir zamanda sipariş verdik tam sezona yetişti.
Ben 4 tane sipariş verdim arkadaşlara da aldık
Tanesi 115TL ye gelmiş oldu.
Aynı intercomdan bende almayı düşünüyorum hangi satıcıdan aldınız acaba?
-
01 Nisan 2016, 13:15
gofri adlı üyeden alıntı
Aynı intercomdan bende almayı düşünüyorum hangi satıcıdan aldınız acaba?
Ali expresten aldım
http://s.aliexpress.com/vqEnm6VB
-
01 Nisan 2016, 13:40
4 tanesini de kullanıyormusunuz :D Yok eğer kullanmıyorsanız 2 sine talibim :D
-
01 Nisan 2016, 13:47
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...20229760/detay
sunu alimmi işe yararmı ?? acil cevap atın ha bugun gidip alcam
-
01 Nisan 2016, 15:24
Arkadaş dl1000 için aldı rüzgar reflektöründne çok işe yarıyor diyor.
-
01 Nisan 2016, 15:30
gofri adlı üyeden alıntı
Arkadaş dl1000 için aldı rüzgar reflektöründne çok işe yarıyor diyor.
suzikiye olur ama bizimkilere olmuyor kısa geliyor
“Ey îmân edenler! Şarap, kumar, dikili taşlar (putlar) ve fâl okları ancak şeytanın işinden bir(er) pisliktir; öyleyse ondan kaçının ki kurtuluşa eresiniz.
-
01 Nisan 2016, 15:33
trnpkr adlı üyeden alıntı
suzikiye olur ama bizimkilere olmuyor kısa geliyor
Bende uzun yol camı var çok etkilemiyor rüzgar ama yeterlide kalmıyor bende almayı düşünüyorum ama kısa cam var ise dediginiz gibi yeterli olmayabilir.
-
01 Nisan 2016, 16:10
Abant ta semaverde çay lar benden alaçam takımları saracam barbarosun sırtına orda Semaver siz olmaz . çay hayattır
-
01 Nisan 2016, 19:45
Razor999 adlı üyeden alıntı
4 tanesini de kullanıyormusunuz :D Yok eğer kullanmıyorsanız 2 sine talibim :D
Yok Maalesef hepsi gitti bile
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:07 ----------
Beyler şimdi pazar günü çamlıca gişelerden çıkacaz da nereye gidecez?Artı pazar günü hava biraz serinliyot bilginiz olsun
-
01 Nisan 2016, 20:24
Yok Maalesef hepsi gitti bile
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:07 ----------
Beyler şimdi pazar günü çamlıca gişelerden çıkacaz da nereye gidecez?Artı pazar günü hava biraz serinliyot bilginiz olsun
Önce gunaydiiiiiin. 8:30 teker dönecek berceste kahvaltı sonra bolu Abant gölü orda çay ve yemek sonra dönüş nasipse
20 derece civari bolu ve Sakarya hava güzel yâni . Yoksa barbarosu açlık grevine mi baslatacan vazgeçip
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 25 kullanıcı var. (0 üye ve 25 misafir)
Bu Konudaki Etiketler