korna ve intercom hayırlı olsun
gogle merkazden merkeze ölcüyor .
bu arada blecikte ne var ? neden bilecik dendi yani berceste de su yol kenarındaki dinlenme tessisçiklerimi oluyor .
mehmetenis hayırlı olsun intercom nası acaba ya iş yapıyormu almaya gerek varmı ben bikere uzun yolda android programı kullanmıstım basarılıydı
İyi o zaman Pazar sabahı çıkışlı gidiş dönüşlü bir program yapalım.
Akşam erken kararıyor ve hava erken soğuyor, hanımlar da gelirse çok uzak mesafe olmasın.
Çok fazla yer/yol bilen biri değilim. Adapazarı kocaeli vs civarlarında göl olur akarsu olurgüzel dinlenme tesisi vs filan bir yere gidelim hedef olarak.
Maşukiye ya da Sapanca diyeceğim ama çok kez herkes gitmiştir sanırım Poyrazlar Gölü var haritada, gidilir mi?
Bir iki yer söyleyin karar verelim, benim hanım da gelecek Allah izin verirse.
Liste yapalım ;
Antilop_Skul + Hanımı
Olcay Avşar + Hanımı
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:19 ----------
Bak Bolu olabilir şimdi aklıma geldi, tabiat parkı vs mi vardı? Göl yok mu göl?
yedigöllere gidilebilir ben hic gitmedim restorant falan varsa ayaralnır olmadı piknik mangal vs yapılabilir
yada fırsatbufırsata falan bakalım turlara tur bilgisi çalıp oraya gidelim bakiim bi
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:25 ----------
1 mudanya git gel 350-400 km
2 igne ada tarafı gitgel 500 km
3 yedigöller gitgel 600 -700 km
4 tekirdag tarafı gitgel 300 km ( ne var bilmiyrum )
az bi bakmayla bunları gördüm
Beypazarı da hanımlarla çok güzel oluyor öneririm. Özellikle kurutulmuş domatesinden, sarımsağına bilimum hanımların ilgisini çekecek şeyler mevcut küçük bir kasaba yemekleri de güzel
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:01 ----------
Dün iş çıkışı eve doğru giderken bi şile yapıp geleyim dedim. Meğersem hanım da o sırada arkamdan geliyormuş
Güzel oldu bol bol fotoğraf çektirdim, ilk defa arabanın bagajından motosiklet malzemelerini eve çıkarttığım için kendime sövdüm çünkü ayaklarım dondu spor ayakkabıyla ve her virajda lastikler iyi olmasına rağmen ulan bi kaysak gider bilek diye tırsa tırsa gittim geldim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:05 ----------
Aslında iğneada tarafında longoz ormanları çok güzel, ama yolu 3 sene önce berbattı cbr250 ile gitme gibi bi gaflette bulunmuştum. Yeni dökülmüş mıcırdan büyük taşlar, kum, çamur balçık çukur ve bu şekilde 100km ye yakın yol yapılıyor. Kaçacak yer de yok hatta bi yerde sudan bile geçmek zorunda kalmıştım. O gün bu gündür iğneadaya macera için gideceklere tavsiye ederim ama eşle gidilecek bir yer değil, zira birdaha motosiklete binmek istemeyebilirler.
Bahsettiğim su geçişinin fotoğrafını da buldum :D
Evet beyler size sakarya eşrafı ile ilgili birkaç bilgi vereyim
Poyrazlar demişsiniz çok güzel mesire Alanı fakat restoranı yok girer gezersiniz çay içersiniz göle giriş ücretli Gölün girişinde gözlemeci var
Sapanca demişsiniz burayı fazla anlatmaya gerek yok
7 Göller ise orda da restoran yok hatta son 50 km de bakkal bile yok (yılğılcadan gidişte)
Siz Bolu dan gidersiniz o taraf ı bilmiyorum
Gemlik Narlı Bursa Mudanya yalavo Çınarcık tarafları da güzel
Not ben katılamayacağım
haftaya bu tarafa gelin sizi Abant a Kartalkaya Gölcük Aladağ bilimum çılgın yollara götüreyim ...
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:54 ----------
Abi Barbaros top toplasın
Mehmetenis te yedek kaleci olsun
ERDİM abi teknik patron
Yeni Katılan arkadaşlar rakip takım
Bende hakem
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:58 ----------
Aga ayakkabı ve Çorap kombinasyonundan Trabzonspor lu olduğun belli oluyor
yorulmayalım karsa kadar giderim ben sıkıntı yok
Amasra çeşmi cihan'da balık yemek de güzel bir aktivite olabilir git gel 800km yolun 550km si otoban zaten
yalova yuvacık a gidin, diğer saydıgınız yerlerde bişey yok pek uçmakdere yolundakı vırajları yavas geçersenız şarköy çok güzel manzaralı biryer
alarımım geldi az sonra montajını yapıcam foto atarımm
Beyler şöyle yapalım
Secenek-1 Gebze ballı kayalar güzel yer miş. Size sivas köftesi yapabiliriz. Semaver alırım çay da olur e su da varmış
Secenek-2 Berceste kahvaltı Bilecik söğüt ziyaret yolda molali Osmaneli nde yemlik toplarız yol yapmış oluruz bana uyar
Secenek-3 Masukiyeye kahvaltı sonra kartepe gezisi ve dönüş olabilir.
Abiler tekirdağ tarafında güzel arkadaşlar var uçmak dere var,bilginize.
Ayrıca sezon açıldığı için çok dikkatli olun face den arkadaş yazmış motoru çalınmış Allah Muhafaza böyle haberleri okudukça içime üzüntü çöküyor,muhakkak alarm taktırın kasko yaptırın araç takip alın.
Bu arada dün intercomları denedim gayet güzel ekranı görmesemde cihazın hangi radyo istasyonu çaldığı veya telefon veya intercom yaptığı ekranda yazıyor.Eşlemesi çok kolay.Ekranda icom intercom falan yazıyor.
140 km hızlara kadar kullandım gayet başarılı.
Tam fiyat performans ürünü.Biz öyle bir zamanda sipariş verdik tam sezona yetişti.
Ben 4 tane sipariş verdim arkadaşlara da aldık
Tanesi 115TL ye gelmiş oldu.
Pazar Sabah 08:00 da teker döndürelim, 09-09:30 arası sakarya berceste de kahvaltı molası verelim.
11:00 gibi bercesteden hareket edip, Bolu Abant Gölü'ne gidip öğle yemeğini orada yiyelim.
Allah izin verirse de döneriz inşaallah.
Kimler geliyor yazın bakalım, +1 leri unutmayın.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
evet ne karar verildi. kimler geliyor. kimse gelmiyormu . genemi başımın çaresine bakıyım ?
+1
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)