Honda NC700X / 750x & NC700S / 750S Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
28 Mart 2016, 23:54
antilop_skul adlı üyeden alıntı
Motoru aldigmdan beri yanmiyordu bugun yaninca garibime gitti ama
aküyü söküp taktınmı ....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Reklamlar
-
28 Mart 2016, 23:56
-
29 Mart 2016, 00:26
Sahibinden ATILIK nc750x DCT var elimde ilgilenenlere duyurulur. Atılık derken 31.500 atana bırakıcam.
Motor garaj motoru değildir. Binilmiştir, gezilmiştir. Yatması çiziği çürüğü bulunmaktadır. Niye çünkü motora binilmiştir. Piyasada olan yatmamış motorlarlardan değildir. Hangi tip olursa olsun motorsa yatmıştır arkadaşım. Yatmıyorsa zaten motor değildir. Abuk sabuk tekliflerle gelenlere uslubunca cevap verilecektir. Abuk sorulara abuk cevaplar aldığınızda şaşırmayın diye yazıyorum. Tok satıcıyım. Motorumu değiştirdiğimden dolayı motor fazlasından satılıktır. Acelem yoktur. Fiyat nisan honda zammına kadar geçerlidir. Zam sonrası fark yansıtılacaktır.
Ustundekiler-Aksesuarlar
6000 km de Michelin PR4 lastikler.
Polis NC lerinde kullanılan koruma demiri (daha iyi koruyanı yoktur)
Givi s310 sis farları
Acerbis tarmac elcik koruma
Oxford elcik ısıtma
Zeus uzun cam (Orj verilecektir)
On cam ruzgar deflektoru
Km sayacı ustu GPS-NAV bağlantı demiri
Gidon ustu GPS-NAV-TEL bağlantı demiri
12v Çakmak-USB soketi (Gidon ustu)
12 USB soketi (Bagaj içi)
Gidon da bagaj açma düğmesi
Gidon yükselteme-geri çekme
Surucu+Artcı yumuşak sele
Waytake Radyator koruma
Full tank pad
Shad Cargo 40 arka Çanta
Shad SB60 Kumaş yan Çantalar (Motordan sokuldugunde tekerlikli pilot bavulu olmakta)
Kappa arka çamurluk (muadillerı arasında en ıyı koruma nerdeyse full kapalı)
Bajaj arka uzatma çamurluk
IRF orta ayak
Ayrıca elimde olan orj alçaltma kitide verilecektir. Taktırmıştım sonra orjinale geri aldım.
Yatma anı resmi de bulunmaktadır Diger resimler daha sonra eklenecektir.
Piyasa da bilinen bir motordur. Temiz bakılmış tüm bakımları yapılmıştır. Alan sadece 12000 bakımı yaptırıp kullanıcak. Zincir her 500 de yağlanmış her 1000 km de temizlenmiştir.
Kozmetik kusur olarak sağ tarafa yatmasından dolayı egzos da defermasyon vardır. Motoru randevu alarak bulundugu yerde görebilirsiniz.
Sahibinden ilan bilgisi;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6039802/detay/
Sanırım 1-2 saate onaylanır...
-
29 Mart 2016, 00:29
Sadece kasa farklı (egsoz grenaj arka led stop Gösterge paneli vs)
Mekanik anlamda değişiklik yok
-
29 Mart 2016, 07:24
dtc de giderken boşa alabilrmiyiz durmak gerekirmi?
-
29 Mart 2016, 08:22
Günaydin.dct icin hareket halindeyken n moduna gecis yapilmamasi gerektigi yaziyor el kitabinda. Tekerlerin tamamen durmasi gerekiyormus.
-
29 Mart 2016, 08:45
benim bildigim 2016 da renk secenegi büyük ön bagaj galiba tur camı falanda değişik
1000 tl fark varsa 2016 secilmeli
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:40 ----------
Ramazan Can adlı üyeden alıntı
aküyü söküp taktınmı ....
sökmedim aküyü hic mekanik olarak dokunmadım biyere
-
29 Mart 2016, 09:02
Süper Moderatör
gokhanbasar adlı üyeden alıntı
dtc de giderken boşa alabilrmiyiz durmak gerekirmi?
Niçin böyle bir şey yapmak isteyesin ki?
Değil DCT, değil motosiklet, hiç bir araçta giderken boşa almak mantıklı değildir. Mantıklı bir sebebi, gerekliliği yoktur.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
29 Mart 2016, 10:44
mehmetenis adlı üyeden alıntı
Bunlar 160 Bakla olması lazım diye biliyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:56 ----------
Bence Hepsini yaptır gitsin zaten %100 suçlu karşı değil mi?
Senin tramerinde sadece çarpma yazacak rakam yazmayacak.
Yada servisle anlaş çok hayati parçaları değiştir geri kalan ücreti de nakit al.Ama bunu ulu orta konuşma direkt servis müdürüyle konuş.Ama servis sizden bunun için biraz para ister,mesela hayati parçalar değişince kalan ücret 5000TL servise 1500TL verirsin 3500TL de sana kalır.
eee sonra motora nasıl bineceksin ????
bir kaza olsa biryerinize birşey olsa ki olur inancındayım.hemen anlarsınız neden oldu bu kaza diye
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:09 ----------
Olcay Avşar adlı üyeden alıntı
Niçin böyle bir şey yapmak isteyesin ki?
Değil DCT, değil motosiklet, hiç bir araçta giderken boşa almak mantıklı değildir. Mantıklı bir sebebi, gerekliliği yoktur.
arabada yaparım yıllarca bir sıkıntısını gormedim.yok musait se kompresor yerine bosta gitsin isterdim dtc sanzumanlada
-
29 Mart 2016, 11:01
Süper Moderatör
bir kaza olsa biryerinize birşey olsa ki olur inancındayım.hemen anlarsınız neden oldu bu kaza diye
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:09 ----------
arabada yaparım yıllarca bir sıkıntısını gormedim.yok musait se kompresor yerine bosta gitsin isterdim dtc sanzumanlada
Uzun uzun yazmak isterdim ama vallahi vaktim yok, belki 2 aydır ilk defa motora bineceğim birazdan
Yaptığının neden yanlış olduğunu kısa bir google araması ile öğren lütfen, trafik ve fren güvenirliliğinin haricinde araca da ne gibi zararları var oku.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
29 Mart 2016, 12:59
-
29 Mart 2016, 15:24
Gökhan Başar sonra motora nasıl bineceksin yazmışsın ama yıllarca sigorta şirketleri cebimizdeki parayı ÇALMADI MI?
Artı son zamanlarda artan sigorta ücretlerinin fütursuzluğu alıp başını gitmedi mi?
Onlar rahatsa bende rahatım,
Yıllardır servisler sigortalardan anlaşmalı hasar ücretleri almadılar mı?
Onlar rahatsa bende rahatım.
Daha yazardım ama yaz yaz bitmez.
O yüzden böyle vicdani muhasebelere gerek yok,
Herkes parasını fazla fazla alacak ben aman kimse kırılmasın diye vicdan yapıcam kusura bakmayın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:18 ----------
ee_ee adlı üyeden alıntı
Sahibinden ATILIK nc750x DCT var elimde ilgilenenlere duyurulur. Atılık derken 31.500 atana bırakıcam.
Motor garaj motoru değildir. Binilmiştir, gezilmiştir. Yatması çiziği çürüğü bulunmaktadır. Niye çünkü motora binilmiştir. Piyasada olan yatmamış motorlarlardan değildir. Hangi tip olursa olsun motorsa yatmıştır arkadaşım. Yatmıyorsa zaten motor değildir. Abuk sabuk tekliflerle gelenlere uslubunca cevap verilecektir. Abuk sorulara abuk cevaplar aldığınızda şaşırmayın diye yazıyorum. Tok satıcıyım. Motorumu değiştirdiğimden dolayı motor fazlasından satılıktır. Acelem yoktur. Fiyat nisan honda zammına kadar geçerlidir. Zam sonrası fark yansıtılacaktır.
Ustundekiler-Aksesuarlar
Givi s310 sis farları
Oxford elcik ısıtma
On cam ruzgar deflektoru
Waytake Radyator koruma
Full tank pad
Shad Cargo 40 arka Çanta
Shad SB60 Kumaş yan Çantalar (Motordan sokuldugunde tekerlikli pilot bavulu olmakta)
IRF orta ayak
Ayrıca elimde olan orj alçaltma kitide verilecektir. Taktırmıştım sonra orjinale geri aldım.
Piyasa da bilinen bir motordur. Temiz bakılmış tüm bakımları yapılmıştır. Alan sadece 12000 bakımı yaptırıp kullanıcak. Zincir her 500 de yağlanmış her 1000 km de temizlenmiştir.
Kozmetik kusur olarak sağ tarafa yatmasından dolayı egzos da defermasyon vardır. Motoru randevu alarak bulundugu yerde görebilirsiniz.
Sahibinden ilan bilgisi;
Sen motor mu satıyorsun adam mı dövüyorsun anlamadım.
Artı şu nedemek tam anlamadım
"Piyasada olan yatmamış motorlarlardan değildir. Hangi tip olursa olsun motorsa yatmıştır arkadaşım. Yatmıyorsa zaten motor değildir. Abuk sabuk tekliflerle gelenlere uslubunca cevap verilecektir"
Yani satılan tüm motorlar bir şekilde yatmış kaza mı yapmış mototlardır,
Allahıma çok şükürler olsun benim Nc bugüne kadar hiç yatmadı şimdi ben ilana koysam yalan mı söylemiş oluyorum.
Bu arada "Polis NC lerinde kullanılan koruma demiri (daha iyi koruyanı yoktur)"
Bu ürünü çok merak ettim.Demekki bizim korumalar hiç korumuyormuş.
-
29 Mart 2016, 16:20
Bükümden geldi ürünelr son fotoları
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
-
29 Mart 2016, 16:29
ee_ee adlı üyeden alıntı
Ustundekiler-Aksesuarlar
Givi s310 sis farları
Oxford elcik ısıtma
On cam ruzgar deflektoru
Waytake Radyator koruma
Full tank pad
Shad Cargo 40 arka Çanta
IRF orta ayak
Sahibinden ilan bilgisi;
Böyle ilginç insanlar yüzünden motor bulamaz işte insanlar
-
29 Mart 2016, 20:01
antilop_skul adlı üyeden alıntı
Güzel olmuş güzel günlerde kullan. A harfinin ortası basınçlı su gelince bükülecekmiş gibi duruyor.
-
29 Mart 2016, 20:31
Arenli adlı üyeden alıntı
Güzel olmuş güzel günlerde kullan. A harfinin ortası basınçlı su gelince bükülecekmiş gibi duruyor.
Sagolasin tesekkurler
Montaj kulaklarini pense ve cekicle ugrasa igrasa zorla yamulttum suyla etkilenmesi imkansiz
İNSTAGRAM = sakalliesnaf - MAİlL = mehmetmerickekec@gmail.com
MOTOSİKLET = CBF 600 ABS 2007 102K +
TECRUBE = 250K +
-
29 Mart 2016, 20:33
herkese iyi akşamlar
bir sıkıntım vardı da bugun irf motordan aldıgım orta sehpayı taktırdım
motorum 2016 nc750x
sehpanın ayak basılan aparatı motoru kullanırken sol topuğuma değiyor birde motor fazla yüksek gibime geldi
hadi yükseklik neysede motoru yukarı kaldırması çok zor oluyor ama tekniği çözerim gibime geliyor inşallah
benim oturuş pozisyonumdamı bi sıkıntı var acaba sol ayagımı çok mu arkaya atıyorum
varmı bu ürünü kullanan böyle bir olayla karşılaşan?
not: pulsar 200 ns 6000 km den sonra ilk ciddi motorum ncx
-
29 Mart 2016, 20:59
servet_aa adlı üyeden alıntı
herkese iyi akşamlar
bir sıkıntım vardı da bugun irf motordan aldıgım orta sehpayı taktırdım
motorum 2016 nc750x
sehpanın ayak basılan aparatı motoru kullanırken sol topuğuma değiyor birde motor fazla yüksek gibime geldi
hadi yükseklik neysede motoru yukarı kaldırması çok zor oluyor ama tekniği çözerim gibime geliyor inşallah
benim oturuş pozisyonumdamı bi sıkıntı var acaba sol ayagımı çok mu arkaya atıyorum
varmı bu ürünü kullanan böyle bir olayla karşılaşan?
not: pulsar 200 ns 6000 km den sonra ilk ciddi motorum ncx
Motorun on pegleri ayaginin orta cukuruna denk gelecek sekilde olmali . bendeki orta sehpa arka pegin altinda kaliyor
İNSTAGRAM = sakalliesnaf - MAİlL = mehmetmerickekec@gmail.com
MOTOSİKLET = CBF 600 ABS 2007 102K +
TECRUBE = 250K +
-
29 Mart 2016, 21:34
Bugün öğleden sonra ikitelli Anesten çıktıktan sonra arkamdan bir NC'li arkadaş korna çalmıştı. Kafasında kamerası vs vardı. Burada mı kendisi?
Minds, like bodies, will often fall into a pimpled, ill-conditioned state from mere excess of comfort.
-
29 Mart 2016, 21:56
gençler nasılsınız... bu gün 175 km yol yaptım...
antilop sana uğrayacaktım vakit kalmadı es geçtim....
yeni radyatör koruması aldım 2 adet oldu...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)
Bu Konudaki Etiketler