Honda NC700X / 750x & NC700S / 750S Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
29 Mart 2016, 22:02
https://www.facebook.com/events/1107650099299400/
Hani ise ne dersiniz bu hafta olması şart değil ne zaman olursa. Bu hafta Bilecik söğüt Ertuğrul gaziye ziyaret ve yemlik toplama işi var gelmek isteyen olursa
Reklamlar
-
29 Mart 2016, 22:08
bendeki o sehpa ön pegin üstünde arka pegin altında olması lazım
yarın foto koyar atarım umarım benım ayagımından pozisyon hatamdır da çok uğraşmam
teşekkürler iyi akşamlar ..
-
29 Mart 2016, 22:19
trnpkr adlı üyeden alıntı
YEMLİK İçin gelinir ama otobüs şöförü olduğumdan plan yapamıyorum...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
29 Mart 2016, 22:46
Ramazan Can adlı üyeden alıntı
gençler nasılsınız... bu gün 175 km yol yaptım...
antilop sana uğrayacaktım vakit kalmadı es geçtim....
yeni radyatör koruması aldım 2 adet oldu...
Gelseydin keske butun gun dukkandaydim bidaha ugrarsan bu tarafa gel mutlaka
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:44 ----------
Facebook kullanmiyorum ben detay yazarsan katilabiliriz belki
-
29 Mart 2016, 22:53
antilop_skul adlı üyeden alıntı
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:44 ----------
Keramet ılıcası diye bir yer iznikte doğal havuz var bu hafta sonu etkinlik düzenlemişler cumartesi gidiş pazar dönüş kamp ta var otel 80 TL imiş kaplıcaya giriş 4 TL imiş
Eğer suya girmek içinse daha erken havalar ısınınca gitmek lazım kamp için olur ama grupta içki olur onun için tanımadığımız kişiler le kamp yapmam önümüzdeki haftalar biz bize olabilir.
Bu hafta sonu Bilecik yapalım sabah berceste kahvaltı sonra devam ederiz benim niyetim böyle nasip olursa Olcay da duysun
-
29 Mart 2016, 22:57
Kamp olayi suanda sikinti hava soguk donariz valla biz evde usuoz amannirmal gunubirlik gezi olabilir.
-
29 Mart 2016, 22:57
vakitsiz geldim... sarıyer e uğradım.. sonra istinye sahil e.... ordan bi ayazaga geçtim sonra döndüm..
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
29 Mart 2016, 23:25
Keramet ılıcası diye bir yer iznikte doğal havuz var bu hafta sonu etkinlik düzenlemişler cumartesi gidiş pazar dönüş kamp ta var otel 80 TL imiş kaplıcaya giriş 4 TL imiş
Eğer suya girmek içinse daha erken havalar ısınınca gitmek lazım kamp için olur ama grupta içki olur onun için tanımadığımız kişiler le kamp yapmam önümüzdeki haftalar biz bize olabilir.
Bu hafta sonu Bilecik yapalım sabah berceste kahvaltı sonra devam ederiz benim niyetim böyle nasip olursa Olcay da duysun
keramet güzel olur ılıca olduğun ılık ılık çok zevkli biz gece bile gideriz oraya
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
29 Mart 2016, 23:28
F54 adlı üyeden alıntı
keramet güzel olur ılıca olduğun ılık ılık çok zevkli biz gece bile gideriz oraya
Tamam ayarla biz barbarosla kesin geliriz hahahahahah
-
29 Mart 2016, 23:35
abi benim yol 130 km civarı sizin vapur işi biraz uzun sürer ben eve vadığımda siz dahavapurda olursunuz
o zaman mayıs ta bi akşam buluşuruz bakalım gelen olur mu
-
29 Mart 2016, 23:36
F54 adlı üyeden alıntı
abi benim yol 130 km civarı sizin vapur işi biraz uzun sürer ben eve vadığımda siz dahavapurda olursunuz
güneş açtımı benim işler açılıyor... ben söz veremem...
-
30 Mart 2016, 09:04
Süper Moderatör
Kamp olayi suanda sikinti hava soguk donariz valla biz evde usuoz amannirmal gunubirlik gezi olabilir.
F54 adlı üyeden alıntı
Etkinlik 1 Nisan diyor, yani Cuma gidilip pazar dönülüyor herhalde.
Kamp olayının hastasıyım, çok heveslisiyim ama acemisiyim. Çadırım matım ocağım ufak tefek şeylerim hazır, bugün yarın uyku tulumu alacağım. Kamp olaylarına sık sık girmek lazım
Fakat bu hafta sonu denildiği gibi kamp için soğuk olabilir, ha eşli gelinecek denilirse ben hanımla gelirim gece otel de kalabiliriz.
Bekar gidilecekse günü birlik olabilir, Cumartesi gidilecek her geziye gelirim Allah'ın izni ile. Pazar olanlar için iç işlerinden izin almam lazım
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
30 Mart 2016, 09:38
aynen beimd ebitek uyku tulumum eksik onada gerek yok karda kampa gitmiom ben yazları plaj kampı yapıyoruz oh mis
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:08 ----------
bu arada yeni cadırımın siparişini verdim tek katlı aldım cift katlı çok ugrastırıyor 69 tl isteyene öneririm
-
30 Mart 2016, 10:38
Süper Moderatör
-
30 Mart 2016, 10:45
Olcay Avşar adlı üyeden alıntı
Valla ben almışken hem 4 kişilik, hem de yağmura vs dayanıklı çift katlı bişey aldım.
Bu arada kornaya modifiye yaptım, NC yi aldığımdan beri kornanın yerini değiştiren mühendise küfür ediyordum. Bir çok kişi de şikayetci bu durumdan zaten, yalnız değilim herhalde
Debriyajı tam sıkabiliyorken veya yolda hareket halindeyken elimi yerinden oynatmadan baş parmağım yeni taktığım butona rahatca basıyor.
http://i.hizliresim.com/WkoAW2.jpg
http://i.hizliresim.com/pz2qvm.jpg
Orjinal korna butonunun benimle alakası yok
http://i.hizliresim.com/RkGLE6.jpg
debriyajı sıkarken, yada yolda giderken gidon normal tutma pozisyonunda parmağım kornaya asla yetişmiyor. Mutlaka elimi oynatım kütüklüğe yanaştırmam gerekli.
Orjinal korna butonu hala aktif, ek olarak çektiğim buton paralel. Araya da korna için üretilmiş sürekli aç kapa yapan bir röle ekledim, trafikte çok sık kornaya basıp yerini belli eden biri olarak çok rahatladım.
yav kahretsin dct oldumu böyle debriyaj falan olmuyor kornada sorun olmuyor. olcay sen pazar günü ne yapacan onu söyle.bilecik ertuğrul gazi gelecenmi sabah çıkarız berceste kahvaltı sonra devam akşama döneriz
“Ey îmân edenler! Şarap, kumar, dikili taşlar (putlar) ve fâl okları ancak şeytanın işinden bir(er) pisliktir; öyleyse ondan kaçının ki kurtuluşa eresiniz.
-
30 Mart 2016, 12:39
Valla ben almışken hem 4 kişilik, hem de yağmura vs dayanıklı çift katlı bişey aldım.
Bu arada kornaya modifiye yaptım, NC yi aldığımdan beri kornanın yerini değiştiren mühendise küfür ediyordum. Bir çok kişi de şikayetci bu durumdan zaten, yalnız değilim herhalde
Debriyajı tam sıkabiliyorken veya yolda hareket halindeyken elimi yerinden oynatmadan baş parmağım yeni taktığım butona rahatca basıyor.
http://i.hizliresim.com/WkoAW2.jpg
http://i.hizliresim.com/pz2qvm.jpg
Orjinal korna butonunun benimle alakası yok
http://i.hizliresim.com/RkGLE6.jpg
debriyajı sıkarken, yada yolda giderken gidon normal tutma pozisyonunda parmağım kornaya asla yetişmiyor. Mutlaka elimi oynatım kütüklüğe yanaştırmam gerekli.
Orjinal korna butonu hala aktif, ek olarak çektiğim buton paralel. Araya da korna için üretilmiş sürekli aç kapa yapan bir röle ekledim, trafikte çok sık kornaya basıp yerini belli eden biri olarak çok rahatladım.
güzel olmuş yakından resimlerini atta bizde kendimize uyduralım. senden istemeye tırsıyom :D
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
30 Mart 2016, 13:37
Etkinlik 1 Nisan diyor, yani Cuma gidilip pazar dönülüyor herhalde.
Kamp olayının hastasıyım, çok heveslisiyim ama acemisiyim. Çadırım matım ocağım ufak tefek şeylerim hazır, bugün yarın uyku tulumu alacağım. Kamp olaylarına sık sık girmek lazım
Fakat bu hafta sonu denildiği gibi kamp için soğuk olabilir, ha eşli gelinecek denilirse ben hanımla gelirim gece otel de kalabiliriz.
Bekar gidilecekse günü birlik olabilir, Cumartesi gidilecek her geziye gelirim Allah'ın izni ile. Pazar olanlar için iç işlerinden izin almam lazım
Olcay kamp işi çok zevkli oluyor ben 4 yıl yaz tatilimi Çadırda geçirdim yani bi alıştığın zaman her hafta Bolu yedigöller Aladağlar Gölcük Abant a gelirsin bağımlılık yapar
Çadırda kaldığın zaman bütün stres in gidiyor
Ben 6 ay oldu kamp Yapmıyorum
Hatunla kavga lar çoğaldı
Sen bi git. Birkaç gün kamp yap şu sinirini at gel diyor
Yani tavsiye ederim köz de çay gece geç saatlerde sucuk közde biber off
Ben bu hafta kamp a giderim bu gazla bak gene aklıma geldi
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
30 Mart 2016, 14:26
olmadı pazar gunu bi etkinlik yapalım
-
30 Mart 2016, 16:08
Süper Moderatör
_oXXo_ adlı üyeden alıntı
güzel olmuş yakından resimlerini atta bizde kendimize uyduralım. senden istemeye tırsıyom :D
Resimi attık ya olm işte
Bİr demiri ektim büktüm yamulttum parmağıma denk getirdim butonu, herkesin parmağı kendine göre
Bagaj açmayı halletcez bu sıralar merak etme, yani halletcez derken ben aklımdaki motor montajını çözüp sana vericem Turan abiyle beraber takarsınız artık.
F54 adlı üyeden alıntı
Olcay kamp işi çok zevkli oluyor ben 4 yıl yaz tatilimi Çadırda geçirdim yani bi alıştığın zaman her hafta Bolu yedigöller Aladağlar Gölcük Abant a gelirsin bağımlılık yapar
Çadırda kaldığın zaman bütün stres in gidiyor
Ben 6 ay oldu kamp Yapmıyorum
Hatunla kavga lar çoğaldı
Sen bi git. Birkaç gün kamp yap şu sinirini at gel diyor
Yani tavsiye ederim köz de çay gece geç saatlerde sucuk közde biber off
Ben bu hafta kamp a giderim bu gazla bak gene aklıma geldi
Bir an önce tulumları alıp yapmalıyım ben de, en son çadırı çocukluğumda ayaklarımı yorgan içinde havaya kaldırarak yaptım diye hatırlıyorum
Hatta forumda Kampcılar kamp sevenler vs gibi bir bölüm açıp bu işi canlandırmak istiyorum.
olmadı pazar gunu bi etkinlik yapalım
Cumartesi yapak ya N'olur
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
30 Mart 2016, 16:23
Resimi attık ya olm işte
Bİr demiri ektim büktüm yamulttum parmağıma denk getirdim butonu, herkesin parmağı kendine göre
Bagaj açmayı halletcez bu sıralar merak etme, yani halletcez derken ben aklımdaki motor montajını çözüp sana vericem Turan abiyle beraber takarsınız artık.
Bir an önce tulumları alıp yapmalıyım ben de, en son çadırı çocukluğumda ayaklarımı yorgan içinde havaya kaldırarak yaptım diye hatırlıyorum
Hatta forumda Kampcılar kamp sevenler vs gibi bir bölüm açıp bu işi canlandırmak istiyorum.
Cumartesi yapak ya N'olur
cumartesi iş güc anca aksam kafe oturması falan olabilir =) bu arada eşlli de olabilir
İNSTAGRAM = sakalliesnaf - MAİlL = mehmetmerickekec@gmail.com
MOTOSİKLET = CBF 600 ABS 2007 102K +
TECRUBE = 250K +
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)
Bu Konudaki Etiketler