Honda NC700X / 750x & NC700S / 750S Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
25 Mart 2016, 21:10
Olcay Avşar adlı üyeden alıntı
ortasına bastır, gevşer çıkarırsın.
takmadan önce tersine doğru iyice dışarı çıkar şapkasını, takdıktan sonra bastır ilk haline getir.
teşekkürler
İNSTAGRAM = sakalliesnaf - MAİlL = mehmetmerickekec@gmail.com
MOTOSİKLET = CBF 600 ABS 2007 102K +
TECRUBE = 250K +
Reklamlar
-
25 Mart 2016, 22:44
antilop_skul adlı üyeden alıntı
teşekkürler
getir uykum yok ben sökerim her yerini....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
25 Mart 2016, 23:02
Depodaki siyah plastikleri plasti diple turuncu yapicaktim 2 kutu plastidip bitirdim les gibi oldu yaklasik 4 saat motordan o sozde hemen sokulebilen boyaui cikarmak icin ugrastim dun yaptigim karbon folyoda nasibini aldi burustu boya akmasindan dolayi anlicaniz kac gunki emeklerim bosa gtti . yarin folyoyu yenilicem.
Bilmedigin boku yemicekmissin onu anladim :D
-
25 Mart 2016, 23:15
Depodaki siyah plastikleri plasti diple turuncu yapicaktim 2 kutu plastidip bitirdim les gibi oldu yaklasik 4 saat motordan o sozde hemen sokulebilen boyaui cikarmak icin ugrastim dun yaptigim karbon folyoda nasibini aldi burustu boya akmasindan dolayi anlicaniz kac gunki emeklerim bosa gtti . yarin folyoyu yenilicem.
yaparak öğreneceksin... iyi bir tecrübe oldu yani
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
25 Mart 2016, 23:43
antilop çok hızlı girdin piyasaya yavaş ol azcık
bu kadar acele etme çık gez keyfini çıkar
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
26 Mart 2016, 01:44
Selam Arkadaşlar;
Balataları değiştireceğim fakat 3 marka ve model arasında kaldım fiytları birbirine yakın.
EBC
GOLD
BRENDA
Birde organik kötü sinterli ve ya karbon seramik alın diyorlar.
Siz nedersinz ?
-
26 Mart 2016, 05:05
F54 adlı üyeden alıntı
bu havadda motora mı binilir....
-
26 Mart 2016, 07:58
apn adlı üyeden alıntı
Selam Arkadaşlar;
Balataları değiştireceğim fakat 3 marka ve model arasında kaldım fiytları birbirine yakın.
EBC
GOLD
BRENDA
Birde organik kötü sinterli ve ya karbon seramik alın diyorlar.
Siz nedersinz ?
Bırak bunları brembo al gerisi yalan.
-
26 Mart 2016, 10:33
F54 adlı üyeden alıntı
Havalar yagmurlu camur olur mazallah motor gerek yok binmeye.
Ufak tefek biniyorum ama 6 dereceymis dun mesela . pazar gunu bi turlayacagim artik
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:49 ----------
avadanlıkta plastigin icinde metal halat var o ne işe yarıyor ?
-
26 Mart 2016, 10:36
Süper Moderatör
avadanlıkta plastigin icinde metal halat var o ne işe yarıyor ?
kask kilidi için,
depo için artcı selesini aç, kenarda bir u demir var. bir ucunu ona bir ucunu kaska takıp seleyi kapattığında kaskın çalınması engellenir.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
26 Mart 2016, 11:13
yaw şu yağmur bi dinmedi gitti.. hazır otobüse iş yokken bineriz diyorduk oda yağmurla geçti.. sezon açılınca ise otobüse kitlenip kalıyoruz...
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:02 ----------
-
26 Mart 2016, 12:51
kask kilidi için,
depo için artcı selesini aç, kenarda bir u demir var. bir ucunu ona bir ucunu kaska takıp seleyi kapattığında kaskın çalınması engellenir.
güzel sistemmiş valla
ramco benim motorda honda bora servisliymiş
orta sehpam geldi bugun onu montaj ettim 208 tl ye aldım resim koymuyorum ama motorun basına bela geliyo sonra
TECRUBE = 250K +
-
26 Mart 2016, 14:12
güzel sistemmiş valla
ramco benim motorda honda bora servisliymiş
orta sehpam geldi bugun onu montaj ettim 208 tl ye aldım resim koymuyorum ama motorun basına bela geliyo sonra
06 plaka ollmazsa almıyoruz.. önce 06 plaka sonra bora bakımı...
-
26 Mart 2016, 14:13
Yeni motor alan arkadaşlara hayırlı olsun. Olmaz ama genede sorayım 750x i olup 700x ile takas etmek isteyen varsa model yükseltmek için takas düşünüyorum. Motorun lastikleri yeni pr4. Aksesıarlar; Hepco becker arka çanta. Kappa kgr 33 yan çantalar. Orta sehpa dahil elcik koruma, motor koruma, karter koruma bütün aksesuarlar Hepco Becker. Motorda birtek debriyaj sesinden rahatsızım ama kiminle konuşsam kuruntu yaptığımı söylüyor servis dahil. Ve dinlediğim bütün Nc lerin hepsinde aynı ses var. Motorum 30000 km de. Zincir- dişli yeni, bakımları yeni. Eksiksiz motor. Satmayı düşünmüyorum ama takas yoluyla model yükseltebilirim.
-
26 Mart 2016, 14:57
Ramazan Can adlı üyeden alıntı
06 plaka ollmazsa almıyoruz.. önce 06 plaka sonra bora bakımı...
İmzaya gel
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:14 ----------
rüzgar deflektörü kullanan varmı işe yarıyormu ? bide ucuza el rüzgar koruması arıyorum bilen varmı ?
-
26 Mart 2016, 15:16
-
26 Mart 2016, 15:39
Süper Moderatör
Ben de sağlıklı lastik tamiri için çeşitli mantar yamalar ve yapiştirıcısı - bastırıcı - makara filan sipariş etmiştim, geldi.
İki de levye aldım mı kendime, geçen patladığı için fitil yaptığım lastiği mantar yama yapacağım. Fotoğraflar ya da video çekerim.
Lastik üreticilerinin tavsiye ettiği tek yama tipi mantar yamadır çünkü.
Bir yamanın 40 tl ye yapıldığını bildiğimden, normal lastikcilerde mantar yapan kimse bulamadığımdan, 40 tl ye yapılan yere gidip gelmek de baya bir zaman ve külfet olacağından "ben kendim yaparım lan" diyip aldım malzemeleri.
Yaklaşık 100 - 120 TL maliyet oldu ama 10 kere yama yapabilirim, yani 3 kereden sonra alet edevat kendini bedavaya getirecek.
En kısa zamanda da balans için bir tezgah üretip nasıl balans yapılacağına dair foto-video ekleyeceğim inşaallah
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
26 Mart 2016, 15:46
Ben de sağlıklı lastik tamiri için çeşitli mantar yamalar ve yapiştirıcısı - bastırıcı - makara filan sipariş etmiştim, geldi.
İki de levye aldım mı kendime, geçen patladığı için fitil yaptığım lastiği mantar yama yapacağım. Fotoğraflar ya da video çekerim.
Bir yamanın 40 tl ye yapıldığını bildiğimden, normal lastikcilerde mantar yapan kimse bulamadığımdan, 40 tl ye yapılan yere gidip gelmek de baya bir zaman ve külfet olacağından "ben kendim yaparım lan" diyip aldım malzemeleri.
Yaklaşık 100 - 120 TL maliyet oldu ama 10 kere yama yapabilirim, yani 3 kereden sonra alet edevat kendini bedavaya getirecek.
En kısa zamanda da balans için bir tezgah üretip nasıl balans yapılacağına dair foto-video ekleyeceğim inşaallah
Bende hep almaya karar verip sonra vazgeçtim. Şimdi Africa twin'e geçtiğim için iç lastik tamir seti alacağım. Ama gene de satın aldıklarının linklerini paylaşırsan sevinirim.
-
26 Mart 2016, 16:06
Süper Moderatör
twili adlı üyeden alıntı
Bende hep almaya karar verip sonra vazgeçtim. Şimdi Africa twin'e geçtiğim için iç lastik tamir seti alacağım. Ama gene de satın aldıklarının linklerini paylaşırsan sevinirim.
lastik.tv diye bir site, izmirli bir firma. Bir günde kargo geçti elime, ayrıca tek tek mantar yama seçip alabilecek başka site yok.
-
26 Mart 2016, 16:11
burda 15 tl ye yapıyorlar yamayı
TECRUBE = 250K +
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 22 kullanıcı var. (0 üye ve 22 misafir)
Bu Konudaki Etiketler